Cautare: 45 rezultate dupa tagul "magda catone"

Hai la teatru! Neatza cu Răzvan și Dani îți recomandă "Regatul Cascadelor"

acum 132 zile

Magda Catone, Liliana Pană și Brânduşa Novac, invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", au venit să prezinte "Regatul Cascadelor" - un spectacol în care arta teatrală, muzicală și artă dansului se întrepătrund perfect cu artă acrobatică.

Cel mai amuzant interviu cu actrița Magda Catone, la ”CulTOUR”

acum 180 zile

Actrița Magda Catone a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Magda Catone, la ”CulTOUR”: ”Fiul meu este eroul meu și reușita mea”

acum 181 zile

Actrița Magda Catone a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu emoționant, cu amintiri frumoase, cu dezvăluiri în premieră.

”Nu pot să aleg”, a declarat actrița Magda Catone la emisiunea ”CulTOUR”

acum 181 zile

Într-una dintre zilele de repetiție pentru piesa ”Cum să pierzi totul într-o zi”, actrița Magda Catone a răspuns întrebărilor noastre.

Jocul "Continuă fraza" cu actrița Magda Catone

acum 182 zile

Actrița Magda Catone participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?" cu actrița Magda Catone

acum 182 zile

Actrița Magda Catone participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Star News. Scandal în lumea artiștilor! Nume sonore au ajuns la tribunal

acum 198 zile

E mega scandal în showbiz, iar personajele principale sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori! Zeci de artişti, printre care Magda Catone şi Claudiu Bleonţ au ajuns în faţa judecătorilor.

Răi da Buni. Parada actorilor. Cum să pierzi totul într-o zi!

acum 201 zile

V-aţi întrebat vreodată cum puteţi pierde totul într-o zi?! Dacă vă întrebaţi cum e posibil aşa ceva, aflaţi în curând de la Magda Catone, Silviu Biriş şi Ozana Barabancea! Ce au pierdut actorii într-o zi, ne dezvăluie chiar ei!

Magda Catone s-a transformat total. A slăbit într-un timp record peste zece kilograme

acum 426 zile

Magda Catone, de nerecunoscut. Celeba actriţă s-a transformat total, la șapte ani de la moartea soţului ei. A slăbit mai bine de zece kilograme şi atrage toate privirile.

Magda Catone face mărturisiri, la șapte ani de la moartea lui Șerban Ionescu

acum 480 zile

La 7 ani de la moartea lui Şerban Ionescu, Magda Catone face mãrturisiri! Actriţa a vorbit, pentru prima dată, despre drama care a marcat familia, dar mai ales pe fiul lor Carol, care le calcă pe urme în teatru. Actriţa spune că băiatul lor a apărut ca o minune, după 13 ani de...

Magda Catone, confesiune emotionanta la şase ani de la moartea lui Şerban Ionescu

acum 551 zile

Magda Catone, confesiune emotionanta la şase ani de la moartea sotului. Adevărata poveste de dragoste şi totul despre cei 13 ani în care s-a chinuit să facă un copil.

Actrița Magda Catone, invitație la Festivalul Național de Teatru și Film ”Șerban Ionescu”: ”În viitor sper să fie preluat de Ministerul Culturii”

acum 620 zile

Festivalul Național de Teatru și Film ”Șerban Ionescu” are loc la Sala Dalles din București, între 21 și 23 septembrie.

Momentele în care viața a ținut-o cu sufletul la gură: ”Cred că e lăsat de Dumnezeu ca femeia să facă un copil

acum 739 zile

Magda Catone vorbește despre unele dintre cele mai dificile momente din viața ei. Artista rememorează toate evenimentele importante din viața ei.

Magda Catone: "La toamnă aș vrea să fac un festival Șerban Ionescu"

acum 804 zile

Magda Catone își dorește să facă un festival în memoria fostului ei soț, Șerban Ionescu. Actrița se pregătește să realizeze și o piesă în această perioadă.

Magda Catone, 13 ani de chin: „La vârsta de 13 ani am încercat să devin mamă”

acum 868 zile

Magda Catone a făcut o mărturisire surprinzătoare! A trecut prin 13 ani de chin. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să aducă pe lume un copil. Şi a reuşit! Dar, acum, actrița a povestit despre perioada lungă și dificilă prin care a trecut pentru a se bucura de meseria de mamă!

Magda Catone, despre religie și spiritualitate: ”Mânăstirea este un loc aparte”

acum 870 zile

Magda Catone vorbește despre religie. Artista a vizitat numeroase mânăstiri și consideră că acestea sunt un loc deosebit unde cei care merg trebuie să fie într-o anumită stare de spirit.

Magda Catone despre viață și trăirile sentimentale. Actrița a debutat pe marile ecrane în 1981

acum 870 zile

Magda Catone vorbește despre carieră sa profesională. Actrița a jucat în primul ei film în anul 1981. Artista vorbește și despre trăirile sentimentale și despre cum sunt acestea expuse pe scenă.

Actorii Magda Catone şi Claudiu Bleonţ sărbătoresc 35 de ani de teatru!

acum 910 zile

Actorii Magda Catone şi Claudiu Bleonţ sărbătoresc 35 de ani de teatru!

,,Un bărbat şi mai multe femei" cu Magda Catone şi Claudiu Bleonţ

acum 924 zile

Doi dintre cei mai consacrați actori români, Magda Catone și Claudiu Bleonț joacă în piesa „Un bărbat și mai multe femei”, de Leonid Zorin.

Magda Catone, mesaj emoţionant pentru fiul ei: ”I-aș da un pupic, așa ca un autograf”

acum 941 zile

Magda Catone a venit la Răi da buni și i-a transmis un mesaj emoţionant fiului ei. ”I-aș da un pupic, așa ca un autograf”, a afirmat actrița.

1
2
3