Cautare: 7 rezultate dupa tagul "litere"

Întrebarea-vedetă: Care sunt ultimele cinci litere ale alfabetului limbii române?

acum 1091 zile

Întrebarea-vedetă vine din partea unei fetițe de doar șapte ani. Iată ce au răspuns vedetele la întrebarea: Care sunt ultimele cinci litere ale alfabetului limbii române?

PROFEȚIA numelui tău. Ce spun LITERELE din nume despre tine! Metoda nu dă greș vreodată!

acum 1365 zile

Nu mai este un secret că vechii greci credeau că numele are puterea de a ne influența destinul și foloseau că metodă de predicție analiză primei litere a prenumelui. Onomantia (întâlnită și că onomomantie) este o artă divinatorie care se bazează pe analiză numelui. Denumirea derivă din greaca veche, unde “onoma” înseamnă nume, iar “manteia” – profeție.

VIDEO! E rockeriță înfocată! O puștoaică spune literele alfabetului într-un mod INEDIT!

acum 1811 zile

Ce poate fi mai drăguț să faci după o băiță, decât să îți dovedești lecția învățată

Ai un scris „de doctor”? Nu e deloc un lucru rău! Uite ce spune despre personalitatea ta!

acum 1840 zile

Poate ai fost criticată de multe ori la facultate pentru scrisul neinteligibil ... sau prietenii te-au rugat să le scrii felicitările la calculator. Nu te îngrijora - scrisul „urât” nu este neapărat un defect, ci arată foarte multe despre personalitatea ta!

Ce spune modul în care scrii despre personalitatea ta

acum 2126 zile

Modul în care scrii poate indica mai mult de 5,000 de trăsături de personalitate diferite. În domeniul medical, poate fi folosit ca ajutor în diagnosticarea unor anumite boli.

Băncile din Cluj-Napoca, amendate din cauza unor nereguli menţionate în contracte

acum 2470 zile

Mai multe bănci din Cluj-Napoca au fost amendate pentru că aveau litere prea mici în contracte. Inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit că multe dintre clauzele trecute în documente erau practic ilizibile. În plus, serviciile pentru care nu se plătesc niciun fel de...