Cautare: 74 rezultate dupa tagul "mostenire"

Cornel Galeş, chemat în faţa judecătorilor după moarte!

acum 6 zile

La trei luni de când s-a anunţat decesul tragic al văduvului Ilenei Ciuculete, procesul cu fraţii Mugurel şi Cristinel Sfetcu pentru moştenirea artistei merge mai departe. Oricât de absurd sună, Cornel Galeş are înfăţişare la tribunal la finalul lunii februarie.

Răi da Buni. Moștenirea artistei Valeria Arnăutu. Artista se trage din familie de meşteri populari

acum 59 zile

Valeria Arnăutu se trage din familie de meşteri populari şi duce mai departe dragostea pentru folclorul românesc. În prag de 1 Decembrie, artista ne dezvăluie ce moştenire lasă în urma ei.

Fiul lui Marcel Toader, moştenire cu bătaie de cap! Ce riscă Maximilian şi cine sunt cei care îl execută

acum 92 zile

Moartea lui Marcel Toader i-a lovit ca un fulger pe toţi apropiaţii săi. Cel mai afectat de trecerea în nefiinţă a fostului om de afaceri a fost chiar fiul său, Maximilian. După ce a fost nevoit să devină „bărbatul casei”, iată că acum se confruntă cu o nouă problemă.

Adevărul despre moştenirea Ancăi Serea de la fostul soţ!

acum 92 zile

Adevărul despre moştenirea Ancăi Serea de la fostul soţ! Ce a obţinut vedeta după un deceniu de lupte în instanţă

Ce e de făcut când descoperi că ai moștenit o comoară istorică?

acum 104 zile

Casa amintirilor” (”Legally Tender aka The Thanksgiving House”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Situaţie fără precedent pentru Simona Trașcă! Fostul soţ i-a lăsat o super moştenire!

acum 112 zile

Invitată la "Răi Da Buni", Simona Trașcă a povestit, în direct, de nu i-a fost alături băiatului său, dar şi ce se va alege de banii fostului partner

Star Matinal. Imagini din casa lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui!

acum 121 zile

Fiica cea mare vorbeşte despre moştenirea secretă şi despre ce i-a promis tatălui său, înainte ca acesta să moară!

Viorel Lis este chemat de urgenţă în faţa judecătorilor! Totul ar fi pornit de la o moştenire!

acum 130 zile

Fostul edil Viorel Lis este chemat în faţa judecătorilor din judeţul Argeş, din cauza unei moşteniri buclucaşe.

Sandra N, obiect de suflet, moştenire pentru băieţelul ei

acum 136 zile

Sandra N abia a aşteptat să fie mamică şi să îşi strângă copilaşul în braţe. Micuţul Avi creşte pe zi ce trece, iar ea deja s-a gândit la obiectul pe care o să i-l lase moştenire.

Adevărul despre sumele fabuloase de bani care i-au trecut prin mână Monicăi Tatoiu! Din ce motiv s-a emoţionat până la lacrimi, în direct, la Răi da buni?

acum 139 zile

Invitată la Răi Da Buni, Monica Tatoiu a vorbit cu emoţie despre copilărie şi despre părinţii care au crescut-o şi care au învaţat-o ce este viaţa

Star la mare fitză. Topul celor mai celebre pisici din lume. Moștenesc milioane de euro

acum 173 zile

Moștenesc milioane de euro și trăiesc o viață de lux cu șoferi la scară, vilă și piscită. Iată topul celor mai celebre pisici din lume.

Acces Direct. Scandal monstru între fraţi: Fratele meu mă ameninţă că nu am ce căuta în casa aia, deşi eu sunt moştenitoare

acum 187 zile

Casa părintească, mărul discordiei dintre frați. Una dintre surori spune că e ameninţată de fraţi şi că nu e lăsată să intre în casa care le-a rămas moştenire tuturor. Ba chiar ar vrea s-o lase fără nimic din avere, acuză femeia.

Alexandra Becali îl moşteneşte pe tatăl său. Ce gest mărinimos a făcut blondina

acum 189 zile

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali nu doar arată demenţial, ci are şi un suflet mare şi generos. Se pare că Alexandra Becali îl moşteneşte pe tatăl său. Ce gest mărinimos a făcut blondina

Ce moștenire fabuloasă a primit Anamaria Prodan

acum 215 zile

Moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe! Atenţie, vorbim despre sume fabuloase.

O parte din moştenirea actriței Stela Popescu va fi scoasă la licitaţie

acum 242 zile

O viață dedicată scenei. Așa o știm cu toții pe actrița Stela Popescu. Dar puțini sunt cei care o cunosc pe colecționara de artă. Iar o parte din moştenirea artistei va fi scoasă la licitaţie.

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie. Biroul artistei ar putea fi vândut cu 1500 de euro

acum 244 zile

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie! Fotografii, tablouri, obiecte personale sau premii vor putea fi cumpărate, peste o săptămână, într-o licitaţie care va purta numele "Ultimul Spectacol".

Michael Jackson a murit, dar Fuego umple golul lăsat de regele muzicii pop: Când apare pe scenă, sar taloanele de pensii!

acum 269 zile

Cei trei jurați, dar și cei doi prezentatori de la iUmor vorbesc despre celebrul Fuego și succesul acestuia pe piața muzicală.

Celebră cântăreaţă de muzică populară, în pericol de moarte?! Am fost bătută în mijlocul drumului

acum 323 zile

Bărbatul ar vrea s-o vadă moartă, acuză artista, doar pentru a-i lua pământul, pe care are casa şi livada moştenite de la părinţii ei. Omul de afaceri i-ar fi dat foc casei, ar fi ameninţat-o de nenumărate ori şi chiar ar pune oameni să o bată în plină stradă, mai susţine femeia.

Andrei Păunescu duce moștenirea tatălui său mai departe: "Cenaclul Flacăra nu este doar succesul trecutului, ci este și ce se va întâmpla mâine"

acum 484 zile

Temele fundamentale ale ediției din 2018 ale Cenaclului Flacăra vor fi iubirea, părinții, dreptatea, libertatea și România Mare, potrivit descrierii făcute de Andrei Păunescu.

Ce avere are faimosul Serghei Mizil! ”Am tablouri care valorează peste 200.00 de Euro”

acum 557 zile

Dezvăluim azi ce avere are faimosul Serghei Mizil! Ce a moştenit de la tatăl său şi cui va lăsat tot ce deţine! Avem imagini spectaculoase cu bogăţia omului de afaceri, în premieră

1
2
3
4