Cautare: 263 rezultate dupa tagul "nicole cherry"

Nicole Cherry a dezvăluit, la Happy Channel, în ce țară i-ar plăcea să se mute

acum 6 zile

Nicole Cherry a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00, că și-ar dori să se mute în Londra.

”Mă bucur foarte mult când oamenii îmi spun că sunt mai frumoasă în realitate”, a spus Nicole Cherry la ”CulTOUR”

acum 9 zile

Nicole Cherry a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Nicole Cherry, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Prietenul meu și tata sunt aliați”

acum 10 zile

Seria de întrebări ”CulTOUR” a ajuns la simpatica Nicole Cherry. Cum a răspuns cântăreața noii serii de întrebări? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile ei.

Nicole Cherry, primul an cu acelaşi bărbat! Artista a recunoscut că şi-a pus silicoane!

acum 11 zile

Nicole Cherry a fost mereu discretă cu viața ei, însă aceasta a dorit să spună tot adevărul chiar la Răi Da Buni. Întrebată de Mihai Morar dacă și-a pus sau nu silicoane, artista a recunoscut: „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”....

Star News. Nicole Cherry și-a pus şi silicoane? Apariția care ridică semne de întrebare

acum 13 zile

După ce şi-a operat guşa, Nicole Cherry și-a pus şi silicoane? Cântăreața a bifat o apariţie care a ridicat multe semne de întrebare. Cum a fost surprinsă şi ce spune despre operațiile estetice

Videoclip la Neatza cu Răzvan şi Dani! Nicole Cherry a lansat single-ul "Doctore"

acum 13 zile

Nicole Cherry a lansat single-ul „Doctore”, ce vine ca o continuare firească a deja celebrei piese „Dansează amândoi”, hitul de 50.000.000 de vizualizări al artistei. Piesa vine însoţită de un videoclip ce aduce în prim plan ideea că muzica vindecă dureri provocate din iubire...

Star News. Nicole Cherry, din ce în ce mai sexy. Cum s-a transformat artista de-a lungul timpului

acum 20 zile

În urmă cu şapte ani, melodia "Memories" cucerea topurile muzicale. Era cântată de o puștoaică despre care nimeni nu credea că e româncă. Avea 14 ani, atunci, codițe afro și aparat dentar. Și o engleză foarte bună! Acum, însă, e o femeie sigură pe ea, cu o carieră înfloritoare...

Star Matinal. Nicole Cherry, primul interviu după ce și-a operat gușa

acum 27 zile

Primul interviu cu Nicole Cherry după ce şi-a operat guşa. Unii zic că asta nu ar fi singura intervenţie. Vedeta a clarificat situația, dar a dat tot din casă şi despre nuntă.

Nicole Cherry este pregătită să se mărite: iubitul meu este un bărbat foarte ordonat

acum 60 zile

Interviu, în exclusivitate, cu Nicole Cherry, care ne povesteşte cum e viaţa în doi, acum, că s-a mutat cu iubitul!

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 61 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 68 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Nicole Cherry, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 69 zile

Nicole Cherry a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Nicole Cherry, portret din 61 de întrebări la CulTour (1)

acum 69 zile

Nicole Cherry a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Star la mare fitză. Nicole Cherry, despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a mutat cu iubi: Încă nu au apărut primele neînțelegeri

acum 72 zile

Într-un interviu pentru ”Star la mare fitză”, Nicole Cherry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a mutat cu iubitul ei.

Răi da buni. SHIFT feat. Nicole Cherry cântă melodia Aloe Vera

acum 87 zile

Invitață în emisiunea Răi da buni, SHIFT feat. Nicole Cherry cântă melodia „Aloe Vera”.

Răi da buni. Shift şi Nicole Cherry, topul greşelilor de neiertat în orice cuplu

acum 87 zile

Shift şi Nicole Cherry fac topul greşelilor de neiertat în orice cuplu, în direct la Răi da buni. Cum îşi vindecă artiştii rănile în iubire!

Neatza cu Răzvan și Dani. Ți-ai pregătit bagajul de vacanță? Uite ce își pun în valiză Nicole Cherry, Ana Baniciu și Diana Munteanu!

acum 89 zile

Diana Enciu, Alina Tănasă, Nicole Cherry, Ana Baniciu și Diana Munteanu au dezvăluit pentru "Neatza cu Răzvan și Dani" ce ar purta în această vară la plajă.

Cum e viaţa în doi pentru Nicole Cherry: "Iubitul meu este foarte ordonat!"

acum 109 zile

"Cireşica" showbiz-ului românesc este pregătită să se mărite! Interviu, în exclusivitate, cu Nicole Cherry, care ne povesteşte cum e viaţa în doi, acum că s-a mutat, cu iubitul.

Star Matinal. Nicole Cherry este pregătită să se mărite: În casă, iubitul meu se ocupă de plata facturilor, iar eu de restul

acum 109 zile

Cireşica showbiz-ului românesc este pregătită să se mărite! Interviu, în exclusivitate, cu Nicole Cherry care, abia mutată cu iubitul, povesteşte cum e viaţa în doi.

Nicole Cherry a ajuns la Poliția Modei! Adrian Oianu, designer: Familia Addams!

acum 124 zile

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Oianu, designer, a analizat ținuta frumoasei cântărețe Nicole Cherry de la un eveniment monden.

1
2
3
4
5
»