Cautare: 168 rezultate dupa tagul "margherita"

Răi da Buni. Margherita, despre cum trebuie să fie viitorul ei iubit. Vreau să fie ca și mine. Frumos, inteligent, să aibă bani

acum 68 zile

Margherita se reprofilează. Fata Clejanilor s-a apucat de croit haine! Şi încă ce haine. Iar asta nu e tot! Surprinsă la o şedinţă foto, Marga a dat tot din casă şi ne-a dezvăluit cum trebuie să fie viitorul ei partener.

Şi-a făcut bagajele şi a fugit de acasă! Margherita din Clejani s-a mutat singură, într-un apartament de lux!

acum 75 zile

Şi-a făcut bagajele şi a fugit de acasă! Margherita din Clejani s-a mutat singură, într-un apartament de lux, tocmai în buricul Capitalei. Iar acolo, ce credeţi?! Mănâncă de dimineaţă până seară doar pătrunjel!

Fuego, Gigi Becali, Oana Lis, Margherita și Vica Blochina, concurenți la București Express - Calea Șoricelului! Cine câștigă?

acum 85 zile

Fuego, Irina Loghin, Gigi Becali, Oana Lis, Margherita și Vica Blochina participă la cel mai dur reality show din România, București Express - Calea Șoricelului. Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și...

Răi da Buni. Margherita cântă melodia Zeiţa ta

acum 98 zile

Margherita cântă la Răi da Buni melodia ”Zeiţa ta”.

Cel mai nou videoclip semnat Margherita - "Zeiţa ta"

acum 117 zile

Margherita a lansat videoclipul cele mai noi melodii - "Zeiţa ta"

Clejanii pleacă din ţară. Decizie de ultim moment luată de Margherita împreună cu familia sa

acum 200 zile

Ioniţă de la Clejani şi fiica sa, Margherita, au fost invitaţi la "Răi Da' Buni" de la Antena Stars, unde au povestit că la finalul anului vor pleca în America, însă se vor întoarce pentru Sărbătorile de iarnă, iar apoi vor pleca din nou. Turneul va dura câteva luni, iar Clejanii...

Star Matinal. De la fata rebelă, la femeia matură! Margherita, transformare radicală: Trec printr-un proces de conștientizare

acum 201 zile

De la fata rebelă, la femeia matură! Margherita de la Clejani a declarat că trece printr-un proces de conștientizare și transformare care îi place foarte mult. Frumoasa artistă a mai spus și că şi-a deschis un atelier de croitorie.

Margherita din Clejani şi-a schimbat numele de scenă! Cum îşi spune acum artista

acum 201 zile

De acum, numele de scenă al Margheritei din Clejani este Margherita! În afară de proiectele muzicale, Margherita şi-a deschis un atelier de croitorie în fostul sediu unde era amenajat studioul de înregistrări!

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 270 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Regretele Iulianei Luciu, după ce a părăsit competiția Asia Express: Eu sunt obișnuită cu greul, de la 16 ani sunt pe picioarele mele

acum 305 zile

Iuliana Luciu, dezamăgită de Margherita! Vedeta nu a putut merge mai departe în competiţia "Asia Express" din cauza fiicei Clejanilor! Aflați totul despre momentele tensionate dintre cele două concurente.

Viorica de la Clejani are planuri mari: ”Sper că se căsătorească și Margherita”

acum 319 zile

Viorica de la Clejani are planuri mari cu fiica ei. ”Sper că se căsătorească și Margherita”, a spus aceasta.

Margherita - Două vorbe

acum 319 zile

Margherita cântă la Răi da Buni melodia Două vorbe.

Margherita - Două vorbe

acum 320 zile

Margherita cântă la Xtra Night Show melodia Două vorbe.

Margherita, după experienţa de la Asia Express: "Intenţia mea a fost să rămân în competiţie. Nu mi-am dorit să mă îmbolnăvesc"

acum 329 zile

Problemele de sănătate ale Margheritei au pus capăt experienței la „Asia Express”. Din acest motiv şi Iuliana Luciu a trebuit să părăsească competiţia

Margherita a clacat la Asia Express! Vedeta a ajuns la urgențe în Sri Lanka

acum 330 zile

Margherita a clacat! A ajuns la urgenţă, iar medicii i-au dat verdictul: Boala s-a agravat. Priviți ce s-a întâmplat şi ce decizie s-a luat în privinţa competiţiei Asia Express

Iuliana Luciu, măcinată de regrete după ce a părăsit Asia Express: ”A fost o experiență de scurtă durată, însă intensă”

acum 330 zile

Margherita s-a îmbolnăvit, iar Iuliana Luciu este nevoită să părăsească Asia Express. ”A fost o experiență de scurtă durată, însă intensă”, au fost ultimele cuvinte ale Iulianei înainte de a pleca din Sri Lanka.

Concurenții află că Margherita a ajuns la spital: ”Boala a evoluat foarte repede!”

acum 330 zile

Concurenții din Asia Express află că Margherita a ajuns la spital. ”Boala a evoluat foarte repede”, a spus Șerban Copoț.

Andrei Duban a umilit-o pe Margherita! Ce mesaj are Viorica de la Clejani pentru actor

acum 335 zile

Andrei Duban a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie cu Margherita și i-a criticat dur operațiile estetice. Viorica de la Clejani nu a stat pe gânduri și a ieșit să-și apere fiica. Ce mesaj are aceasta pentru actor.

Margherita și Iuliana Luciu, schimb de replici acide la Asia Express

acum 335 zile

Dacă vă gândeaţi că după plecarea Biancăi nu vor mai fi scântei în Asia Express 2, vă înşelaţi! Acum a venit rândul Margăi să izbucnească nervos.

Margherita, probleme de sănătate: "Mi s-a pus negru în fața ochilor"

acum 335 zile

Margherita are probleme de sănătate. Concurenta își dorește să plece acasă, dar nu a fost nominalizată la cursa pentru ultima șansă, astfel este nevoită să continue competiția.

1
2
3
4
5
»