Cautare: 215 rezultate dupa tagul "lupta"

Neatza cu Răzvan și Dani. Kickboxing pe tocuri, provocarea de la sală

acum 8 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de antrenorul de arte marțiale Ana Dulu, ne explică de ce tot mai multe femeile se apucă de kickbox.

Star Matinal e pe val. Monica Bârlădeanu, despre lupta cu depresia

acum 56 zile

Monica Bârlădeanu este actriță, prezentatoare de televiziune și una dintre cele mai frumoase femei ale României. Despre cum nu ați mai văzut-o și ce nu ar mai vrea să se știe despre ea, a dezvăluit, pe șleau, într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro

Bătălia de la Termopile, la Neatza cu Răzvan și Dani! Pangration, stilul de luptă spartan

acum 101 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gheorghe Cojocaru președintele Federației Române de Pangration Athlima, a venit cu o demonstrație de lupte între fete.

Acces Direct. Război pe viață și pe moarte pentru copilul cu cinci părinți

acum 138 zile

Război în toată regula pentru copilul cu 5 părinţi! Aţi fost martorii unei confruntări dureroase dintre doi foşti soţi. Lupta crâncenă s-a dat pentru copilul de doar 6 ani, pe care cei 2 l-au luat de suflet, încă din primele zile de viaţă ale micuţului.

Xtra Night Show. Forza ZU, în luptă cu furtuna! Artiștii au urcat pe scenă, iar fanii au cântat alături de ei

acum 142 zile

Ca în fiecare an, Forza ZU se dovede şte a fi un eveniment de proporţii! La Galaţi, la ora 16.00 totul era pregătit pentru o seară de neuitat! Covorul verde, unde trebuiau să defileze artiştii, limuzine de fiţe şi deja multă lume pe stadion. Şi a fost o seară de neuitat! Cu...

Insula Iubirii. Adrian și Aurel, ceartă aprinsă pentru ispita Maria: Te rog, oprește-te! N-am venit aici să fiu dușman cu tine

acum 150 zile

Adrian și Aurel au iscat o ceartă aprinsă pentru ispita Maria. Cei doi concurenți se luptă pentru atenția ispitei. „Te rog, oprește-te! N-am venit aici să fiu dușman cu tine”, a declarat Adrian.

iUmor. Tiberiu Popovici, despre lupta dintre bărbați și femei: Războiul a fost câștigat de ele!

acum 151 zile

Tiberiu Popovici spune diferențele dintre bărbați și femei, dar mai ales cine a câștigat acest război al sexelor.

Scena Misterelor. Lupta pentru indicii! Concurenții trebuie să afle cine se află în spatele măștii Minionului

acum 153 zile

Concurenții trebuie să descopere vedeta din spatele măștii Minionului, dar trebuie să facă rost, mai întâi, de indiciile de la Romică Țociu..

Scena Misterelor. Masca Doica din Romeo și Julieta, lupta pentru indicii. Nadir și Andrei Duban trebuie să afle cine este vedeta

acum 153 zile

Masca Doica din Romeo și Julieta. În lupta pentru indicii au intrat Nadir și Andrei Duban. Aceștia răspund la câteva întrebări de cultură generală. Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Scena Misterelor. Masca Gollum, lupta pentru indicii! Pepe și Viorica Macovei au intrat într-un balon uriaș

acum 153 zile

Masca Gollum. În lupta pentru indicii au intrat Pepe și Viorica Macovei, care ajung într-un balon uriaș. Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Lupte cot la cot între cei trei jurați. Mihai Bendeac a ieșit cel mai șifonat

acum 158 zile

Mihai Bendeac Cheloo și Delia și-au început ziua foarte energici. Cei trei jurați s-au cot la cot în culise. „Hai să o dăm parte-n parte”, a spus Bendeac.

Răzvan Ciobanu, lupta cu drogurile și alcoolul

acum 166 zile

Răzvan Ciobanu a fost un om asumat! Designerul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre toate problemele din viaţa lui. A vorbit deschis despre faliment, dar şi despre droguri. Să vedem ce spunea, în urmă cu şapte luni, la Xtra Night Show, despre problemele cu drogurile

Rona Hartner luptă cu toate armele pentru a învinge cancerul! "Încep tratamentul cu citostatice pe 24 aprilie"

acum 181 zile

Nu se teme de moarte, dar nici nu se dă bătută! Rona Hartner luptă cu toate armele pentru a învinge cancerul. Artista a fost chiar şi la un preot, care le-a vorbit celulelor din corpul ei.

Lupta pentru marele premiu, din ce în ce mai acerbă! CRBL: Oase, ai început să dezbraci oamenii pe stradă, ai luat-o razna!

acum 183 zile

Oase și CRBL fac orice ca să câștige marele premiu, dar pentru asta trebuie să găsească indiciile și cheițele.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 189 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Angela Similiea, în fața magistraților! Urmează un proces dur în lupta pentru avere

acum 193 zile

După ce le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu, în procesul pentru moştenirea acestuia, celebra artistă Angela Similea a primit un răspuns incredibil din partea magistraţilor.

Dida Drăgan, luptă cruntă cu depresia

acum 194 zile

Dida Drăgan, una dintre cele mai iubite artiste din România, a făcut mărturisiri cutremurătoare. S-a luptat ani la rând cu depresia şi chiar a fost pe punctul de a-şi pune capăt zilelor.

Masca Venom, lupta pentru indicii. Dorian Popa și Anca Neacșu trebuie să recunoască o știre mimată de colegi

acum 209 zile

Masca Venom. În lupta pentru indicii au intrat Andrei Duban, Dorian Popa, Pepe și Anca Neacșu. Cum s-au descurcat cei patru concurenți.

Alina Puşcaş vorbeşte despre dependenţa cu care s-a luptat ani buni! Cum a afectat-o şi mai ales, cum a scăpat

acum 220 zile

Alina Puşcaş vorbeşte despre dependenţa cu care s-a luptat ani buni! Vedeta spune că nu putea să stea fără Facebook, și i-a fost foarte greu să renunțe. Cum a afectat-o pe frumoasa vedetă şi mai ales, cum a scăpat.

Ce a făcut Leonard Miron când a fost diagnosticat cu cancer: „Cel mai bun medicament împotriva acestei boli este creierul tău”

acum 227 zile

Leonard Miron a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut. Mama lui şi-a pierdut viaţa din cauza cancerului, iar anul trecut Leonard Miron a fost diagnosticat cu aceeaşi boală cumplită. Cum a reuşit să câştige lupta cu boala nemiloasă.

1
2
3
4
5
»