Cautare: 20 rezultate dupa tagul "maria loga"

Star Matinal. Interviu de colecție cu Maria Loga: De ani am cântat în fiecare an de Revelion

acum 173 zile

Maria Loga a încântat publicul ani la rândul cu muzica ei. Interpreta de muzică populară a petrecut Revelionul pe scenă 38 de ani la rând.

Acces Direct. Maria Loga, blestemele din viața iubitei artiste: Ultima suflare şi-a dat-o în braţele mele

acum 216 zile

Acasă la Maria Loga, un loc plin de amintiri, unde fiecare colţişor are o poveste. Acolo, cântăreaţa de muzică populară şi-a trăit copilăria fără tată. Şi tot acolo şi-a ţinut în braţe mama, atunci când femeia şi-a dat ultima suflare.

Star News. Viaţa Mariei Loga bate filmul! S-a trezit într-o dimineaţă cu verigheta soţului pe masă, fără nicio altă explicaţie!

acum 343 zile

Viaţa Mariei Loga bate filmul! Trădată în dragoste de cei doi soţi şi cu ambele copile răpite, artista a fost la un pas să-şi piardă minţile. A avut nu mai puţin de 4 accidente de maşină într-un singur an, dar destinul i-a mai dat o şansă.

Acces Direct. Artista Maria Loga, viață blestemată: Primul soț mi-a furat fiicele. M-a ținut departe de ele opt luni

acum 344 zile

Viaţa Mariei Loga bate filmul! Trădată în dragoste de cei doi soţi şi cu ambele copile răpite, artista a fost la un pas să-şi piardă minţile. A avut nu mai puţin de 4 accidente de maşină într-un singur an, dar destinul i-a mai dat o şansă.

Maria Loga, povestea necenzurată din spatele faimei: Am avut de învățat din cele două căsnicii

acum 450 zile

De 15 ani este o femeie singură, dar fericită. Maria Loga ne-a spus motivul pentru care nu s-a recăsătorit după divorţul de Constantin Măgureanu, dar şi care au fost greşelile pe care le-a făcut în cele două căsnicii. Însă, pierderea mamei sale a fost cel mai greu moment din viaţa...

Maria Loga - ”De-aș putea viața întoarce”

acum 588 zile

Maria Loga cântă la Agenția Vip melodia ”De-aș putea viața întoarce”.

Maria Loga, poveste de viață care bate scenariul oricărui film: ”L-am văzut cu ochii mei când mi-a luat fetele. Le auzeam cum țipă!”

acum 588 zile

Interpreta de muzică populară Maria Loga are poveste de viață care bate scenariul oricărui film. ”L-am văzut cu ochii mei când mi-a luat fetele. Le auzeam cum țipă!”, a spus artista

Maria Loga, poveste de viață ca în filme

acum 593 zile

Maria Loga a trăit o viaţă ca-n filme! Dramele au venit rând pe rând în viaţa ei. A fost trădată de ambii soţi şi spune că i-au fost răpite şi fiicele. Maria Loga parcă ar fi urmărită de blestem! Cu durere în suflet, marea artistă îşi povesteşte viaţa. pas cu pas.

Maria Loga, o viaţă care bate scenariul unei telenovele! I-au fost răpite cele două fetiţe și trădată de ambii soţi!

acum 594 zile

A fost veselă pe scenă, dar sufletul îi era sfâşiat de durere! Maria Loga a avut o viaţă care bate scenariul unei telenovele. A fost trădată de ambii soţi, i-au fost răpite cele două fetiţe, acuză ea, şi într-un singur an a avut parte de patru accidente de maşină.

Cea mai tare provocare pentru Maria Loga şi Victoriţa Lăcătuşu! Cele două artiste dau testul prieteniei

acum 615 zile

testul prieteniei pentru Maria Loga şi pentru Victoriţa Lăcătuşu. Deşi se cunosc foarte bine, s-ar putea totuşi ca una dintre cele două doamne să primească şi o pedeapsă.

Drama cântăreței Maria Loga

acum 2127 zile

Cântăreața Maria Loga trece prin momente cumplite! Artista nu își poate reveni după moartea mamei: "I-am ascuns că era bolnavă de cancer!".

Maria Loga: "Le doresc Adrianei si lui Mihai sa fie fericiti"

acum 2669 zile

La nunta lui Florin Vasilica, Maria Loga a facut chiar si o dedicatie pentru cel mai proaspat cuplu: Adriana si Mihai.

Maria Loga si Valentin Zanfira, mama si fiu

acum 3334 zile

Maria Loga si Valentin Sanfira au venit la Acces Direct si au vorbit despre legatura familiala pe care au creat-o si despre dragostea pe care si-o poarta unul altuia.

Maria Loga si Valentin Zanfira au cantat la Acces Direct

acum 3334 zile

Maria Loga si Valentin Zanfira au venit la Acces Direct si au cantat o melodie populara

Constantin Magureanu - cu sotia si cei doi baieti, la Acces Direct

acum 3488 zile

Pentru interpretul de muzica populara Constantin Magureanu, cea de-a 3-a casatorie s-a dovedit a fi cu noroc, dupa despartirea cu mare tam-tam de cantareata Maria Loga. Artistul si-a gasit linistea alaturi de Vera, femeia care i-a daruit doi fii, Antonio si Florin Andrei.

Maria Loga a cantat la Acces Direct

acum 3550 zile

Maria Loga a cantat la Acces Direct.

Maria Loga a fost inselata de sot cu mireasa de la nunta

acum 3550 zile

Maria Loga, invitata la Acces Direct, ne-a oferit o incredibila poveste de viata. Ea obisnuia sa cante la nunti impreuna cu sotul ei, Constantin, pana cand, la o nunta, acesta s-a indragostit de mireasa, pentru care si-a parasit sotia. Intr-o noapte, Constantin a fugit cu toata averea.

Maria Loga a cantat la Acces Direct

acum 3725 zile

Maria Loga a cantat la Acces Direct.

Maria Loga: "Am facut dragoste in dimineata despartirii"

acum 3725 zile

Celebra cantareata de muzica populara, Maria Loga, a pus pe tapet problemele de casnicie, dar in prezent se simte o femeie implinita, alaturi de cele doua fiice, iar foarte curand asteapta nepoti, gemeni.

Maria Loga, inselata de sot cu o mireasa, la o nunta

acum 3725 zile

Maria Loga, cantareata de muzica populara, a fost prezenta la Acces Direct si a povestit despre viata alaturi de barbatul care era cu 7 ani mai tanar, dar care ulterior a parasit-o fara cuvinte, lasand verigheta pe masa. O inselase in prealabil cu o mireasa intalnita la o nunta, iar peste cateva...