Cautare: 8 rezultate dupa tagul "marian râlea"

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 34 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 67 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Primele episoade din ”Sacrificiul”, în seara asta și mâine seară!

acum 68 zile

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, echipa Sacrificiul însumează peste 100 de persoane implicate, dintre care 40 sunt doar actori. Pentru că zilele de filmare sunt întotdeauna lungi, peste 7000 de cafele au fost băute în cele 13 săptămâni de când a început proiectul.

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în serialul ”Sacrificiul”

acum 103 zile

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Iată cum va arăta Oana Zăvoranu în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 109 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Ana Ciontea și Marian Râlea sunt familia Popescu, în serialul ”Sacrificiul”

acum 112 zile

Sacrificiul serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă, prezinta poveștile excepționale a trei familii cu destine memorabile, una din ele fiind familia Popescu.

Interviu cu Marian Râlea, actorul care îl interpretează pe Sile în "Fructul oprit"

acum 411 zile

Marian Râlea, actorul care îl interpretează pe Sile în "Fructul oprit", a oferit un interviu pentru emisiunea CulTour!

Marian Râlea dă din casă de la filmările pentru ”Fructul oprit”: ”Au fost scevențe întrerupte pentru că Vlad...”

acum 536 zile

Interviul cu Marian Râlea și Adriana Trandafir, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL” este unul absolut minunat. Cum a continuat dialogul delor trei, despre ce alte ”boacăne” au mai vorbit ei, aflați din acest interviu.