Cautare: 13 rezultate dupa tagul "mama adoptiva"

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 100 zile

Andrei Leonte a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Caz cutremurător! Mama adoptivă: ”Ea se ocupă cu droguri!” Fiica însărcinată: ”Am luat o pastilă acum o săptămână, am vrut să mă omor!”

acum 584 zile

”Ea se ocupă cu droguri!”, afirmă mama adoptivă despre fiica ei însărcinată. ”Am luat o pastilă acum o săptămână, am vrut să mă omor!”, declarat imediat copilă.

Mama adoptivă a Amandei: ”Nu am trimis-o la prostituție. Iubitul ei se folosește de ea, nu noi”

acum 584 zile

Amanda are 21 de ani, ea a fost infiata cand avea 6 saptamani de familia Plesca! La nastere, mama biologica nu a vrut-o, a lasat-o in spital pana cand familia Plesca a adoptat-o.

Cum se apără fiica adoptivă a femeii care amenință cu sinuciderea

acum 676 zile

Diana, fiica adoptivă a Florentinei Dumitru, femeia care amenință cu sinuciderea, se apără și spune că sunt niște acuzații lansate din ură!

Mama adoptivă: ”Gabrielei Cristea și Tavi stau în chirie”

acum 981 zile

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea spune adevărul despre cele mai cumplite momente prin care a trecut prezentatoarea TV.

Adriana Lungu, mama adoptivă: "Crezentina nu doarme de frică"

acum 1089 zile

Ei bine, după 9 ani, în care cele două au fost o familie, de curând cei care au adus-o pe lume pe fată, dar care mai apoi au abandonat-o, au venit să o ceară înapoi.

Lucia Freguja, mama adoptivă a lui Luca: "Trebuia să ştie că are şi altă familie!"

acum 1542 zile

O altă femeie i-a dat naştere, dar ea l-a crescut frumos şi l-a învăţat ce înseamnă respectul. Pentru mama Lucia, Luca a fost raza de soare care a luminat întreaga familie din Italia. I-a fost aproape mereu şi azi, în aventura vieţii lui a vrut să îl susţină.

Eugeniu Cristea: "O dau in judecata pe "mama adoptiva" a Gabrielei"

acum 2340 zile

Tatal Gabrielei Cristea este afectat de tot ce i se intampla fiicei sale dupa separarea de Marcel Toader! Eugeniu Cristea a anuntat ca o va da in judecata pe Paula Craciunescu, "mama adoptiva" a Gabrielei

Paula Craciunescu, mama "adoptiva" a Gabrielei Cristea: "Si-a dorit foarte mult sa devina mama. Marcel nu vroia un copil cu ea"

acum 2342 zile

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea, a venit in platoul Acces Direct si a dezvaluit secrete incredibile din trecutul vedetei!

Mama "adoptiva" a Gabrielei Cristea, dezvaluiri soc: "Marcel a aruncat cu prea mult gunoi in Gabi"

acum 2342 zile

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea, a venit in platoul Acces Direct si a dezvaluit secrete incredibile din trecutul vedetei!

Paula Craciunescu, mama "adoptiva" a Gabrielei Cristea: "Am ajutat-o sa cumpere apartamentul in care locuieste"

acum 2342 zile

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea, a venit in platoul Acces Direct si a dezvaluit secrete incredibile din trecutul vedetei!

Paula Craciunescu: "Gabriela si-a iubit parintii"

acum 3418 zile

Paula Craciunescu, mama adoptiva a Gabrielei Cristea, vorbeste despre relatia cu vedeta tv. "A plecat de acasa pentru ca tata ei era foarte sever", a sspus aceasta.

Mama adoptiva a Gabrielei Cristea rupe tacerea

acum 3418 zile

Femeia care i-a fost alaturi Gabrielei Cristea in ultimii ani a rupt tacerea. Mama adoptiva a divei dezvaluie de ce s-au racit relatiile intre Gabriela si parintii ei.