Cautare: 303 rezultate dupa tagul "madalina"

Cum a părăsit Mădălina de la Dragoste fără Secrete cursa celor de 100 de zile!

acum 7 zile

Mădălina de la Dragoste fără Secrete a plecat din "casă", după ce Alexandra a răspuns provocării ei și a venit în emisiune.

Dragoste fără secrete. Cristi, confesiuni către Mădălina. Alexandra este femeia vieții lui

acum 8 zile

Fiind prieteni foarte buni, Cristi și Mădălina își fac confesiuni unul altuia. Concurentul susține că Alexandra este marea lui iubire.

Dragoste fără secrete. Mădălina nu a uitat dragostea ei pentru Alex, chiar dacă acesta i-a adus multe lacrimi

acum 8 zile

Mădălina încă îl mai iubește pe Alex, chiar dacă bărbatul a făcut-o să sufere foarte mult și multe lacrimi i-au căzut pe obraji.

Dragoste fără secrete. Alexandra, fosta iubită a lui Cristi, avertisment pentru Mădălina: "Ai grijă ce îţi doreşti că asta se va întâmpla!"

acum 11 zile

Alexandra, fosta iubită a lui Cristi, avertisment pentru Mădălina: "Ai grijă ce îţi doreşti că asta se va întâmpla!"

Dragoste fără secrete. Dramele pe care le-a trăit Mădălina! A fost victima unui fost iubit foarte violent

acum 11 zile

Mădălina de la „Dragoste fără secrete” a rememorat astăzi un episod șocant din viața ei. Concurenta a povestit în fața tuturor că a fost victima abuzurilor fizice și că fostul ei iubit a lovit-o de foarte multe ori.

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Mădălina!

acum 13 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Mădălina!

acum 14 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Dragoste fără Secrete. Alexandra, fosta iubita a lui Cristi: Ne gândim unul la celălalt

acum 14 zile

Alexandra, fosta iubita a lui Cristi,a intrat, în direct, să-i ceară explicații lui Cristi de la "Dragoste fără Secrete". Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea,...

Dezvăluire șoc, la Dragoste fără Secrete. Mădălina îl place pe Ali! Edith: Nu mă interesează decât ce crede Ali

acum 14 zile

Edith, iubita lui Ali, după ce a ieșit la iveală că Mădălina îl place pe Ali, consideră că relația ei ești mai sudată ca niciodată. Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De...

Dragoste fără Secrete. Cu ce concurent de sex opus ar rămâne Mădălina pe o insulă pustie? Cristi: nu vreau cu niciuna dintre fete!

acum 15 zile

Madalina și Cristi, simpaticii concurenți de la "Dragoste fără Secrete", au primit ca sarcină un exercițiu de imaginație: Dacă ați rămâne pe o insula pustie cu un concurent de sex opus din cei aflați în emisiune, cine ar fi acela?.

Mădălina a redecorat pereții apartamentului de la Dragoste fără Secrete

acum 15 zile

Mădălina de la "Dragoste fără Secrete", că să scape de plictiseala din casă a început să decoreze pereţii camerei.

Dragoste fără secrete. Mădălina, exasperată de Carmen: Dacă mai ţipă o dau capul de pereţi

acum 20 zile

Cel mai controversat cuplu al concursului matrimonial "Dragoste fără secrete" a rămas, în acest moment, cel format din Cristi şi Mădălina. Cuplu, un pic impropriu spus, ţinând cont de faptul că nu există gesturi tandre între ei, ci doar tensiune şi scandal.

Dragoste fără secrete. Două dintre cupluri şi-au aruncat cuvinte grele: Eşti zero barat ca bărbat

acum 20 zile

S-au încins spiritele, astăzi, în cadrul show-ului matrimonial "Dragoste fără secrete". Două dintre cupluri şi-au aruncat cuvinte grele, în încercarea de a scoate adevărul la suprafaţă. Subiectul de dispută a fost relaţia pe care o are Cristi cu Mădălina.

Cristi de la Dragoste fara Secrete, emoționat până la lacrimi! "O să am un nepoțel"

acum 21 zile

Emoționat până la lacrimi, Cristi de la „Dragoste fără secrete” abia și-a putut găsi cuvintele pentru a-și exprima bucuria pe care o simte.

Două cupluri şi-au declarat război la Dragoste fără secrete: Te arunc de pe balcon

acum 22 zile

Tensiunile au atins cote maxime la „Dragoste fără secrete”. Noul cuplu format din Cristi şi Mădălina a declarat război cuplului format din Carmen şi Cătălin. Mai precis, Cristi şi Carmen şi-au aruncat cu replici dure, iar ceilalţi concurenţi au fost părtaşi la conflict.

Dragoste fără secrete, Mădălina s-a întors în competiție, dar gândul ei este tot la fostul iubit, Alexandru!

acum 22 zile

Chiar dacă acum formează un cuplu cu noul său partener, Cristi, gândul şi sufletul Mădălinei, de la "Dragoste fără secrete" a rămas tot la Alexandru. Chiar dacă acesta a rănit-o într-un mod greu închipuit şi acceptat de un suflet, tot el rămâne marele regret, şi totodată...

Cum s-au acomodat Cristi și Mădălina, noul cuplu de la Dragoste fără secrete

acum 26 zile

"Troller-ul ei mi s-a părut o gaură neagră. Scotea, scotea și când aveam impresia că nu e nimic, tot mai scotea." a spus Cristi, la Dragoste fără secrete.

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete”. Concurenta are un nou partener, pe Cristian

acum 26 zile

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete” alături de un partener cu care este de părere că va câștiga marele premiu! După ce a fost dezamăgită de Alexandru și a părăsit competiția, roșcata a revenit alături de toți ceilalți concurenți mai hotărâtă ca niciodată să...

Dragoste fără secrete. Înainte de a pleca din emisiune, Mădălina i-a lăsat o scrisoare lui Alex: Încă sunt îndrăgostită de tine

acum 44 zile

Înainte de a părăsi emisiunea Dragoste fără secrete, Mădălina i-a lăsat o scrisoare lui Alex. Aceasta i-a mărturisit sentimentele pe care le mai are pentru el. „ Încă sunt îndrăgostită de tine”, a scris aceasta.

Dragoste fără secrete. Alexandru și Nicoleta, gesturi intime pe timpul pauzei de publicitate: Vreau să dansăm provocator

acum 47 zile

Alexandru încă oscilează între cele două femei din casa Drogoste fără secrete, Nicoleta și Mădălina. Pe timpul unei pauze publicitare, bărbatul i-a făcut o propunere lui Flori. „Vreau să dansăm provocator”, a spus acesta.

1
2
3
4
5
»