Cautare: 90 rezultate dupa tagul "leonard doroftei"

Agenția VIP. Leonard Doroftei, prima apariţie la TV, după ce a părăsit România definitiv

acum 11 ore

Leonard Doroftei, prima apariţie la TV, după ce a părăsit România definitiv! Am intrat în casa legendarului pugilist din Canada şi am văzut cum arată noua viaţă a campionului, în exclusivitate!

Star Matinal. Leonard Doroftei a decis! A plecat definitiv cu familia din România

acum 8 zile

Leonard Doroftei a luat o decizie care a șocat pe multă lume. Fostul boxer și-a luat soția și pe cei trei copii și a plecat definitiv în Canada.

Meci de box la Răi da' buni. Câte runde rezistă Mihai Morar față în față cu Leonard Doroftei

acum 32 zile

Leonard Doroftei a băgat sute de mii de euro şi n-a recuperat mai nimic. În loc să se bucure de o viaţă fără griji şi probleme, campionul care a făcut cinste ţării noastre se luptă ca orice om să ducă un trai mai bun, alături de soţie şi copii.

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 82 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

”Nu am învățat mai mult despre cum trebuie să supraviețuiești în România”, a mărturisit Leonard Doroftei la ”CulTOUR”

acum 91 zile

Campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, unul dintre cei mai renumiți boxeuri, care a făcut numele României cunoscut în lumea întreagă, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Mesajul lui Leonard Doroftei pentru români: Faceți sport, lăsați băutura și țigările!

acum 92 zile

Leonard Doroftei a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”Faceți sport, lăsați băutura și țigările!”, a fost mesajul legendei boxului românesc pentru români.

Leonard Doroftei, interviu de excepție: Primul meu loc de muncă a fost la turnătoria Uzina 1 Mai Ploiești

acum 92 zile

Leonard Doroftei a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”Primul meu loc de muncă a fost la turnătoria Uzina 1 Mai Ploiești”, a declarat legenda boxului românesc.

Leonard Doroftei, în direct, de ziua lui de naștere: Sunt mândru că am luat decizia să mă întorc acasă

acum 97 zile

Leonard Doroftei este în direct la Star Matinal, chiar de ziua lui de naștere. ”Sunt mândru că am luat decizia să mă întorc acasă”, a antrenorul.

La mulți ani, Moșule! Leonard Doroftei petrece alături de familie și prieteni: Vă recomand, din meniul de azi, un croșeu de stânga. Îl dau în sânge!

acum 98 zile

Leonard Doroftei, fostul pugilist, împlinește frumoasa vârstă de 49 de ani. Marele campion petrece alături de familie și prieteni ziua sa de naștere.

Leonard Doroftei, băiatul de cartier care a devenit campionul României!

acum 181 zile

Leonard Doroftei, povestea adevărată! De la un băiat de cartier pe care nu îl băga nimeni în seamă şi căruia nu îi dădea nimeni nicio şansă a ajuns campionul României.

Leonard Doroftei, sfaturile unui tată trecut prin viaţă! "L-au rugat pe fiul meu să se întoarcă din Canada"

acum 181 zile

Leonard Doroftei, povestea adevărată! Cele mai importante lecţii pe care Mosul le-a primit de la părinţi, dar şi ce moştenire le lasă propriilor copii.

Leonard Doroftei este la dietă. Soția fostului campion mondial la box: ”Astăzi o să mănânce iarbă!”

acum 182 zile

Leonard Doroftei a intrat la regim. ”Astăzi o să mănânce iarbă!”, a declarat soția fostului campion mondial la box.

Leonard Doroftei, un bărbat strângător

acum 191 zile

Leonard Doroftei a fost suprins de paparazzii spynews.ro în timp ce se afla la cumpărături alături de soţia sa într-un mall din Capitală.

Cel mai mare fiu al lui Leonard Doroftei, despre afacerea familie: ”Este ultima noastră încercare în domeniu”

acum 234 zile

Leonard Doroftei este mai hotărât ca niciodată să-şi schimbe viaţa! Fostul boxeur vrea să renunţe definitiv la Ploieşti şi să se mute în alt oraş. Haideţi să vedem şi noi ce l-a determinat pe fostul campion să ia aceasta decizie.

Leonard Doroftei, umilit și batjocorit! Celebrul boxeur a decis să părăsească definitiv orașul natal

acum 238 zile

Leonard Doroftei se simte umilit și batjocorit! Celebrul boxeur a decis să părăsească definitiv orașul natal. Află aici motivul.

Leonard Doroftei a pierdut 500.000 de euro dintr-un foc! Moşu, nevoit să-şi închidă barul!

acum 257 zile

A investit peste 500.000 de euro într-o afacere de suflet, dar a pierdut tot! De ce a fost nevoit Leonard Doroftei să-şi închidă barul

Adrian Doroftei, fiul celebrului campion Leonard Doroftei, în doliu, după ce Constantin Toma şi-a pus capăt zilelor

acum 259 zile

Fiul celebrului campion Leonard Doroftei, este în doliu, după ce Constantin Toma şi-a pus capăt zilelor, în locuinţa sa din Ploieşti.

Fiul lui Leonard Doroftei, pus la zid, după ce ar fi provocat un accident în lanţ!

acum 273 zile

Fiul lui Leonard Doroftei a fost pus la zid, după ce ar fi provocat un accident în lanţ! Mulţi oameni l-au acuzat că avea telefonul în mână şi nu a mai putut evita impactul, însă tatăl lui spune altceva.

Leonard Doroftei, despre accidentul grav în care a fost implicat fiul său: „Va rămâne o lecție pentru tot restul vieții”

acum 273 zile

Leonard Doroftei face declaraţii în direct despre accidentul grav în care a fost implicat fiul său. Ce s-a întâmplat pas cu pas şi cum se simte băiatul.

Fiul mijlociu al lui Adrian Doroftei a provocat un accident, în Ploieşti

acum 277 zile

Fiul lui Leonard Doroftei a fost implicat într-un accident rutier, în Ploieşti! Martorii spun că Alex nu a observat la timp o mașină oprită la trecerea de pietoni și a spulberat-o.

1
2
3
4
5