Cautare: 42 rezultate dupa tagul "modificari"

Modificări în programul Happy Channel, valabile din 11 iunie

acum 17 zile

Din 11 iunie, în programul Happy Channel se vor produce câteva schimbări.

E război la cel mai înalt nivel, după ce PSD a depus în Parlament modificările propuse la Codurile Penale

acum 65 zile

Preşedintele Iohannis a acuzat că propunerile sunt făcute pentru a scăpa de dosare penale persoane cu funcţii în Parlament. În replică, preşedintele Senatului i-a reproşat că nu înțelege nimic din statul de drept. Şi că modificările codurilor penale sunt necesare ca urmare a...

Ministrul Finanţelor şi şefii ANAF au făcut noapte albă

acum 88 zile

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a făcut noapte albă cu şefii ANAF şi din minister. Urmează o perioadă aglomerată, cu modificări fiscale importante.

Noi schimbăril fiscale. Ce modificări pregătesc guvernanţii şi cine vor fi cei mai afectaţi

acum 103 zile

Guvernul continuă şirul schimbărilor fiscale. Mai exact, urmează să fie introdus un nou mod de impozitare a veniturilor din activităţi independente şi a celor din proprietate intelectuală.

Noile modificări fiscale vor forma cozi uriaşe la ghişee

acum 165 zile

Încă o Revoluţie Fiscală. De data asta, un milion de români sunt afectaţi de schimbări în birocraţia sistemului. Vor face drumuri către ghişee pentru a-şi plăti singuri contribuţiile la sănătate şi pensii.

Legea răspunderii magistraților, vot final la Senat. Care sunt cele 10 modificări esențiale

acum 186 zile

Legea răspunderii magistraților, vot final la Senat. Care sunt cele 10 modificări esențiale

Modificările Codului Penal sunt din nou discutate intens în Parlament!

acum 186 zile

Asta după ce, săptămâna trecută, a izbucnit un scandal imens generat de amendamentele depuse de PSD. Ca urmare, Opoziţia a cerut ca ministrul justiţiei să participe la dezbateri. În consecinţă, şedinţa de astăzi a început în prezenţa lui Tudorel Toader.

Scandalul modificărilor aduse Legilor Justiţiei ia amploare

acum 187 zile

Procurori şi judecători din întreaga ţară au ieşit ieri în faţa parchetelor sau instanţelor. Într-un protest mut, magistraţii au vrut să transmită parlamentarilor că nu sunt de acord cu schimbările care se fac în această perioadă. Unii aleşi au venit însă imediat cu replica.

Modificări în programul funeraliilor Regelui Mihai. Înmormântarea va respecta tradiția după regulile din 1914

acum 196 zile

Casa Regală anunţă modificări în programul funeraliilor Majestăţii Sale Regelui Mihai. Tradiţia va fi respectată întocmai, după regulile din 1914, atunci când primul monarh al României, Carol Întâi a încetat din viaţă.

Modificări majore în Codul muncii

acum 214 zile

Firmele care acceptă angajaţi la negru vor fi amendate cu 20.000 lei pentru fiecare persoană găsită fără contract de muncă. 

Modificările fiscale care au scos oameni în stradă au fost amânate, din nou

acum 229 zile

Proiectele care transferă contribuţiile sociale în sarcina angajaţilor şi care instituie taxa de solidaritate pentru angajatori ar fi trebuit să fie astăzi pe masa Guvernului.

Românii nu ştiu încă ce venituri vor avea după modificările salariale

acum 232 zile

Cumpărăm, dar nu ştim până când. Gurvernanţii discută aprins despre modificările salariale, dar românii încă se întreabă dacă vor câştiga mai mult sau mai puţin la finalul negocierilor.

Dani, afectat de ultimele modificări de prețuri. Răzvan: "Toate s-au scumpit?! Mă ia cu capul!"

acum 234 zile

Dani se arată extrem de afectat de ultimele modificări de prețuri. "Toate s-au scumpit?! Mă ia cu capul!", reacționează colegul lui de platou.

Legea pensiilor a fost modificată. Pensia de invaliditate poate fi cumulată cu veniturile din activități independente

acum 235 zile

Pensia de invaliditate poate fi cumulată cu veniturile din activități independente, după ce legea pensiilor a fost modificată astăzi în Plenul Camerei Deputaţilor, potrivit unui amendament al lui Liviu Dragnea.

Adina Buzatu a dat-o în bară la un eveniment. Silueta stilistei a suferit modificari în ultimul timp

acum 239 zile

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute stiliste de la noi, îmbracă multe vedete din lumea bună şi tocmai ea a dat-o în bară. Ţinuta pe care a purtat-o la un eveniment cu ştaif la care a participat seara trecută nu a fost una deloc de admirat.

Legea grațierii ar putea fi modificată

acum 474 zile

Preşedintele Comisiei Juridice, Şerban Nicolae, propune noi amendamente la proiectul de lege pentru graţiere. Senatorul PSD a declarat că aproximativ 2.700 de persoane ar putea beneficia de graţierea unor pedepse în varianta propusă de el.

Ordonanţa care aducea modificări Codurilor Penale a fost abrogată, însă românii renunţă la proteste

acum 503 zile

Ordonanţa care aducea modificări Codurilor Penale a fost abrogată! Asta nu înseamnă, implicit, că românii renunţă la proteste. În Piaţa Victoriei s-au adunat sute de oameni care, dacă nu scandează, suflă în vuvuzele sau agită clopoţei. Şi astăzi, mulţi părinţi şi-au adus...

Pentru a scăpa de kilogramele în plus sunt necesare câteva modificări în stilul de viaţă

acum 520 zile

Atunci când ne dorim să scapăm de câteva kilograme în plus sunt necesare câteva modificări în stilul de viaţă. Fie că este vorba despre ora la care luăm cina sau despre consumul anumitor alimente

2017 vine cu modificări majore în domeniul muncii în toată lumea

acum 537 zile

2017 vine cu modificări majore în domeniul muncii în toată lumea, chiar şi în România. Statele Unite şi Germania introduc legi împotriva discriminării între sexe la locul de muncă, Suedia vrea să scape de abuzurile la serviciu, în timp ce România adaugă încă trei zile libere.

Fără daune, dar cu RCA mai scump

acum 556 zile

Şoferii primesc încă o lovitură. RCA-ul se modifică din nou. Cei mai afectaţi ar urma să fie şoferii care nu au produs niciun accident. Deşi nu au nicio daună, aceştia vor primi o reducere mai mică decât cea din prezent. Adică de maximum 34%, faţă de 50% cât este acum.

1
2
3