Cautare: 18 rezultate dupa tagul "noua zeelanda"

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Apa de la robit contaminată cu săpun și navă de croaziera scăpată de sub control

acum 137 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

De Paște, avem miei mai slabi și mai scumpi decât în anii trecuți

acum 567 zile

Producţia a scăzut cu o jumătate de milion de exemplare. În plus, sărbătorile pascale vin mai devreme anul acesta, iar animalele nu au avut timp să crească. Nu este exclus ca, în aceste condiţii, să punem pe masa de Paşte miei din Noua Zeelandă.

Aleisha Gardner, balerina din Noua Zeelandă care s-a stabilit în România

acum 686 zile

Aleisha Gardner este o neo-zeelandeză care a venit în România acum 8 ani, iar astăzi se consideră româncă până în adâncul sufletului. S-a stabilit în Sibiu, acolo unde şi-a găsit sufletul pereche, are o casă frumoasă, un soţ iubitor, iar acum este pe cale să devină mămică.

Smiley News: Moment impresionat la retragerea unui profesor de liceu din Noua Zeelandă!

acum 1071 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un moment impresionat de la retragerea unui profesor de la un liceu sportiv din Noua Zeelandă!

O mai ţii minte pe Xena, Prinţesa Războinică? E INCREDIBIL cum a ajuns să arate ACUM!

acum 1107 zile

Xena, Printesa Razboinica e mai mult...Gabrielle!

Au dansat "HAKA" la o nuntă, iar clipul a devenit VIRAL, pe loc! Emoție la superlativ, marca Noua Zeelandă!

acum 1365 zile

Haka, un dans specific practicat de māori din Noua Zeelandă, a făcut furori la o nuntă din regiune.

Are 600 METRI lungime! Cum arată şi unde se află unul dintre cele mai mari tobogane din lume

acum 1373 zile

Eşti dornic de aventură şi de senzaţii tari? În Noua Zeelandă există un tobogan lung de 600 metri, format din 10 secțiuni gonflabile realizate din cauciuc care rămân umflate datorită celor 15 motoare.

Îţi dau lacrimile! Gestul IMPRESIONANT făcut de un tată pentru fiica sa cu probleme de auz

acum 1526 zile

Alistair Campbell, un bărbat din Noua Zeelandă, a recur s la un gest impresionant în semn de solidaritate pentru fiica sa care are probleme de auz.

FOTO: Spectaculos! Cum arată biserica verde construită exclusiv din copaci

acum 1562 zile

Un iubitor de natură din Noua Zeelandă a construit o capelă verde din copaci. Patru ani a așteptat să crească plantele, pe care apoi le-a modelat în așa fel încât să formeze o clădire. În capelă se oficiază acum cununii religioase.

VIDEO emoționant: Reacția neașteptată a unui câine polițist care își regăsește partenerul

acum 1615 zile

Thames, un câine-lup care lucrează de ani buni pentru poliția neo-zeelandeză, s-a bucurat nespus când și-a regăsit partenerul de serviciu.

VIDEO: S-au apucat să facă sex sălbatic la birou, dar au uitat să se asigure că nu îi vede nimeni

acum 1717 zile

Clienţii unui pub din oraşul Christchurch, Noua Zeelandă, au avut parte recent de un spectacol pe cinste.Este vorba despre un show fără perdea, prestat de doi angajaţi ai unei companii de asigurări din clădirea de vis-a-vis.

FOTO: Viața la - 50 de grade Celsius. Cum se trăiește în cea mai friguroasă localitate din lume

acum 1757 zile

Cunoscut sub numele de „Polul Frigului”, Oymyakon este o mică localitate din nord-estul Republicii ruse Yakutia, cunoscut drept cel mai friguros punct locuit pe planetă.

VIDEO! Mergea cu placa în Oceanul Pacific, când a ieșit un pește... uriaș!

acum 2032 zile

Bruce Miller făcea paddleboarding pe coasta Noii Zeelande. Era o zi senină, apele oceanului, liniștite. Nu-și închipuia ce avea să urmeze!

2014 a sosit în Noua Zeelandă

acum 2117 zile

Anul 2014 a ajuns deja în cealaltă parte a lumii. Primii care au deschis sticlele de şampanie au fost locuitorii din Insula Crăciunului, la ora 12, ora României.

FOTO! Cea mai tare atractie din Noua Zeelanda: barul pentru hobbiti

acum 2494 zile

Decizia filmarii seriei "Stapanul Inelelor" in Noua Zeelanda le-a picat localnicilor la tanc. De la primul film si-au dat seama ca pot obtine castiguri insemnate din turismul cultural, adica pe seama fanilor seriei. Recent, un neozeelandez a deschis primul bar pentru hobbiti,...

Kylie canta, Charles si Camilla danseaza

acum 2549 zile

Nu se intampla in fiecare zi ca niste chipuri regale sa te invite sa sustii un concert. Kylie Minogue a fost invitata sa cante la receptia data pentru a marca inceperea, de luna viitoare, a turneuluiu prilejuit de Jubileul de diamant al reginei Elisabeta a II-a. Acest Jubileu este o...

Bibilica, animalul viitorului pentru Noua Zeelanda

acum 3308 zile

Razvan si Dani s-au hotarat ce animal iau cu ei in Noua Zeelanda