Cautare: 476 rezultate dupa tagul "lidia buble"

Cea mai grea cumpănă din viața Lidiei Buble

acum 6 zile

Lidia Buble face declaraţii tranşante, după ce prin presă s-a zvonit că s-ar fi despărţit de iubitul ei, Răzvan. Vedeta spune adevărul despre relaţia pe care o au cei doi, acum. Şi nu doar atât, vorbeşte şi despre familie şi face dezvăluiri despre problemele de sănătate ale...

Ce pasiune are Lidia Buble de când s-a izolat acasă

acum 22 zile

Unele dintre vedetele care au ales să se izoleze la domiciliu se plictisesc de nu mai pot, altele nu îşi mai văd capul de treabă! Iar în această categorie intră şi Lidia Buble. Cântăreaţa a dezvăluit ce pasiune şi-a descoperit, mai nou, de când a ales să stea acasă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble, trucuri pentru poze perfecte: Când ai un telefon bun, ieși bine din orice poziție

acum 30 zile

Prezentă la Neatza cu Răzvan și Dani, Lidia Buble oferă câteva trucuri pentru realizarea pozelor perfecte. ”Când ai un telefon bun, ieși bine din orice poziție”, a spus artista.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble cântă melodia Sărut mâna, mamă!

acum 30 zile

Lidia Buble cântă la Neatza cu Răzvan și Dani melodia ”Sărut mâna, mamă!”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion și numărul de telefon care a ajuns pe internet: O nepoată de-a Lidiei a dat numărul de telefon pentru sandwich

acum 30 zile

Răzvan Simion și numărul de telefon care a ajuns pe internet. ”O nepoată de-a Lidiei a dat numărul de telefon pentru sandwich”, a spus acesta la Neatza cu Răzvan și Dani.

Rai da buni. Lidia Buble şi Edward Sanda acceptă provocarea lui Mihai Morar

acum 51 zile

Lidia Buble şi Edward Sanda acceptă provocarea lui Mihai Morar! Mânâncă sau poartă? Artiştii habar nu au ce le-a pregătit prezentatorul.

Star News. Ce spune Lidia Buble despre operația estetică: Am trăsături mai dure, dar îmi place că sunt diferită

acum 56 zile

Lidia Buble, operată de urgenţă? A vrut să nu se afle nimic, dar au scăpat informaţii! Imagini şi detalii de ultimă oră, despre Lidia Buble!

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Lidia Buble, roastul lui Răzvan: "Îmi plac foarte mult parfumurile şi cred că mi-a adus până acum peste 40 de... mostre!"

acum 62 zile

Unul dintre cele mai așteptate momente în ziua aniversării a 12 ani de Neatza a venit de la Lidia Buble, artista care a avut prima apariție tv chiar la matinalul Antenei 1, în urmă cu șase ani. Pe lângă piesa nouă cu care ne-a încântat, Buble a pregătit un roast pentru Răzvan. Și...

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Imagini de la prima apariţie a Lidiei Buble în platoul matinalilor!

acum 62 zile

Lidia Buble a apărut pentru prima dată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani în urmă cu şase ani! Artista îşi lansa atunci, în premieră, melodia "Noi simţim la fel"

Videoclip în premieră la aniversarea a 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Edward Sanda feat. Lidia Buble - "Vintage"

acum 62 zile

Edward Sanda şi Lidia Buble au lansat în premieră la la aniversarea a 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani videoclipul piesei "Vintage"

Star News. Ce şi cum face Lidia Buble să arate atât de bine

acum 64 zile

Antena Stars a aflat ce şi cum face Lidia Buble ca să arate atât de bine! Din artista cu forme voluptoase, Lidia s-a transformat, încet încet, într-o divă cu un trup bine tonifiat. Dar nu fără sacrificii.

Star Matinal. Lidia Buble își răsfață câinele mai ceva ca pe un copil

acum 68 zile

Lidia Buble are un nou partener de viaţă pe care îl răsfaţă mai ceva ca pe un copil! Merge cu vedeta la mall, la cuafor, la restaurant şi se bucură de toată atenţia sa.

Lidia Buble, o femeie care le face pe toate!

acum 92 zile

Lidia Buble este fără doar şi poate o femeie care le face pe toate! De curând, vedeta a fost surprinsă în ispostaze inedite şi a făcut un anunţ neaşteptat! Îşi caută bărbat!

Star News. Lidia Buble, Crăciun în familie, la Deva

acum 105 zile

Lidia Buble și Răzvan Simion nu sunt împreună, de Sărbători. Fiecare și-a făcut planuri pentru Crăciun, însă separat. Iar pentru artistă, toate drumurile duc acasă. Vedeta a petrecut în sânul familiei, iar noi avem imagini senzaţionale cu ea, alături de părinţi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble, planuri de revelion: Am concerte

acum 107 zile

Lidia Buble, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit, în direct, ce planuri are de revelion.

Lidia Buble cântă, LIVE la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Pentru tine"

acum 107 zile

Lidia Buble, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a interpretat melodia "Pentru tine", de la trupa Proconsul.

Lidia Buble, dezvăluiri de Crăciun: La mine nu a venit niciodată Moș Crăciun

acum 107 zile

Chiar dacă nu au reușit niciodată să-l surprindă pe Moș Crăciun, vedetele îl așteaptă cu drag în fiecare an, iar în prag de sărbători ne au transmis câteva urări.

Lidia Buble și Descemer Bueno, provocare inedită la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi artiști au jucat tenis de masă așa cum nimeni nu a mai făcut-o

acum 115 zile

Lidia Buble și Descemer Bueno au parte de o provocare inedită la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cum au jucat tenis de masă cei doi artiști.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble, succes internațional cu piesa Margarita: Piesa este realizată împreună cu Descemer Bueno. Mă simt măgulită

acum 115 zile

Lidia Buble are succes internațional cu piesa ”Margarita”, melodie realizată în colaborare cu Descemer Bueno. Artistul cubanez a colaborat cu Enrique Iglesias, Sean Paul și Gente de Zona.

Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble & Descemer Bueno cântă melodia Margarita. Ascultă hitul care a cucerit lumea

acum 115 zile

Lidia Buble și Descemer Bueno cântă la Neatza cu Răzvan și Dani melodia ”Margarita”.

1
2
3
4
5
»