Cautare: 148 rezultate dupa tagul "iuliana luciu"

Iuliana Luciu, la Campionatul Naţional de Super Rally

acum 86 zile

Campionatul Naţional de Super Rally are loc astăzi în Capitală, unde vor fi prezente nume mari ale automobilismului românesc. Pregătirile sunt în toi, pentru că se desfăşoară etapele finale.

Star Matinal. Iuliana Luciu, declarații exclusive despre nuntă

acum 108 zile

A revenit pe micul ecran, este tânără, sexy şi frumoasă. Dar până acum niciun bărbat nu a dus-o la altar. Iuliana Luciu vorbeşte, astăzi, despre cum şi-a plănuit să fie ziua în care se va căsători, dar şi rochia pe care o va purta.

Iuliana Luciu și Andrei Ştefănescu, cel mai proaspăt cuplu din showbiz!

acum 270 zile

Iuliana Luciu revine în televiziune! Începând de duminică, 28 aprilie, oamenii o pot urmări pe Antena Stars, alături de Andrei Ştefănescu în emisiunea "Ghiceşte vedeta".

Iuliana Luciu, dezvăluiri bombă înainte de marea finală Asia Express!

acum 285 zile

Iuliana Luciu este alături cu tot sufletul de foștii săi colegi de la Asia Express și așteaptă cu nerăbdare mare finală. Vedeta a rememorat experiența trăită în emisiune în platoul Răi Da Buni.

Regretele Iulianei Luciu, după ce a părăsit competiția Asia Express: De când m-am întors din concurs nu am mai mâncat orez și banane

acum 305 zile

Iuliana Luciu a avut parte de aventura vieții la Asia Express. Vedeta a făcut echipă cu Margherita, dar din păcate au fost nevoite să părăsească competiția pentru că fiica Clejanilor s-a îmbolnăvit.

Regretele Iulianei Luciu, după ce a părăsit competiția Asia Express: Eu sunt obișnuită cu greul, de la 16 ani sunt pe picioarele mele

acum 305 zile

Iuliana Luciu, dezamăgită de Margherita! Vedeta nu a putut merge mai departe în competiţia "Asia Express" din cauza fiicei Clejanilor! Aflați totul despre momentele tensionate dintre cele două concurente.

Tensiuni și crize între concurenții Asia Express 2!

acum 314 zile

Tensiunile au atins cote maxime în cea mai aprigă competiție a momentului. Prin ce peripeții au mai trecut vedetele noastre.

Iuliana Luciu, despre operația de apendicită: Bine că nu s-a întâmplat la Asia Express

acum 314 zile

Iuliana Luciu a ajuns la spital zilele trecute, unde a fost dusă cu salvarea. Vedeta a fost operată de apendicită, iar dacă mai stătea puţin risca să facă peritonită.

Iuliana Luciu a ajuns de urgenţă la spital! Vedeta a fost la un pas de tragedie: "Nu puteam să respir de durere"

acum 319 zile

Iuliana Luciu a ajuns de urgenţă la spital! Vedeta a fost la un pas de tragedie. Iuliana ne-a vorbit despre cumpăna prin care a trecut.

George Vintilă, concurentul surpriză din Asia Express. Motivul pentru care Şerban Copoţ nu a făcut echipă cu Iuliana Luciu

acum 321 zile

George Vintilă este concurentul surpriză din Asia Express. Află aici motivul pentru care Şerban Copoţ nu a făcut echipă cu Iuliana Luciu în showul filmat în India.

Iuliana Luciu a spart pușculița după Asia Express. Vedeta a ieșit la mall ca să recupereze ședințele de shopping

acum 328 zile

Ce face o domnişoară când vrea să atragă atenţia? Ei bine, se duce la mall. Iuliana Luciu a fost surprinsă de paparazzii la cumpărături. Pe ce cheltuie şatena bani mulţi.

Margherita, după experienţa de la Asia Express: "Intenţia mea a fost să rămân în competiţie. Nu mi-am dorit să mă îmbolnăvesc"

acum 329 zile

Problemele de sănătate ale Margheritei au pus capăt experienței la „Asia Express”. Din acest motiv şi Iuliana Luciu a trebuit să părăsească competiţia

Iuliana Luciu, măcinată de regrete după ce a părăsit Asia Express: ”A fost o experiență de scurtă durată, însă intensă”

acum 330 zile

Margherita s-a îmbolnăvit, iar Iuliana Luciu este nevoită să părăsească Asia Express. ”A fost o experiență de scurtă durată, însă intensă”, au fost ultimele cuvinte ale Iulianei înainte de a pleca din Sri Lanka.

Iuliana Luciu a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum arată vedeta şi ce spune despre pasul cel mare

acum 332 zile

Iuliana Luciu a îmbrăcat rochia de mireasă! Iar nouă nu ne-a scăpat nimic şi am surprins totul pe camerele de filmat. Cum arată vedeta şi ce spune despre pasul cel mare, în clipul de mai sus.

Margherita și Iuliana Luciu, schimb de replici acide la Asia Express

acum 335 zile

Dacă vă gândeaţi că după plecarea Biancăi nu vor mai fi scântei în Asia Express 2, vă înşelaţi! Acum a venit rândul Margăi să izbucnească nervos.

Enigma Biancăi Drăgușanu! Reacția colegilor după plecarea ei din Sri Lanka! Iuliana Luciu: "Și-a dorit foarte mult să plece acasă, iar noi am primit a doua șansă"

acum 336 zile

Iuliana Luciu, Margherita și Andrei Ștefănescu vorbesc despre abandonul Biancăi Drăgușanu din emisiunea Asia Express.

Lipitorile au băgat spaima în Margherita: "Când am vazut-o că mergea pe mâna Iulianei îmi venea să mor!"

acum 337 zile

Culesul ceaiului pe plantaţie n-a fost chiar pe placul tuturor! Margherita a făcut un atac de panică atunci când a văzut o lipitoare pe mâna Iulianei Luciu!

Iuliana Luciu, după ce a fost eliminată din Asia Express: ”A fost o experință de care m-am bucurat. Am trăit emoții greu de descris în cuvinte”

acum 340 zile

Iuliana Luciu a făcut echipă cu Margherita de la Clejani în cel mai dur reality-show. Aventurile din Asia Express - Drumul Elefantului continuă duminica, luni și marți, de la ora 20, la Antena 1.

Cursa "Ultima șansă". Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au ajuns pe ultimul loc

acum 342 zile

În cursa "Ultima Șansă", Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au ajuns pe ultimul loc.

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au dansat într-un autobuz din Sri Lanka

acum 342 zile

În cursa "Ultima Șansă", la cea de-a treia proba, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au dansat într-un autobuz din Sri Lanka.

1
2
3
4
5
»