Cautare: 201 rezultate dupa tagul "irina"

Irina (Ioana Blaj) se gândește la avort: Dacă o fac, sunt o criminală?

acum 104 zile

În serialul Sacrificiul sezonul 2, episodul 26, Irina (Ioana Blaj) se gândește la avort. ”Dacă o fac, sunt o criminală?” a întrebat aceasta.

Irina, devastată după ce o fostă colegă de facultate s-a sinucis! "Era bipolară"

acum 125 zile

Irina primeşte o veste teribilă! O fostă colegă de facultate s-a sinucis arucându-se de pe un bloc!

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Irina!

acum 127 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesa cu care vrei să-ţi începi ziua / dă-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! Irina (Ioana Blaj): Între talent și talente este o mare diferență

acum 131 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! ”Între talent și talente este o mare diferență”, i-a transmis Irina (Ioana Blaj).

Irina e cu moralul la pâmânt! "Copilul meu e copilul ei!"

acum 131 zile

Bobi încearcă să o încurajeze pe Irina care se află cu moralul la pământ!

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj): Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!

acum 132 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj) și o amenință. ”Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!”, i-a spus aceasta.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă: Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!

acum 132 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă. ”Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!”, i-a spus aceasta Irinei (Ioana Blaj).

Sacrificiul - Sezonul 2 - episodul 11. Veorica află că Irina e cea care îi va purta copilul Divei! "E caz de pârnaie! O să regreţi toată viaţa!"

acum 138 zile

Veorica află că Irina e cea care îi va purta copilul Divei şi încearcă să o convingă să renunţe la planul nebunesc!

Sacrificiul - Sezonul 2 - episodul 9. Irina află ce a a fost in spatele contractului! Diva: "Eu şi Bobi ne dorim un copil, iar tu o sa-l naşti!"

acum 139 zile

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 9, online. Irina și Diva se întâlnesc la un restaurant pentru a pune la punct detaliile „contractului”. Cum va reacționa Irina când va afla că Diva îi va cere să îi poarte copilul în pântec?

Sacrificiul, episodul 22. Diva, înșelată de Bobi, în „Sacrificiul”? „Ești o fată frumoasă, foarte tristă și foarte singură”

acum 236 zile

Diva este pe cale de a fi înșelată, în „Sacrificiul”? Bobi s-a oprit lângă Irina, în parc, după ce a văzut-o plângând singură. A invitat-o la o cafea și i-a ascultat oful, cu răbdare și… Fascinație?

Star Matinal. Cristi Manea şi iubita Irina, prima apariţie la un eveniment monden

acum 256 zile

Cristi Manea şi Irina Deaconescu nu se mai ascund, dar sunt rezervaţi în declaraţii. Vezi imagini cu ei de la un eveniment monden.

Star News. Cum are grijă Monica de Irina, de când cea mică s-a mutat în America

acum 293 zile

Mutarea în America le-a apropiat, iar acum se bucură de experienţe inedite trăite peste ocean. Haideţi să vedem cum are grijă Monica de Irina, de când aceasta s-a mutat în America.

Sacrificiul, episodul 4. Irina (Ioana Blaj) îl face să plângă pe Relu (Marian Râlea): ”Îmi amintesc, de aceea mă doare, tată!”

acum 299 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Irina (Ioana Blaj) îl face să plângă pe Relu (Marian Râlea), explicându-i motivul pentru care nu îl poate ierta că a plecat după o pâine și s-a întors abia după cinci ani.

Sacrificiul. Irina, către Ioana: Nu ai auzit niciodată expresia "Mânca-mi-ai savarina"

acum 307 zile

Serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.

Insula Iubirii. Adrian, refuzat de toate ispitele pentru "dream date"

acum 323 zile

Adrian le-a propus, aproape simultan, Irinei şi Loredanei, să iasă împreună la un "dream date"

Insula Iubirii. Adrian invită ispitele la el în cameră. Irina: E atât de limitat... Omul are doi neuroni

acum 330 zile

Adrian de la Insula Iubirii invită ispitele la el în cameră, fără niciun pic de jenă, spre nemulțumirea celor prezenți. ”E atât de limitat... Omul are doi neuroni”, a afirmat ispta Irina.

Cool Summer Nights. Controversatele ispite Irina și George de la Insula Iubirii, antrenament la bustul gol

acum 340 zile

Ispitele Irina și George de la Insula Iubirii fac spectacol la Cool Summer Nights. Aceștia fac un super antrenament la bustul gol.

Insula Iubirii! Gia vede imaginile dintre iubitul ei și ispita Irina: Dacă lui Bogdan nu o să-i meargă cu Irina, nu are importanță pentru mine

acum 358 zile

Gia vede la ceremonia focului momentele tandre dintre Bogdan, iubitul ei, și ispita Irina. Concurenta susține că nu o mai interesează ce se întâmplă pe cealaltă insulă.

1
2
3
4
5
»