Cautare: 68 rezultate dupa tagul "misiune"

Neatza cu Răzvan și Dani. Batalionul 21 Vănători de Munte, o noua misiune în Afganistan. Cu ce se deosebesc Vănătorii de Munte față de alte unități militare

acum 70 zile

Batalionul 21 Vănători de Munte ”General Leonard Mociulschi” se pregătește pentru o noua misiune în Afganistan. Iată cum decurge un antrenament.

Următoarea misiune are loc în piața Dadar! Concurenții învață să facă ghirlande de flori

acum 286 zile

Concurenții ajung în piața Dadar din Mumbai. Aici învață de la locuitori să facă două ghirlande de flori.

O nouă provocare pentru concurenți! Trebuie să-i curețe în urechi pe localnici: Nu am crezut că există așa ceva ca meserie!

acum 288 zile

Concurenți au parte de o nouă provocare! Trebuie să curețe în urechi cinci localnici din Mumbai. Doar așa pot să afle următoarea misiune.

Campionii amuletelor! Cocuţa şi Bogdan au câştigat şase din cele 11 de la Asia Express!

acum 288 zile

Cei mai buni actori la Bollywood au fost Cocuţa şi Bogdan! Juriul au decis în unanimitate că cei doi au avut cea mai bună prestaţie cu secvență din "Lanțul Amintirilor"

Finaliştii din Asia Express, actori la Bollywood! Au pus în scenă o secvență din "Lanțul Amintirilor", celebra producție indiană!

acum 288 zile

Cele trei echipe au trebuit să pună în scenă o secvență din “Lanțul Amintirilor”, celebra producție indiană, atât de cunoscută și românilor. Le-au fost puse la dispoziție costume speciale, au făcut schimbări de look spectaculoase și au dat naștere unor momente memorabile.

Ruby l-a altoit pe Robert cu un ciomag, iar CRBL îi face declaraţii de dragoste lui Oase!

acum 288 zile

Cele trei echipe şi-au pregătit momentele de actorie pentru misiunea de pe platourile de filmare de la Bollywood.

Bollywood-ul, tărâmul de vis al Indiei, una dintre destinațiile concurenților din Asia Express

acum 288 zile

Trei echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu de 30 de mii de euro, care are loc în cel mai populat oraş indian: Mumbai! Una dintre misiunile concurenţilor se va desfăşura la Bollywood.

Prima misiune le-a dat mari bătăi de cap finaliştilor! "O să înceapă Asia Express sezonul 3 şi noi nu cred că terminăm de numărat!"

acum 288 zile

Cursa devine tot mai grea. În etapa finală, vedetele îşi testează rezistenţa în cele mai neaşteptate misiuni. Echipele au avut de numărat alunele dintr-un bol, după care au trecut la ambalarea unui desert local! Neatenţia însă costă şi de data asta!

Ghinion pentru Ruby şi Robert! Li s-a spart roata la bicicletă! "A devenit aproape imposibil să o mai mutăm din loc!"

acum 293 zile

La ultima misiune din cursa pentru ultima şansă, concurenţii şi-au adunat forţele pentru a o putea duce la sfârşit! Au avut de cărat pe o bicicletă diverse obiecte cu gabarit! Ruby şi Robert au avut şi ghinionul să facă pană la o roată!

Misiunea care le-a întors stomacul pe dos concurenţilor! Au fost nevoiţi să mănânce creier şi testicule de ţap! Ruby: "Parcă mâncam o grămadă de muci!"

acum 294 zile

O altă misiune le-a întors stomacul pe dos concurenţilor! Echipele au fost nevoite să ajute un măcelar să pregătească diverse bucăţi de carne de capră pentru a fi gătite ca delicatese în Pune şi apoi să le consume!

O misiune care necesită ureche muzicală! Echipele au fost nevoite să completeze o orchestră după sunetul unui instrument lipsă!

acum 294 zile

În cea de-a doua misiune concurenţii au avut de căutat o stradă cu magazine cu instrumente muzicale! Acolo au fost nevoiţi să îşi dea seama la ce instrumente mimează doin dintre membri unei formaţii, să asculte la căşti melodia şi să caute un al treilea membru cu instrumentul care...

Şerban şi George au primit cele mai multe voturi din partea percuţioniştilor profesionişti şi vor avea un avantaj în cursa pentru ultima şansă!

acum 294 zile

Prima misiune din cursa pentru ultima şansă pune la încercare talentul concurenţilor în materie de instrumente muzicale! Şerban şi George au primit cele mai multe voturi din partea percuţioniştilor profesionişti şi vor avea un avantaj în cursa pentru ultima şansă!

Echipele şi-au demonstrat talentul la tobe în prima misiune! Ruby: "Cu manele poate era mai uşor"

acum 294 zile

Prima misiune din cursa pentru ultima şansă pune la încercare talentul concurenţilor în materie de instrumente muzicale! Echipele au trebuit să improvizeze un rimt de bătaie la tobe care să-i impresioneze de profesionişi!

Cocuţa simte că nu mai poate continua: "Nu mai pot să duc şi ziua asta. Chiar nu mai pot!"

acum 294 zile

Cocuţa nu a primit tocmai bine vestea că a intrat în cursa pentru ultima şansă! Concurenta a avut un moment de cădere înainte de a lua startul în prima misiune!

Mânânci mult şi dulce sau bei puţin, fierbinte şi picat? O mare dilemă pentru CRBL şi Oase! "Mi-a luat buza foc cu tot cu mustaţă"

acum 295 zile

Mânânci mult şi dulce sau bei puţin, fierbinte şi picat! Asta a fost marea dilemă cu care s-au confruntat CRBL şi Oase la ultima provocare înainte de a pleca spre Pune.

Concurenţii nu mai scapă de vacile indiene! Acum trebuie să le picteze coarnele! CRBL: "Parcă eram nevoiţi să îmblânzim un dragon"

acum 295 zile

Vacile se pare că îi urmăresc peste tot prin India pe concurenţi! O nouă misiune ce implică animalul considerat sfânt le dă bătăi de cap! Cele trei echipe trebuie să le picteze coarnele!

Căutarea de cazare nu e mereu o misiune dificilă! A dat norocul peste CRBL şi Oase! "Nu ştiam dacă să mă aşez sau să stau în picioare!"

acum 295 zile

CRBL şi Oase au ajuns pe ultimul loc la misiunea de la fabrica de turmeric şi sunt nevoiţi să îşi caute singuri cazare! Misiunea este dificilă ca de fiecare dată, însă se pare că acum a dat norocul peste ei!

CRBL şi Oase, ghinioniştii zilei! Cocuţa şi Bogdan şi Şerban şi George se vor lupta pentru o nouă amuletă!

acum 295 zile

CRBL şi Oase au ajuns ultimii la Gina şi vor trebui să-şi caute din nou cazare! Cocuţa şi Bogdan şi Şerban şi George se vor lupta pentru o nouă amuletă!

Localnicii, greu de convins să se vopsească pe faţă! "Ne-am dat seama că va fi o luptă grea"

acum 295 zile

O misiune colorată la faţă pune echipele la o treabă cel puţin amuzantă! Să vopsească şapte localnici din trei sate cu galben de turmeric.

Semifinaliștii Asia Express, misiune într-o fabrică de turmeric! CRBL: "A trebuit să ne mozolim cu mămăligă"

acum 295 zile

O misiune specială aduce echipele la o fabrică cu o culoare greu de confundat: galben turmeric! Semifinaliştii vor trebui să umple un sac cu exact 50 de kilograme de turmeric, urmând ca după îndeplinirea acestei probe, să primească următoarele instrucţiuni.

1
2
3
4