Cautare: 327 rezultate dupa tagul "irinel columbeanu"

Adevărul despre situaţia finanicară a lui Irinel Columbeanu. Cum a reuşit să işi piardă toată averea

acum 17 zile

Acum a ieșit la iveală faptul că Irinel Columbeanu nu numai că ar probleme financiare serioase, ci i s-ar fi pus şi sechestru pe întreaga avere. În prezent, fostul milionar locuiește într-un apartament cu două camere dintr-un centru rezizențial din București, conduce o mașină la...

Cum comentează Carmen Grebenişan venirea lui Irinel Columbeanu în Asia Express: "Era foarte interesat de preţul la benzină în Filipine!"

acum 23 zile

Carmen Grebenişan a comentat despre prezența lui Irinel Columbeanu la Asia Express! Blonda a povestit la Xtra Night Show că cei din producţie ar fi vrut să îl "paseze" lor înaintea lui Radu şi Abagiu!

Radu şi Abagiu, despre prezenţa lui Irinel Columbeanu la Asia Express! "Tot momentul a fost comic până la final!"

acum 23 zile

Radu şi Abagiu au vorbit la Xtra Night Show momentul când a trebuit să-l poarte alături de ei în Asia Express pe Irinel Columbeanu.

Stop cursă! Concurenții trebuie să caute cazare. Irinel Columbeanu: Trebuie să cărăm apă de ploaie ca să ne spălăm!

acum 24 zile

Gina Pistol oprește cursa. Concurenții sunt nevoiță să caute cazare, altfel nu vor un acoperiș deasupra capului în noaptea care va veni.

Un nou personaj își face apariția în Asia Express! Irinel Columbeanu, comoară sau povară pentru Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț?

acum 24 zile

În etapa precendentă, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au fost la un pas de eliminare, iar acum, în cea de-a patra etapă, cei doi au mic handicap. Irinel Columbeanu va călători alături de ei.

Irinel Columbeanu a câştigat lupta cu Monica Gabor! Ce lovitură i-a dat fostei soţii

acum 70 zile

Omul de afaceri a deschis un proces la Tribunalul București contra firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, care este deținută aproape în totalitate de fosta lui soție și care are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Procesul a avut ca...

Irinel Columbeanu, ipostaze inedite alături de iubita tinerică! Cum se comportă milionarul în public

acum 84 zile

Irinel Columbeanu a făcut maratonul magazinelor pentru iubita mai tinerică, care a vrut să-şi înnoiască graderoba.

Star News. Irinel Columbeanu pare că are mari probleme financiare. Cu cât își vinde bolidul de lux

acum 107 zile

Irinel Columbeanu pare că are mari probleme financiare. Şi pentru a scăpa de ele, milionarul începe să-şi vândă din bunuri. Primul lucru la care s-a gândit că ar putea fi valorizat este chiar bolidul de lux achiziţionat în urmă cu câţiva ani cu 240.000 de euro. Columberanu cere pe...

De ce a ales Irinel Columbeanu să se retragă din lumina reflectoarelor

acum 172 zile

Irinel Columbeanu a făcut schimbări radicale în viață. De ce a ales milionarul de la Izvorani să se retragă din lumina reflectoarelor și care este motivul deciziei luate, aflam chiar acum.

Irinel Columbeanu suferă de când fiica sa a plecat în SUA

acum 241 zile

În timp ce Irina se distrează alături de mama sa Monica în America, de Irinel Columbeanu nu se mai ştie nimic de când fiica sa a plecat peste ocean.

Star Matinal. Moment greu pentru Irinel Columbeanu,fiica sa Irina s-a mutat în America. Informaţii de ultimă oră, în direct!

acum 251 zile

Monica Gabor a reușit să își ia fetița de la Irinel Columbeanu, dupa opt ani de când Monica Gabor a început judecata pentru custodia Irinei

Sexy milionareasa, party de pomină scăldat în lux!

acum 273 zile

A avut un party de pomină scăldat în lux, cu invitaţi unul şi unul. O milionăreasă din Bucureşti a adunat toată crema showbizzului la petrecerea sa. Şi asta nu e tot! Senzuala blondă are o casă ca în filme, în care ascunde un dressing ce seamănă izbitor cu un magazin de lux din...

Irinel Columbeanu a apărut singur la petrecerea celui mai bun prieten

acum 284 zile

S-a rupt lanţul de iubire? Irinel Columbeanu a apărut singur la petrecerea celui mai bun prieten. Iubita Oana nu şi-a făcut deloc apariţia. Imagini în exclusivitate cu milionarul.

Irinel Columbeanu, executat silit! Monica Gabor, obligată să se întoarcă de urgență în România

acum 394 zile

Irinel Columbeanu este pe punctul de a pierde o parte a averii sale. Mai precis un teren pe care-l deține în Ciolpani. Chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale, afaceristul este chemat în instanță, ca și pârât, alături de fosta sa soție, Monica Gabor!

Irinel Columbeanu, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată! Oare are probleme în relaţie?

acum 405 zile

Irinel Columbeanu pare că traversează o perioadă nefavorabilă din care nu reuşeşte să-l scoată nimeni. Omul de afaceri, altădată jovial, a fost surprins, miercuri în jurul prânzului, la un supermarket, lipsit de chef şi vizibil slăbit. Nu a renunţat la etichetă, aşa că şi...

Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru iubita mai tânără cu 40 de ani! Ce interdicţii i-a pus frumoasei Oana

acum 408 zile

Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru iubita mai tânără cu 40 de ani! Ce interdicţii i-a pus frumoasei Oana ca relaţia lor să funcţioneze! Ce îi permitea Monicăi, actualei îi interzice cu desăvârşire.

Cum îl înşela Monica Gabor pe Irinel Columbeanu

acum 453 zile

Cum îl înşela Monica Gabor pe Irinel Columbeanu! Mesaje şi înregistrări compromiţătoare! Totul despre amantlâcul care i-a distrus căsnicia scorpiei de la Izvorani.

Lovitură grea pentru Monica Gabor și Irinel Columbeanu

acum 473 zile

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au primit o lovitură dură! Cei doi foşti soţi au pierdut procesul cu Fiscul. Astfel, firma SC Monica Columbeanu Media SRL, unde Moni deține 99 % din acțiuni, iar milionarul de la Izvorani restul de 1 % va fi desfiinţată.

Monica Gabor, somată să vină de urgenţă în România

acum 498 zile

Fie că vrea, fie că nu, Monica Gabor trebuie să vină de urgenţă în România. Iubita lui Mr. Pink poate să fie adusă în orice moment "cu japca" la tribunal din cauza fostului soţ Irinel Columbeanu

Monica Gabor, citată într-un proces cu Irinel Columbeanu

acum 501 zile

Monica Gabor, citată într-un proces cu Irinel Columbeanu. Aflați detalii despre procesul pe care foștii soți Columbeanu îl au cu o firmă.

1
2
3
4
5
»