Cautare: 170 rezultate dupa tagul "oase"

Vedetele din Asia Express degustă preparatele. Oase: Când am mâncat, zici că aveam Revelionul în gură. Explozie!

acum 34 zile

Vedetele din Asia Express degustă preparatele gătite de cele trei echipe de la Titani la Cuțite. ”Când am mâncat, zici că aveam Revelionul în gură. Explozie!”, a declarat Oase.

Rai da Buni. Totul despre strategiile din Asia Express. Adda: Alianțele s-au făcut în funcție de simpatii

acum 90 zile

Totul despre strategiile din Asia Express. ”Alianțele s-au făcut în funcție de simpatii”, a declarat Adda la Rai da Buni.

Răi da Buni. Totul despre conflictele din Asia Express. Lia Bugnar: Am avut o pierdere totală de caracter, simțeam nevoia să fac rău

acum 90 zile

O parte dintre vedetele din Asia Express au vorbit la Răi da Buni despre conflictele din competiție. ”Am avut o pierdere totală de caracter, simțeam nevoia să fac rău”, a declarat Lia Bugnar.

Răi da Buni. Personajele principale din conflictul momentului, despre răbufnirile din Asia Express. Adda: M-am gândit că nu vreau să mor

acum 90 zile

Oase, dezvăluiri în premieră despre conflictele şi răbufnirile concurenţilor de la Asia Express. Motivul pentru care concurenţii Asia Express au început să arunce unul în celălalt cu săgeţi. Oase, Carmen Grebenișan, Adda, Cătălin

Bună dimineața, Sănătate! De ce avem nevoie de vitamina D?

acum 93 zile

Vitamina D este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Alaturi de calciu, vitamina D ajuta la formarea oaselor si la mentinerea sanatatii lor.

Începe sezonul 3 din Asia Express! Oase: "Nu aş recomanda nimănui să meargă în India!"

acum 111 zile

Oase, fostul concurent din sezonul trecut de la Asia Express, a oferit un interviu inedit în în studioul mobil "Radio Zu" montat în platoul emisiunii Răi da Buni

Neatza cu Răzvan și Dani. Oase, co-prezentator în sezonul 3 Asia Express: Făceam glume pe seama concurenților și râdeam de nu mai puteam

acum 112 zile

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express, va fi co-prezentator în sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

Oase, poveşti de groază din Asia Express 3! "Am întâlnit un trib de canibali şi am stat de vorbă cu ei"

acum 114 zile

„Asia Express”, sezonul 3, începe pe 15 februarie, de la 20:00, la Antena 1, moment în care telespectatorii vor porni în aventura trăită pe viu de cei 18 concurenți, pe Drumul Comorilor din Filipine și Taiwan. Oase, care în prezent face parte din echipa de producţie, a povestit...

iUmor. Delia, Bendeac și Cheloo, ținta unor glume răutăcioase. Oase: Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare!

acum 187 zile

Delia, Bendeac și Cheloo, jurații iUmor, au devenit ținta unor glume răutăcioase. ”Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare”, spus Oase, de pe scena iUmor.

Acces Direct. Dezvăluirile omului care a făcut macabră descoperire din Satul Mărgheni: Se vedeau capul și dinții

acum 196 zile

Resturile umane, descoperite la o aruncătură de băţ de Caracal, au băgat în alertă toată ţara. Macabra descoperire, făcută zilele trecute, i-a făcut pe români să se întrebe dacă cele două cadavre au sau nu legătură cu Dincă!

Şocant! Două cadavre au fost descoperite la 20 de kilometri de Caracal!

acum 196 zile

Resturile umane, descoperite la o aruncătură de băţ de Caracal, au băgat în alertă toată ţara. Macabra descoperire, făcută zilele trecute, i-a făcut pe români să se întrebe dacă cele două cadavre au sau nu legătură cu Dincă!

Oase, câștigătorul ”Asia Express”, a dat cele mai amuzante răspunsuri la jocul ”Am/N-am”, la emisiunea CulTOUR

acum 217 zile

”Am/N-am”, jocul cu cele mai scurte și la obiect întrebări și răspunsuri. Oase, câștigătorul Asia Express, a intrat și el în rândul invitaților care au jucat acest joc la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

Xtra Night Show. Concurenții de la Asia Express, deja extenuați după câteva zile

acum 219 zile

Dacă Oase a avut un deja vu când a văzut-o pe Gina Pistol, concurenţii de anul acesta au fost şocaţi de traficul din Filipine. Concurenții au rămas fără vlagă după câteva zile de filmare.

Oase spune că ar trăi fericit pe o insulă pustie dacă ar avea la el și o… kendama

acum 224 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, a jucat unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege", cu câștigătorul Asia Express!

”Cel mai mult mă sperie să ajung să fac ceva ce nu-mi place”, a declarat Oase, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 224 zile

Revenit la emisiunea ”CulTOUR”, Oase a dat cele mai spontane răspunsuri jocului "Continuă fraza" din cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am cu Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour!

acum 225 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Am/N-am", cu câștigătorul Asia Express!

Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 225 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege între...", cu câștigătorul Asia Express!

Oase, câștigătorul Asia Express, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 225 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 225 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Continuă fraza", cu câștigătorul Asia Express!

Acces Direct. Oase se întoarce în cea mai tare aventură. Va fi coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express

acum 229 zile

A fost accidentat de Ana Morodan, în Asia Express, dar nu se lasă! Oase, câştigătorul celei de-a 2-a ediţii a celui mai dur reality show, se întoarce în cea mai tare aventură. Simte el că mai poate duce încă un accident.

1
2
3
4
5
»