Cautare: 162 rezultate dupa tagul "oase"

iUmor. Delia, Bendeac și Cheloo, ținta unor glume răutăcioase. Oase: Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare!

acum 9 zile

Delia, Bendeac și Cheloo, jurații iUmor, au devenit ținta unor glume răutăcioase. ”Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare”, spus Oase, de pe scena iUmor.

Acces Direct. Dezvăluirile omului care a făcut macabră descoperire din Satul Mărgheni: Se vedeau capul și dinții

acum 18 zile

Resturile umane, descoperite la o aruncătură de băţ de Caracal, au băgat în alertă toată ţara. Macabra descoperire, făcută zilele trecute, i-a făcut pe români să se întrebe dacă cele două cadavre au sau nu legătură cu Dincă!

Şocant! Două cadavre au fost descoperite la 20 de kilometri de Caracal!

acum 18 zile

Resturile umane, descoperite la o aruncătură de băţ de Caracal, au băgat în alertă toată ţara. Macabra descoperire, făcută zilele trecute, i-a făcut pe români să se întrebe dacă cele două cadavre au sau nu legătură cu Dincă!

Oase, câștigătorul ”Asia Express”, a dat cele mai amuzante răspunsuri la jocul ”Am/N-am”, la emisiunea CulTOUR

acum 39 zile

”Am/N-am”, jocul cu cele mai scurte și la obiect întrebări și răspunsuri. Oase, câștigătorul Asia Express, a intrat și el în rândul invitaților care au jucat acest joc la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

Xtra Night Show. Concurenții de la Asia Express, deja extenuați după câteva zile

acum 40 zile

Dacă Oase a avut un deja vu când a văzut-o pe Gina Pistol, concurenţii de anul acesta au fost şocaţi de traficul din Filipine. Concurenții au rămas fără vlagă după câteva zile de filmare.

Oase spune că ar trăi fericit pe o insulă pustie dacă ar avea la el și o… kendama

acum 46 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, a jucat unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege", cu câștigătorul Asia Express!

”Cel mai mult mă sperie să ajung să fac ceva ce nu-mi place”, a declarat Oase, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 46 zile

Revenit la emisiunea ”CulTOUR”, Oase a dat cele mai spontane răspunsuri jocului "Continuă fraza" din cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am cu Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour!

acum 47 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Am/N-am", cu câștigătorul Asia Express!

Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 47 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege între...", cu câștigătorul Asia Express!

Oase, câștigătorul Asia Express, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 47 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 47 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Continuă fraza", cu câștigătorul Asia Express!

Acces Direct. Oase se întoarce în cea mai tare aventură. Va fi coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express

acum 51 zile

A fost accidentat de Ana Morodan, în Asia Express, dar nu se lasă! Oase, câştigătorul celei de-a 2-a ediţii a celui mai dur reality show, se întoarce în cea mai tare aventură. Simte el că mai poate duce încă un accident.

Cum se pregătește Oase pentru plecarea pentru aventură Asia Express

acum 51 zile

Oase va fi coprezentatorul Ginei Pistol sezonul acesta de Asia Express. Fostul partener al lui CRBL a spus cum se pregăteşte de plecarea în Filipine.

Xtra Night Show. Oase, coprezentator la Asia Express: Filmările vor avea loc în Filipine și Taiwan

acum 51 zile

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la...

Răi da Buni. În ce a investit Oase banii câștigați în Asia Express: Oricine este invitat acolo. Este ceva foarte personal

acum 54 zile

Oase se va reîntoarce la Asia Express! După ce a ieşit câştigător, Oase revine în forţă şi nu ca participant. Iată în ce a investit artistul banii câștigați în Asia Express 2.

Răi da Buni. Oase se reîntoarce la Asia Express şi nu ca participant: De-abia aștept să vâd cum o să se descurce concurenții noi

acum 54 zile

Oase, prima apariţie după ce s-a anunţat că se va reîntoarce la Asia Express! După ce a ieşit câştigător, Oase revine în forţă şi nu ca participant! Care sunt lucrurile de care se teme cel mai tare pe meleagurile străine, dar şi cât de pregătit este pentru noul rol din emisiune.

Lora şi Oase, planuri pentru un milion de euro

acum 60 zile

Interviu în exclusivitate cu Lora şi Oase! Cei doi au spus ce ar face dacă ar câştiga un milion de euro

Tehnicile de masaj care îți tratează problemele cu oasele! Ionuț Bobit, meşterul de oase, demonstrație la Star Matinal!

acum 80 zile

Ionuț Bobit, invitat la "Star Matinal", a demonstrat, în direct, cum poți să îți tratezi problemele cu oasele.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 177 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 177 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în rleuare, de la 00.00).

1
2
3
4
5
»