Cautare: 44 rezultate dupa tagul "mangalita"

Mangalița. Stelian Manole are puteri divine: Am alungat tornada!

acum 10 zile

În cel mai nou episod al serialului Mangalița, oamenii intră în panică, cred că vine sfârșitul lumii și vor să între în adăpostul construit de primărie.

Situație de criză în Mangalița! O tornadă a lovit orașul!

acum 10 zile

În cel mai nou episod al serialului Mangalița, oamenii intră în panică, cred că vine sfârșitul lumii și vor să între în adăpostul construit de primărie.

Mangalița. Florentina și polițistul Sică, afacere de sfârșitul lumii: Îi facem pe fraieri de bani

acum 10 zile

Florentina, secretara (Ilona Brezoianu), și lui Sică, polițistul (Alex Bogdan), le vine o idee de afacere.

Locuitorii din Mangalița se pregătesc pentru sfârșitul lumiii! Gabi: "Am emoții, nu l-am mai făcut până acum"

acum 10 zile

Gabi (Nicu Banea), nepotul primarului, își dorește un suflet alături de care să petreacă “ultima noapte pe Pământ”.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 11 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 14 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

Mangalița. Nea Mihai a pus mână pe armă și e gata de război: Sunt spioni capitaliști. Vor să ne fure aurul și petrolul!

acum 16 zile

În serialul Mangalița, episodul 11, Nea Mihai a pus mână pe armă și e gata de război. ”Sunt spioni capitaliști. Vor să ne fure aurul și petrolul!” i-a trasmis acesta primarului, cu referire la străinii care au ajuns în comunitate.

Doi cetățeni străini aduc panică în Mangalița. Toată comunitatea este în alertă

acum 16 zile

În serialul Mangalița, episodul 11, doi cetățeni străini aduc panică în Mangalita. Primarul Stelian Manole face de urgență o ședință.

Consilierul Dumitru Bozovici îl demască pe logodnicul Ioanei! "Recunoaşte că ai venit să-l storci de bani pe primar şi să fugi în Brazilia!"

acum 23 zile

Dumitru Bozovici l-a demascat pe logodnicul Ioanei, în episodul zece din „Mangalița”. Fiica primarului Stelian Manole l-a lovit pe escroc sub centură.

Secretara Flori îl trădează pe inspectorul general Cornel! "Cuvântul e unul, trei săptămâni de concediu e trei!"

acum 23 zile

Secretara Flori din serialul „Mangalița” a intra într-o „afacere” periculoasă cu mici, în timpul târgului organizat de primarul Stelian Manole, după ce inspectorul general Corneliu și directorul economic Doina Rogojinaru au aflat un secret.

Mangalița. Primarul Stelu Manole, o nouă lovitură: Simona Halep are noroc că nu m-am apucat de tenis!

acum 30 zile

În serialul Mangalița, episodul 9, primarul Stelu Manole primește o veste neașteptată de la cel mai mare rival al său. Lupta pentru voturi pare a fi câștigată din nou de edil.

Mangalița. Ușuratica Flori este luată la ochi de Emilia: M-a lucrat meseriș data trecută. Își merită toți banii

acum 30 zile

În serialul Mangalița, episodul 9, Flori este luată la ochi de Emilia. ”M-a lucrat meseriș data trecută. Își merită toți banii”, i-a transmis Flori colegei de muncă.

Mangalița. Primarul Stelian Manole, vulpe bătrână. Cum vrea edilul să sperie internetul și să câștige voturi

acum 30 zile

În serialul Mangalița, episodul 9, primarul Stelian Manole sperie internetul cu un video destinat tinerilor. Iată cum vrea edilul să câștige voturi.

Mangalița. Doina, accident ud în duș: Marcele, mi-ai omorât părul. Ce ai de spus în apărarea ta?

acum 30 zile

În serialul Mangalița, episodul 9, Doina are parte de un accident ud în baie. ”Marcele, mi-ai omorât părul. Ce ai de spus în apărarea ta?”, i-a transmis acesta partenerului.

Prinţesa întunericului îi dă papucii lui Gabi! „Eu am văzut că are dinții mai mari, dar nu am luat în seamă că nu mă uit la defecte”

acum 37 zile

Gabi, nepotul edilului, îşi face o iubită cam bizară, care într-un vrea să se despartă de el!

Doctoriţa Emilia Vulpe se întâlneşte cu Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă!

acum 37 zile

Doctoriţa Emilia Vulpe o revede pe Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă, are o idee pe care o consideră genială. Şi i-o comunică primarului, cu care are - de altfel - o aventură amoroasă.

Secretara Flori a vrut să o păcălească pe Doina cu decesul tatălui său! "Aveam şi eu nevoie de nişte bani în plus!"

acum 37 zile

Din dorința de a lua niște bani în plus, Flori decide să o păcălească pe Doina că i-a murit tatăl. Îmbrăcată în negru, plânsă toată, a stat în fața ei implorând-o pe aceasta să-i dea ajutorul pentru înmormântare.

Consilierul Dumitru Bozovici, protest împotriva lui Stelian Manole! Edilul refuză să le asigure copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport

acum 37 zile

Supărat că edilul localitătii, Stelian Manole, nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport care să-i ducă şi să-i aducă de la şcoală, consilierul Dumitru Bozovici decide să protesteze în faţa primăriei.

Secretara Flori sapă după bani şi îi dă o lecţie poliţistului Sică! "Băi, dacă vă dau una, muriți. Cu dreapta mi-e și frică să încerc"

acum 44 zile

Băieții au crezut crezut că e o idee bună să o ia peste picior pe secretara primarului. Mare greșeală! Flori i-a pus la punct imediat!

Marcel, suflătorul de frunze șef, face o descoperire șocantă! Pe cine a prins jucându-se la păcănele?

acum 44 zile

Marcel a fost promovat la rangul de suflător de frunze șef! Câteva momente mai târziu, soțul Doinei Rogojinaru a făcut o descoperire șocantă!

1
2
3