Cautare: 69 rezultate dupa tagul "mangalita"

Actrița Ilona Brezoianu, roast special pentru Bendeac: Mihai, sunt însărcinată!

acum 65 zile

Actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Dragostea plutește în aer! Doamna Dana și Stelian Manole, polițistul Sică și Flori, cele mai noi cupluri din Mangalița

acum 72 zile

În orașul Mangalița, dragostea plutește în aer. De curând, Doamna Dana și Stelian Manole formează un cuplu, iar polițistul Sică și Flori au parte de o noapte fierbinte în mașină.

Stelian Manole și doamna Dana, atacați de ciori. Primarul Mangaliței vrea răzbunare

acum 72 zile

În drum spre dentist, Stelian Manole și doamna Dana, atacați de ciori. Primarul Mangaliței vrea să taie toți copacii din oraș ca să se răzbune.

Primarul Stelian Manole este acuzat de hărțuire sexuală! Cum reuşeşte să o recucerească pe doamna Dana?

acum 79 zile

Primarul Stelian Manole din Mangalița intră într-o nouă încurcătură. După “ani întregi de remarci deplasate, pupături și ciupituri”, după cum se exprimă consilierul Dumitru Bozovici, domnul Stelu este acuzat de hărțuire sexuală.

Relaţia dintre Flori şi Bebe trece prin momente dificile, iar Sile vrea să profite! "Iar vrei copii? Eşti bolnav psihic!"

acum 79 zile

Flori, patroana salonului de înfrumusețare, și iubitul ei, manelistul Bebe de la Mangalița nu sunt într-o situație tocmai pe roze. De când Flori i-a spus acestuia că nu se simte pregătită să devină mamă, cei doi nu mai reușesc să se înțeleagă.

Mangalița trece printr-o grea încercare spirituală! Moaștele Sf. Viorel, protectorul orașului, au dispărut!

acum 79 zile

Mangalița trece printr-o grea încercare spirituală. Moaștele Sf. Viorel, mână de aur, protectorul orașului, dispar. Această situație fără precedent creează o mare problemă, căci Mangalița are nevoie de moaște noi.

Manelistul Bebe vrea să devină tătic

acum 93 zile

Bebe de la Mangalița (Sergiu Costache), încearcă să o convingă pe iubita sa, Flori (Ilona Brezoianu), patroana unui salon de înfrumusețare, că este momentul să devină părinți.

Emblema orașului Mangalița, porcușorul Steluțu, dispare

acum 93 zile

Primarul Stelian Manole (Teodor Corban) urmează să apară pe coperta revistei Orașe și municipii, alături de mascota urbei pe care o conduce, porcușorul Steluțu.

Doamna Dana este Păzitorul Mangaliței: M-am săturat de atâta nedreptate!

acum 100 zile

Stelian Manole află că Doamna Dana este Păzitorul Mangaliței. Primarul promite că își va face treaba de aici încolo dacă cea pe care o place va renunța să se mai îmbrace în Păzitor.

Locuitorii din Mangalița au câștigat o mașină oferită de berea Cazan

acum 100 zile

Locuitorii din Mangalița au fost anunțați că au câștigat o mașină oferită de cunoscuta bere Cazan.

Gropinela din Mangalița, sărbătorită de oamenii din oraș: Această groapă împlinește un anișor!

acum 100 zile

O groapă de doi metri din orașul Mangalița nu este astupată de un an. Locuitorii vor ca primarul Stelian Manole să rezolve această problemă.

Clanul Cocoșatu, pe urmele preotului parior Eugen (Constantin Florescu). Ce a pariat

acum 114 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5, părintele Eugen, preotul localității (Constantin Florescu), cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, nu se poate abține să parieze un bun care nu este al său. De această dată, însă, în “combinație” îi implică și pe...

Bebe și preotul orașului Mangalița, complici într-o înșelătorie!

acum 121 zile

Interpretul de manele Bebe și preotul orașului Mangalița au pus la cale un plan să facă rost de bani, după ce i-au pierdut la pacanele.

Inspectorul general Corneliu vrea să prindă traficantele de crizanteme din Mangalița

acum 121 zile

Inspectorul general Corneliu (Ticu Pușcașu) organizează un flagrant alături de Tudor, juristul primăriei (Pavel Bârsan), ca să prindă niște traficante de crizanteme.

Primarul orașului Mangalița s-a îndrăgostit de o femeie blestemată!

acum 121 zile

Primarul Stelu (Teo Corban) se declară încântat de doamna Dana (Paula Chirilă), proaspăta proprietară a restaurantului din localitate. Pentru că aceasta este o femeie care nu seamănă cu nici o alta pe care a întâlnit-o până acum, Stelu se va da peste cap să o cucerească.

Ce fac actorii din "Mangaliţa" să se ferească de coronavirus

acum 123 zile

Trei dintre actorii serialului de comedie "Mangaliţa", difuzat de la Antena 1 în fiecare sâmbătă după iUmor, au fost invitaţi la Xtra Night Show

Stelian Manole participă la Maratonul Mangaliței alături de doamna Dana

acum 128 zile

Primarul Stelian Manole organizează un maraton în Mangalița ca s-o impresioneze pe doamna Dana, noua lui feblețe din oraș.

Mangalița. Primarul Stelian Manole merge la sala de forță ca s-o impresioneze pe Dana: Vreau să rămân sănătos până la moarte și încă puțin după aceea, dacă se poate!

acum 128 zile

Primarul Stelian Manole vrea s-o impresioneze pe Dana, noua senzație din Mangalița, astfel merge la sala de forță ca să arate din ce în ce mai bine.

Mangalița. Sveltana face gimnastică în parc, îmbrăcată extrem de sexy: Vreau să fiu gumoasă, e o cerință în meseria mea, altfel se pot întâmpla mari deranjuri

acum 128 zile

Svetlana vrea să fie flexibilă pentru că este o cerință obligatorie în meseria ei. Unchiul Marcel nu este de acord ca ea să facă gimnastică în parc, așa că ia cu el la jocul lui de șah.

Stelian Manole, primarul orașului Mangalița, la un pas să fie linșat de japonezi!

acum 135 zile

Stelian Manole, primarul orașului Mangalița, a fost la un pas să fie linșat de japonezi, după ce Cornel a tradus greșit.

1
2
3
4