Cautare: 236 rezultate dupa tagul "munte"

Nistor și-a luat familia și a fugit la munte

acum 6 zile

Nistor s-a ascuns de virusul care a închis planetă la munte. Mijlocașul oltenilor a găsit cum să-și omoare timpul. Zugrăvește casă, pune gresie și plantează copaci.

Sandra N, izolată în casă, alături de copil și părinți: Stau într-o zonă de munte!

acum 14 zile

Sandra N se află în autoizolare și profită de fiecare clipă pe care o petrece cu fiul ei, Avi Alexandru, care are un an și opt luni.

Gelu Voicu, în autoizolare într-o vilă de la munte: Stăm aici până trece toată perioada asta cu coronavirusul

acum 16 zile

Gelu Voicu este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România. Artistul are o familie fericită cu o soție iubitoare și trei copii frumoși și talentați.

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai, au plecat în cea mai scumpă şi exclusivistă staţiune din lume!

acum 48 zile

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, se răsfaţă într-o vacanţă de vis! Cei doi au plecat la ski în staţiunea Courchevel din inima Alpilor francezi. Este preferată de milionarii pasionaţi de acest sport mai ales că este staţiunea cu cea mai mare pârtie din lume. Şi nu...

Brașov Kids Trophy, concurs de schi pentru toţi copiii în Poiana Braşov

acum 48 zile

Nan Ioan Gabriel, invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu ultimele noutăți de la Brașov Kids Trophy, concursul de de schi dedicat copiilor, din Poiana Brașov.

Copii, nu încercați asta acasă! Eduard Mihail, un potențial miniDani, era să spargă un televizor din cauza lui Dani Oțil!

acum 51 zile

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrieri pe: https://a1.ro/neatza/mini-razvan-mini-dani/

Star News. Cum se distrează vedetele la munte

acum 60 zile

Vedetele noastre au ales să profite de temperaturile scăzute şi au plecat la munte. Andreea Bănică, Bella Santiago sau Raluca Ropotan sunt doar câteva dintre vedetele care au dat frigul din Capitală pe distracţia de la munte.

Neatza cu Răzvan și Dani. Valea Prahovei, chinul șoferilor

acum 76 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Comarnic, județul Prahova, ne prezintă situația traficului.

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Antrenament pentru fesieri

acum 77 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, un antrenament ideal pentru fesieri.

Cum se vede Ramona Olaru: Sunt "bonbă"!

acum 77 zile

Ramona Olaru, frumoasă vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", și-a făcut autoportretul.

Claudia Pătrăşcanu, mesaj dur la adresa lui Gabi Bădălău

acum 80 zile

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj dur la adresa fostului său partener de viață, Gabi Bădălău.

Star Matinal. Culiţă Sterp şI Carmen de la Sălciua, prima vacanţă după împacare

acum 92 zile

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au împăcat de curând, spre bucuria fanilor lor.. şi, unde era mai potrivit să Sarbatoreasca marea impacare daca nu undeva la munte. Asfel, imediat dupa Anul Nou, cei doi si-au facut bagajele si au zburat tocmai în Elvetia, la ski.

Pepe, vacanţă cu familia la munte

acum 96 zile

Pepe și-a luat familia și a plecat la munte. Se bucură de aer curat, peisaj de vis, zăpadă și multă distracție. Avem imagini senzaţionale din vacanța artistului, vedem cum Rosa ia lecții de schiat și să sperăm că anul acesta nu mai are parte de niciun accident!

Star Matinal. Daniela Crudu și noul iubit petrec sărbătorile la munte

acum 102 zile

Daniela Crudu este în al noulea cer de când are un nou iubit. Alături de care pare foarte fericită. Şi iată că acum a şi postat o fotografie cu el!

La 26 de ani, Eduard îşi trăieşte viaţa într-un scaun rulant şi speră că, într-o zi, va putea simţi marea la picioare sau va putea urca din nou pe munte

acum 120 zile

O fracţiune de secundă i-a schimbat viaţa complet, dar nu i-a stins pofta de a trăi. Faceți cunoştinţă cu Eduard, tânărul care a înfruntat moartea cu o voinţă de fier şi cu speranţa că, într-o zi, va putea merge din nou. La 26 de ani, dintr-un scaun rulant, Eduard îşi doreşte...

AjutEu! Nicole Szenasi a adunat mai multe operații decât ani de viață. Dima Trofim a sărit în ajutorul ei!

acum 128 zile

Uneori, merită să străbați o jumătate de țară, până la Sighet, că să cunoști un astfel de copil. La cei 13 ani ai săi, e un model pentru mulți oameni mari. O combinație de fragilitate și forță cum rar îți e dat să vezi. Așa e Nicole. Fată care a adunat mai multe operații...

Val de aer polar în România! Gabriela Băncilă, meteorolog ANM: Temperaturile scad cu 10 grade, la munte ninge!

acum 163 zile

Mădălina Vasile ,reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administrația Națională de Meteorologie, a aflat de la Gabriela Băncilă, meteorolog ANM, vremea pentru următoarea perioadă.

Cătălin Oprişan a descoperit Waze-ul în 2019: La Posada este cea mai mare parcare din lume

acum 178 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a povestit, în direct, cum a rămas blocat în trafic la Comarnic.

Star News. Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, s-a întors în brațele iubitului posesiv

acum 192 zile

Maria Ilioiu, cea mai controversată ispită de la insula iubirii a trecut peste orgoliu şi s-a împăcat cu fostul iubit. Şi nu doar că s-au decis să-şi mai dea o şansă, dar au şi plecat la munte împreună.

Vedetele de la noi au lăsat marea în spate și au fugit sus pe munte!

acum 193 zile

Au lăsat marea în spate și au fugit sus pe munte! Vedetele astea ale noastre nu mai știu pe unde să-și mai etaleze figurile.

1
2
3
4
5
»