Cautare: 160 rezultate dupa tagul "nevasta"

Constantin Enceanu lansează Pune-ți popă patrafirul, o piesă despre viață: Dani, de mic ai fost cinstit, ți-ai văzut de casa ta și nevasta altuia!

acum 7 zile

Un simbol al muzicii populare oltenești, cu o voce inconfundabilă, Constantin Enceanu este un adevărat păstrător al folclorului autentic românesc.

Stil de succes cu Ellida Toma! Haine pentru evenimente relaxate, în aer liber, pe malul mării. Dani Oțil: Eu te-am chemat să-mi aduci modă, iar tu mi-ai adus nevastă!

acum 41 zile

Colecția de vară 2020 este gândită ca o lecție de adaptare la situația actuală și include haine pentru evenimente relaxate, în aer liber, pe malul mării.

Sonny Flame are cea mai sexy nevastă din showbiz!

acum 44 zile

Elena, pe care prietenii o alintă Lena, este originară din Republica Moldova şi se poate lăuda cu forme care ar putea zăpăci orice bărbat de pe planetă! Cu toate astea, ea este fidelă unuia singur: soțul ei, Sonny Flame. Bruneta se dedică total familiei, iar cei doi au o căsnicie...

Momente șocante pentru Loredana Chivu! A fost victima unei răzbunări în stil mafiot

acum 63 zile

Momente şocante pentru Loredana Chivu! A fost victima unei răzbunări în stil mafiot! Avem informaţii de ultimă oră după ce s-a spus că o nevastă înşelată i-a dat foc la maşină, dar şi imagini nedifuzate.

Descoperire bombă! Pe la spatele nevestei, Viorel a căutat în geanta ei, iar ce a găsit l-a făcut să ia foc

acum 75 zile

Viorel i-a surprins pe Veronica şi pe Rafaelo într-o ipostază care l-a scos din minţi. Plin de nervi, acesta a ripostat şi a urmat un adevărat război între el şi Rafaelo.

Smiley News: Viața la izolare cu o stewardesa

acum 106 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", cum o zi la izolare cu o soție stewardesa.

Maria Constantin, scandal monstru! Blonda s-ar iubi cu un bărbat însurat

acum 120 zile

Maria Constantin, scandal monstru! Blonda s-ar iubi cu un bărbat însurat! Şi se spune că s-ar fi lăsat cu bătaie, după ce nevasta ar fi aflat totul! Avem detalii halucinante! Haideţi să vedem cum a ajuns Maria Constantin în trio-ul amoros şi ce gest incredibil a făcut bărbatul prins...

Agenția Vip. Artistul infidel, prins la mijloc între amanta însărcinată şi soţia furioasă

acum 145 zile

Nevasta înşelată, decizie şoc! Este hotărâtă să bage divorţ după ce soţul a continuat să o mintă! Dansatoarea care i-a furat minţile răbufneşte! Scandalul continuă în telenovela momentului.

Acces Direct. Acuzaţii şocante! O tânără nevastă simte că se sufocă de când soţul ei a fost aruncat în puşcărie: Este acuzat că a furat șapte mii de euro şi cinci mii de lei

acum 159 zile

De aproape 5 luni este în puşcărie, pentru o faptă pe care susţine că nu ar fi comis-o! Este acuzaţia extrem de gravă a unei femei al cărei soţ a fost arestat. Mai mult, tânăra nevasta susţine că ar avea şi probe la acuzaţiile pe care le face. Dramatic este şi faptul că acum,...

ŞOC! Vulpiţa, trădată! Viorel s-a pus în genunchi şi a cerut-o de nevastă pe celebra artistă Maria Constantin

acum 160 zile

Momente incendiare au avut loc la pensiunea unde Veronica şi Viorel au fost invitaţi. Cei doi au muncit, au petrecut, dar, la party, s-a lăsat şi cu o cerere în căsătorie. Viorel s-a pus în genunchi şi a cerut-o de nevastă, nu pe Veronica, ci pe celebra artistă Maria Constantin.

Acces Direct. Soția bărbatului de 63 de ani, declarații cutremurătoare despre soțul ei: Îți vine să plângi? Te îneci singur în minciunile tale!

acum 229 zile

Numără zilele şi nopţile de când soţia a plecat şi nu s-a mai întors acasă. Corneliu Danda a ajuns în pragul disperării şi are lacrimi în ochi, ori de câte ori, vorbeşte despre nevasta Nicoleta. Femeia pe care o imploră să se întoarcă în braţele lui.

Star Matinal. Telenovelă în showbiz. Hevito s-a îndrăgostit prea tare de amantă. Artistul a fost gonit acasă la nevastă

acum 238 zile

O nouă telenovelă în showbizul românesc! Un artist celebru de la noi a fost trimis acasă la nevasta sa de către amantă!

Star Matinal. Popescu și Flick au aflat de ce s-a inventat salteaua cu memorie: Să știe nevasta că ai adus pe altcineva în patul conjugal!

acum 254 zile

Răzvan Popescu și Flick au aflat motivul pentru care s-au inventat saltele cu memorie. Soțiile vor știi dacă bărbații au adus pe altcineva în patul conjugal.

AntiTalent. Doru Octavian Dumitru, căsătorit cu o pofticioasă

acum 261 zile

Marele comediant Doru Octavian Dumitru, alături de trupa de umor a show-ului "AntiTalent", a pus în scenă un sketch căsătoria pe interes. Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV...

Star Matinal. Casa poleită cu argint a lui Marian Aliuță

acum 337 zile

Priviți casa poleită cu argint a lui Marian Aliuţă! Fostul fotbalist a făcut şi dezvăluiri din viaţa lui! Fostul stelist a recunoscut că şi-a înşelat nevasta! Însă, acum s-a făcut băiat de casă.

Acces Direct. Şi-a folosit soţul pe post de fotograf pentru amantul ei?: Mă pusese să îi fac nişte poze, cu o fustă mai scurtă, cu un picior mai aşa...

acum 369 zile

Nu îşi mai găseşte alinarea şi a vrut să îşi pună capăt zilelor, după ce a aflat că a fost părăsit de soţie! Este drama pe care o trăieşte un bărbat, care îşi doreşte ca cea care îi e nevastă, de 27 de aniI, să se întoarcă acasă. Femeia a plecat, după ce ar fi cunoscut...

Un manelist faimos alungat din casă! Mihăiţă Piticu, prins cu amanta?

acum 389 zile

După scandalul monstru în care a fost acuzat că şi-a înşelat soţia cu Mona Dansatoarea, Mihăiţă Piticu a fost gonit de acasă! Deşi a recunoscut că uneori a mai călcat strâmb, manelistul susţine că îşi iubeşte enorm soţia şi vrea, cu orice preţ, să-i recâştige încrederea...

Mona Dansatoarea, replici acide la adresa lui Mihăiță Piticu: Vrei să sar la tine, să te strâng de gât, să vadă nevasta ta?

acum 435 zile

Mihăiță Piticu susține că nu are nicio relație cu Mona Dansatoarea, drept penru care replicile acide apar între cei doi artiști.

Dragoste ucisă de frigiderul gol! Tata Marian: Frigiderul și lada frigorifică au intrat în șomaj. Nu vrea să facă nici curățenie

acum 456 zile

Susține că a fost bătut, părăsit şi lăsat fără cele mai de preţ persoane din viaţa lui: cei doi copii! Sunt acuzaţiile pe care, tata Marian le face cu lacrimi în ochi. Bărbatul spune că nu mai poate trăi, de când Monica, cea care i-a fost alături mai bine de 10 ani, l-ar fi...

Povestea fabuloasă a lui Alex Mitriţă, unul dintre cei mai scumpi fotbalişti. În România a fost umilit de Contra

acum 462 zile

Povestea fabuloasă a unuia dintre cei mai scumpi fotbalişti! În România, Alex Mitriţă a fost umilit de Contra! A fost trimis pe banca de rezervă, dar în câteva luni şi-a dublat cota! Acum valorează 7,4 milioane de euro! Cine este femeia pe care a cerut-o de nevastă!

1
2
3
4
5
»