Cautare: 45 rezultate dupa tagul "marian dragulescu"

Neatza cu Răzvan și Dani. Campionii naționali de gimnastică se pregătesc pentru Mondial. Marian Drăgulescu: Vreau să ma calific în finală la sărituri

acum 35 zile

Campionii naționali la gimnastică se pregătesc intens pentru campionul mondial de gimnastică. Marian Drăgulescu, renumitul sportiv, își dorește un rezultat cât mai bun în această competiție.

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 54 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Marian Drăgulescu, la CulTour: Doresc să deschid o academie de gimnastică

acum 54 zile

Marian Drăgulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Star Matinal. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, viața după divorț

acum 93 zile

Mulţi cred că după divorţ viaţa este grea! Însă fosta soţie a lui Marian Drăgulescu demonstrează contrariul! Corina nu stă în casă să îşi plângă de milă! A luat viaţa de la capăt.

Marian Drăgulescu rupe tăcerea! A dezvăluit cum au ajuns el şi soţia la despărţire!

acum 113 zile

"Cât despre aventura Asia Express. Mi-a plăcut enorm. Dacă aş fi mers cu un coleg de la sală sau cu un băiat ar fi fost mai frumos." a declarat Marian Drăgulescu la "Xtra Night Show".

Xtra Night Show. Chinuit de o accidentare, Marian Drăgulescu este încrezător în forţele sale. Alimentaţia are un rol primordial în refacerea organismului

acum 113 zile

După treizeci de ani petrecuţi în sala de gimnastică, acoperit de glorie şi încărcat de medalii, Marian Drăgulescu nu abandonează. Îşi doreşte încă un triumf şi tocmai de aceea se antrenează asiduu.Iar calităţile de sportiv se împletesc perfect cu cele umane.

Povestea celui mai medaliat gimnast român din istori! Marian Drăgulescu: Fac câte două antrenamente pe zi

acum 134 zile

Marele campion la gimnastică Marian Drăgulescu, invitat la "Răi, Da' Buni", a vorbit despre cum se menține în formă la 38 de ani.

Lucrul pe care l-a făcut Marian Drăgulescu, după ce a anunțat divorțul

acum 135 zile

De ce oare s-a îndrăgostit Marian Drăgulescu iar de cine nu trebuie! Antena Stars a anunţat, în premieră, că a divorţat de soţia lui.

Marian Drăgulescu, primul interviu despre divorț: Am hotărât să pornim pe drumuri separate

acum 138 zile

Marian Drăgulescu şi Corina au hotărât să o ia pe drumuri separate! Sportivul a oferit primele declaraţii şi ne-a dezvăluit ce a dus la ruptura dintre ei. Şi nu doar sportivul ci şi soţia a dat cărţile pe faţă.

Marian Drăgulescu și soția și-au spus adio

acum 138 zile

Despărțire-bombă în lumea sportului! Marian Drăgulescu și soția și-au spus „adio". Marian și Corina au mai povestit despre greutățile din căsnicia lor și au recunoscut că au fost de mai multe ori pe punctul de a divorța, însă de fiecare dată s-au răzgândit, pana acum.

Primul sport practicat de Marian Drăgulescu nu a fost gimnastica! El a vrut să devină... karatist

acum 152 zile

La 37 de ani, Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene.

Familia lui Marian Drăgulescu, față-n față cu cei trei jurați de la Chefi la cuțite: După olimpiada de la Tokio mă opresc din activitate!

acum 154 zile

Marian Drăgulescu a venit la Chefi la Cuțite alături de familia lui. Soția, mama, dar și soacra îl vor ajuta să pregătească un preparat excelent pentru cei trei jurați.

Ultima șansă să vedem gimnaștii români la Tokyo 2020

acum 155 zile

Floriana Iacob, reporter Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, din Sala de Gimnastică "Nicolae Vieru" - Complex "Lia Manoliu", a văzut cum se pregătesc gimnaștii românii pentru Jocurile Olimpice din Tokyo.

Marian Drăgulescu a luat masa cu nevasta, fosta soţie şi noul ei logodnic

acum 226 zile

A divorţat cu mare scandal de Larisa pentru a se căsători cu Corina, iar sâmbătă seară, la un restaurant din Bucureşti, le-a adus la aceeaşi masă şi sunt cele mai bune prietene. Performanţa îi aparţine gimnastului Marian Drăgulescu. De dragul copiilor din primul mariaj, sportivul a...

Marian Drăgulescu nu mai pare să fie cocoşul în casă, aşa cum era odată. Când vine vorba de decizii, Corina are ultimult cuvânt de spus

acum 245 zile

Ba se ceartă, ba se împacă. Ba se duc la notar să divorţeze, ba se întorc. Marian Drăgulescu nu mai pare să fie cocoşul în casă, aşa cum era odată. Când vine vorba de decizii, Corina are ultimult cuvânt de spus, iar gimnastul nu poate să o contrazică.

Marian Drăgulescu vrea la Jocurile Olimpice din 2020. Sportivul are avizul medicilor cardiologi că este "apt pentru efort"

acum 258 zile

Marian Drăgulescu își dorește să ajungă la Jocurile Olimpice din 2020. Sportivul a primit avizul medicilor cardiologi că este "apt pentru efort".

Ce aroganțe își permite Marian Drăgulescu: „Când văd ceva drăguț cumpăr fără să stau pe gânduri”

acum 365 zile

Au făcut show în Asia Express. Marian Drăgulescu şi soţia lui, Corina, erau cel mai tensionat cuplu, iar certurile păreau inevitabile. Cum a evoluat relaţia lor după competiţie ne spune, în exclusivitate, Marian Drăgulescu!

Marian Drăgulescu, decizie șoc: ”Dacă nu există un risc major, vreau să particip la această competiție”

acum 449 zile

A fost umilit la el acasă şi a ajuns să îşi întindă medaliile în plină stradă. Marian Drăgulescu face noi dezvăluiri în scandalul momentului în sport.

David Puicea, număr de gimnastică la cal cu mânere alături de Marian Drăgulescu

acum 452 zile

În a șasea ediție a sezonului nouă "Next Star", David Puicea realizează un extraordinar număr de gimnastică la cal cu mânere alături de Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu, interzis la Europene după operația la cord

acum 453 zile

Antrenorul lotului național de gimnastică masculină, Marius Urzică spunea în premieră miercuri la ”Prietenii de la 11” că Marian Drăgulescu nu participă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Glasgow, din Scoția.

1
2
3