Cautare: 36 rezultate dupa tagul "luptator"

Virusul ucigaș i-a stricat lui Andrei Stoica planurile de nuntă și botez!

acum 3 zile

4 lovituri a primit Andrei Stoica din cauza pandemiei de Coronavirus. Luptătorul n-a avut de ales - și-a amânat lupta, nuntă și botezul.

Cool Summer Nights. Luptătorul Benny Adegbuyi, confesiuni sincere: Provin dintr-o familie mai ciudată. Părinții mei s-au despărțit când aveam zece ani

acum 231 zile

În ring, un neînfricat. Acasă, mieluşel. "Mister Gentleman", cel mai cunoscut luptător de la noi, confesiuni sincere din spatele bărbatului puternic. Reuşeşte să îşi împartă cu brio timpul între familie şi carieră, dar are un as în mânecă.

Informaţii noi în cazul morţii suspecte a luptătorului MMA! Cosmin Duşa a fost găsit fără suflare în camera de hotel din Chişinău

acum 288 zile

Sportivul a fost dus de urgenţă la spital, dar din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, a încetat din viaţă. Cauzele morţii sale rămân deocamdată un mister. Cosmin Duşa trebuia să lupte la Chișinău, sâmbătă, cu basarabeanul Lilian Grosu, într-o gală de lupte în...

Ionuț Pitbull Atodiresei pregătește meciul de retragere: Îmi pun mănușile în cui, gata

acum 315 zile

Este unul dintre cei mai valoroși luptători de la noi și primul campion mondial WAKO Pro din istoria României! Ionuț Pitbull Atodiresei pregătește meciul de retragere!

Cătălin Moroșanu, la un pas de divorț? Sutem împreună de 17 ani!

acum 317 zile

S-a scris că celebrul luptător, Cătălin Moroşanu, şi soţia sa Georgiana, ar fi la un pas de a-şi spune adio, după 17 ani de iubire. Vedeta a acordat cel mai sincer interviu, despre soţia sa, despre viaţa de familie, dar şi despre greutăţile din spatele succesului său.

Cătălin Moroşanu, adevărul despre un posibil divorţ: Avem un copil minunat și o să mai facem încă unul

acum 318 zile

S-a scris că celebrul luptător, Cătălin Moroşanu, şi soţia sa Georgiana, ar fi la un pas de a-şi spune adio, după 17 ani de iubire. Vedeta a acordat cel mai sincer interviu, despre soţia sa, despre viaţa de familie, dar şi despre greutăţile din spatele succesului său.

Benny Adegbuyi, cel mai bun luptător român de kickbox, se apucă de box!

acum 318 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Benny Adegbuyi, alături de Mădălin Mogoș și Claudiu Bădoi, a venit să vorbească despre meciul lui de revenire.

Povestea necenzurată a celebrului Benny Adegbuyi!

acum 323 zile

Este pe locul 3 în topul mondial, cel mai bine cotat luptător român şi un tată devotat! Povestea necenzurată a celebrului Benny Adegbuyi!

Luptătorul Ciprian Mariş, sacrificii pentru performanță

acum 485 zile

Ciprian Mariş, considerat şi Conor McGregor de România este un luptător de elită care a făcut extrem de multe sacrificii pentru a ajunge aşa departe. Cine l-a susţinut, dar şi prin câte greutăţi a trecut acesta, în clipul de mai sus.

Daniel Ghiţă, sacrificii uriaşe pentru o carieră de top

acum 505 zile

Daniel Ghiţă a făcut sacrificii uriaşe pentru o carieră de top! Luptătorul de MMA a oferit un interviu pentru Antena Stars

”Au!, mi-a dat degetul peste cap!” Mihai Morar, față în față cu luptătorul fenomen

acum 513 zile

Mihai Morar are parte de un scurt antrenament cu campionul Sorin Caliniuc.

Povestea fascinantă a singurului luptător mulatru din România

acum 555 zile

Povestea fascinantă a singurului luptător mulatru din România poate fi oricând un scenariu de film! Ce talente ascunse are celebrul Benny Adegbuyi şi cum a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi boxeri ai României

Sandu Lungu, ”Muntele Bihorului”, dezvăluie secretele milionarului englez, Tristan

acum 647 zile

Sandu Lungu vorbește despre iubitul Biancăi Drăgușanu, Tristan. Acesta declară că luptătorul este un curajos în ring, dar și un om plăcut în afara ringului.

Moartea din Carpați”, ultimele lupte înainte de marea retragere. Cătălin Moroșanu, lista de bătaie înainte de a împlini 34 de ani

acum 652 zile

Cătălin Moroșanu împlinește 34 de ani și decide că a venit timpul să se retragă, dar înainte de acest lucru, luptătorul mai are câtiva oponenți de bătut.

Cătălin Moroşanu: ”Am cam 10 -15 cusături pe față!”

acum 714 zile

Iată cum se pregăteşte Cătălin Moroşanu înaintea fiecărui meci, cum depăşeşte momentele critice, dar şi ce secret are împotriva adversarilor.

Cu ce se ocupă Ionuț Iftimoaie în afara ringului: ”Merg prin școli și le vorbesc copiilor despre sport. Fac asta gratuit”

acum 760 zile

Ionuț Iftimoaie vorbește despre proiectul său personal, acesta merge prin școli și vorbește cu tinerii despre sport. Fostul luptător vorbește despre începutul carierei sale de sportiv.

Ionuț Iftimoaie, cele mai sincere declarații: ”Nu au de ce să le fie frică oamenilor de mine”

acum 760 zile

Ionuț Iftimoaie, așa cum nu l-ați văzut niciodată. A ajuns de pe ringul de box direct în bucătărie la cratiță.

Alina și Tolea Ciumac răspund acuzațiilor făcute de Magda: ”Tolea: Magda vorbește mult și niciodata nu spune nimic”

acum 857 zile

Alina și Tolea Ciumac răspund acuzațiilor făcute de Magda. Luptătorul este deranjat de faptul că nu a avut dreptul la replică.

Big Benny, drumul spre centura mondială: ”Sunt mândru că sunt român”. Luptătorul a făcut senzație în K1

acum 858 zile

Big Benny, drumul spre centrua mondială. Luptătorul vorbește despre viața din Nigeria, dar și despre viața din România.

Vedetele Antena Stars, în ajutorul lui Leonard Doroftei. Cristi Brancu: ”Ne-am hotărât să ne luam altă slujbă

acum 874 zile

După toate problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă, un mare campion se pare că şi-a găsit liniştea şi în sfârşit îşi poate deschide din nou propriul restaurant. Prezentatorii de la Agenţia VIP au sărit în ajutorul lui Leonard Doroftei

1
2