Cautare: 21 rezultate dupa tagul "leonard miron"

Leonard Miron şi-a pregătit locul de veci, după ce a aflat că suferă de cancer

acum 74 zile

Leonard Miron a trecut prin momente cumplite, după ce a aflat că suferă de o boală necruţătoare. Motiv pentru care a decis să îşi facă singur toate pregătirile pentru trecerea în nefiinţă, pentru a nu-i împovăra pe cei dragi.

Agenția Vip. Leonard Miron, momente cumplite după ce a fost diagnoticat cu o boală necruţătoare

acum 119 zile

Leonard Miron a ajuns în pragul depresiei şi a apelat la un psiholog pentru a putea depăşi vestea teribilă. A reuşit să ascundă luni întregi drama pe care o trăieşte, iar acum vorbeşte deschis.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! Fostul prezentator face confesiuni dureroase

acum 194 zile

A fost diagnosticat cu cancer şi de atunci duce o bătălie zilnică cu boala nemiloasă. Cu ochii în lacrimi, fostul prezentator tv, Leonard Miron face confesiuni dureroase.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 194 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Leonard Miron se luptă cu cancerul! Fostul prezentator TV, pus la zid din cauza orientării sexuale!

acum 195 zile

Printre primele vedete postdecembriste ale micului ecran s-a numărat şi Leonard Miron! Ceea ce uimeşte la bărbatul care peste puţin timp va împlini cincizeci de ani este sinceritatea cu care răspunde la cele mai incomode întrebări!

Ce a făcut Leonard Miron când a fost diagnosticat cu cancer: „Cel mai bun medicament împotriva acestei boli este creierul tău”

acum 232 zile

Leonard Miron a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut. Mama lui şi-a pierdut viaţa din cauza cancerului, iar anul trecut Leonard Miron a fost diagnosticat cu aceeaşi boală cumplită. Cum a reuşit să câştige lupta cu boala nemiloasă.

Leonard Miron, despre căsătoria cu iubitul: "I-am zis lui Miguel că de ziua mea veau să mă ceară în căsătorie"

acum 233 zile

Invitat la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzată astăzi, începând cu 15.45, la Antena Stars, Leonard Miron îşi aminteşte un episod inedit. "Eram în vacanţă şi miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a...

Leonard Miron călătorește prin toată lumea cu jumătatea lui. Celebrul prezentator este iubitul unui duce

acum 245 zile

Leonard Miron, celebrul prezentator, este iubitul unui duce. Vedeta are o viață fabuloasă, iar atunci când nu e pe vasul de croazieră își trăiește visul.

Leonard Miron, petrecere ca-n filmele cu James Bond

acum 246 zile

La castelul din inima Capitalei s-au adunat sute de prieteni, colegi de breaslă şi celebrităţi, care l-au sărbătorit cu fast pe Leonard Miron, fostul prezentator TV!

Leonard Miron şi-a adus iubitul de urgenţă în România!

acum 509 zile

Leonard Miron şi-a adus iubitul de urgenţă în România! Motivul? O mare petrecere de fiţe! Cum putea să se distreze dacă nu ca un viitor duce de Spania?

Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune, este iubitul unui duce!

acum 642 zile

Iubitul lui Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune, a moștenit peste noapte un adevărat imperiu. Cei doi îndrăgostiți au devenit putred de bogați în Spania.

Leonard Miron, despre partenerul său de viață: "Dacă Miguel se duce o oră cu altcineva, mă simt norocos că eu îl am non stop"

acum 728 zile

Leonard Miron este foarte fericit alături de Miguel, partenerul său de viață.Îndrăgitul prezentator tv este bucuros că este alături de acest bărbat și este convins că așa va fi pâna la ultima suflare a sa.

Leonard Miron, îndrăgitul prezentator tv, declarații debordant de sincere

acum 728 zile

Viaţa lui Leonard Miron bate orice scenariu de film. Tot ce vreți să ştiți despre îndrăgitul prezentator tv veți afla exclusiv la "Agenţia VIP".

Leonard Miron, declaraţii sincere despre viaţa lui

acum 853 zile

Leonard Miron, declaraţii sincere despre viaţa lui

Leonard Miron, totul despre relația cu Miguel: ”Nu mi-a fost ușor să-mi accept sexualitatea”

acum 854 zile

A renunţat definitiv la televiziune, iar de atunci îşi trăieşte visul cu ochii! Cum s-a schimbat viaţa celebrului prezentator Leonard Miron, totul despre relaţia controversată pe care o are de 15 ani cu Miguel, dar şi despre decizia de a se întoarce în lumina reflectoarelor, la...

Leonard Miron s-a angajat pe un vas de croazieră

acum 1935 zile

Îl ştim pe Leonard Miron încă de pe vremea când prezenta emisiuni de divertisment la un alt post de televiziune sau Eurovisionul. Dar după mai mulţi ani de televiziune s-a decis să facă o schimbare.

Scandal intre Leonard Miron si Marina Almasan!

acum 2427 zile

Zielele trecute, Leonard Miron a spus ca si-a dat demisia din cauza ca ar fi fost discriminat pentru ca iubeste un barbat. Marina Almasan are, insa, alta varianta legata de plecare fostului ei coleg.

Uite cum pozeaza Leonard Miron pentru iubitul lui!

acum 2555 zile

Leonard Miron duce o viata de vis! Sau cel putin asta putem intelege din imaginile pe care vedeta TVR pe posteaza pe facebook. Leonard si Miguel, barbatul despre care tabloidele au scris ca ar fiu iubitul lui, isi petrec foarte mult timp impreuna, in vacante de lux sau in croaziere. Cum se...

1
2