Cautare: 65 rezultate dupa tagul "marian dragulescu"

Marian Drăgulescu îşi petrece perioada de izolare cu noua iubită

acum 18 zile

După certuri aprige şi două divorţuri, la activ, celebrul gimnast se pregăteşte de o nouă nuntă!

Cum se antrenează marii sportivi români în izolare

acum 19 zile

Marian Drăgulescu se antrenează în fiecare zi pe covorul din sufragerie. Gimnastul îi învață și pe cei pasionați de sport de pe rețelele de socializare cum să se mențină în formă.

Marian Drăgulescu se antrenează acasă pentru Olimpiadă: Mă simt ca la 20 de ani

acum 28 zile

Multiplul campion mondial Marian Drăgulescu se antrenează acasă pentru Olimpiadă. ”Mă simt ca la 20 de ani”, a declarat acesta la Xtra Night Show.

Romanii se antrenează cu Marian Drăgulescu

acum 42 zile

Zi de zi, romanii se antrenează cu Marian Drăgulescu. Azi, campionul din gimnastica s-a deghizat intr-un super-erou.

Marian Drăgulescu, provocări din izolare

acum 56 zile

Chefii vor fi la cutite si pe timpul pandemiei! Cei de la gimnastica! Marian Drăgulescu le lanseaza o provocare din bucatarie, colegilor!

Cum se antrenează Marian Drăgulescu acasă, în izolare

acum 64 zile

Marian Drăgulescu își așteaptă în fiecare zi, de la 12:10, prietenii virtuali, live pe pagina personală de Facebook, să se antreneze împreună.

Marian Drăgulescu face lista de activități pe timp de carantină

acum 66 zile

Marian Drăgulescu, lista activităţilor de făcut în casă pe timp de carantină! Cum scăpăm de sedentarism şI de durerile de spate! Tot antrenamentul în direct la Răi da buni.

Marian Drăgulescu a găsit o metodă specială de a se menține în formă

acum 67 zile

În plină criză epidemiologică, viața merge înainte. Sportivii se adaptează situației, pentru a trece cu bine peste momentele grele. Marian Drăgulescu are o metodă specială de a se menține în formă și totul este filmat.

Marian Drăgulescu şi-a asumat relaţia cu noua iubită!

acum 143 zile

Marian Drăgulescu şi-a asumat relaţia cu noua iubită! La 6 luni de la divorţul de Corina, campionul şi-a refăcut viaţa în braţele unei alte femei, care sinceri să fim seamănă destul de mult cu fosta!

Star News. Noua iubită a lui Marian Drăgulescu

acum 144 zile

Avem primele imagini cu Marian Drăgulescu şi noua iubită! Femeia cu care campionul şi-a refăcut viaţa seamănă izbitor cu fostele lui soţii.

Star Matinal. Marian Drăgulescu, primul interviu la 39 de ani

acum 158 zile

Marian Drăgulescu, renumitul sportiv, a împlinit 39 de ani. Gimnastul a oferit un interviu de senzație pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu s-a apucat de baschet! A devenit noul pivot de la Steaua!

acum 183 zile

Gimnastul Marian Drăgulescu a schimbat sporturile! A învăţat baschet de la profesioniştii de la Steaua!

”Sunt un rebel de felul meu”, a recunoscut marele gimnast Marian Drăgulescu

acum 189 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Marian Drăgulescu s-a distrat jucându-se unul dintre cele mai amuzante jocuri: ”Am/N-am”.

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 189 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

"Am/N-am"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 189 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 189 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Gimnastul Marian Drăgulescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 189 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 189 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Star News. Marian Drăgulescu şi Larisa Drăgulescu, din nou împreună

acum 207 zile

O nouă ştire bombă în showbiz! Marian Drăgulescu şi Larisa Drăgulescu sunt din nou împreună! Noi avem imaginile care arată că cei doi au îngropat securea războiului. Cum s-a ajuns la această apropiere şi ce spune gimnastul despre o nouă căsătorie, vedeţi chiar acum.

Star Matinal. Marian Drăgulescu, cel mai medaliat sportiv român

acum 219 zile

Performanţa înseamnă dedicaţie, pasiune şi multă muncă!Asta o ştie cel mai bine Marian Drăgulescu. Sportivul s-a calificat pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice!

1
2
3
4