Cautare: 57 rezultate dupa tagul "orfelinat"

Acces Direct. Abandonat de părinţi, Adrian are o poveste de viaţă cutremurătoare: Am fost abuzat fizic și emoțional. Regret că nu am murit

acum 12 zile

Nu şi-a mai văzut sora de 20 de ani şi are o poveste de viaţă demnă de un scenariu de film. Este drama prin care trece un tânăr de 26 de ani, care a fost abandonat de când era doar un ghemotoc de om. Astfel a ajuns să fie plimbat dintr-un centru în altul. Iar acolo, pe lângă...

”Annie”, emoționanta poveste a unei orfane, duminică, la Happy Channel

acum 165 zile

Cu 24 de nominalizări și 9 premii în palmares, filmul ”Annie” este o poveste emoționantă a unei copile orfane, o poveste despre iubire, acceptare, ambiție. Nominalizat la Globurile de Aur, cu 10 nominalizăei la Premiile Emmy și două premii Emmy adjudecate, filmul ”Annie” va putea fi urmărit la Happy Channel duminică, de la ora 20.00.

Mama Maria, acuzată de răpire de fostul bărbat, este speriată că își va vedea copilul la orfelinat: Am fost amenințată că îmi ia băiețelul de lângă mine

acum 224 zile

Femeia, plecată la muncă în Italia, ca să aibă o viaţă mai bună, povesteşte că a fost nevoită să fugă de acolo, ca să-şi salveze fiul, de doar 7 luni, din mâinile tatălui. Un tată care acum a acuzat-o de răpire internaţională. Asta chiar dacă, susţine femeia, bărbatul ar...

Crina Vroti, copilărie trăită cu gândul la moarte, în Orfelinatul groazei de la Siret

acum 325 zile

În faţa ochilor ei au murit, pe capete, colegi de suferinţă, pe vremea când erau doar nişte copii nevinovaţi! Crina Vroti, una dintre supravieţuitoarele din Orfelinatul groazei de la Siret, este bântuită şi acum de amintirile negre din acel loc al. durerii.

Mărioara Stănescu, sportivă, a crescut la orfelinat: "Eram doar eu cu handicap, ceilalți copii au fost foarte răi cu mine"

acum 370 zile

Mărioara Stănescu practică tenis de masă chiar dacă are handicap la mâini. Din cauza defectului, sportiva a ajuns să crească la casa de copii, unde nu a avut o copilărie fericită.

Din SUA, pe scena X Factor. Julia Alexis, poveste emoţionantă până la lacrimi: "Am fost adoptată. Mama a venit în România pentru că a văzut un reportaj la televizor, despre orfelinatele de aici"

acum 384 zile

Julia Alexis are 27 de ani si a venit la X Factor din Stale Unite ale Americii. "M-am născut în București. Am fost adoptată de când eram bebeluș. Mama a venit în România pentru că a văzut un reportaj la televizor, în America, despre orfelinatele de aici", a spus concurenta.

Cătălin, orfan în cămașa de forță, la orfelinatul din Siret: "Am intrat în comă din cauza bătăilor"

acum 438 zile

Cătălin a fost ținut în cămașa de forță timp de o săptâmănă, la orfelinatul din Siret. A intrat în comă din cauza unei bătăi soră cu moartea.

Cătălin, orfan în cămașa de forță, la orfelinatul din Siret: "Era în plan să fim omorâți"

acum 438 zile

Cătălin a fost ținut în cămașa de forță timp de o săptâmănă, la orfelinatul din Siret. A intrat în comă din cauza unei bătăi soră cu moartea.

Gheorghiță a trecut prin ororile de la orfelinatul din Siret: "Noi suntem 18 frați. Mama i-a dat pe toți"

acum 438 zile

Imaginea copilului cu ochi de safir a rămas întipărită în mintea tuturor. Televiziunea străină care a venit să filmeze ororile din orfelinatele din România a surprins în imagini un copil cu o privire de-a dreptul. cutremurătoare. Era Gheorghiţă. Un băieţel de numai doi anişori. Un...

Marian și Viorica, soț și soție, au fost sclavii durerii în orfelinatul de la Siret

acum 439 zile

Cei mai mulți copii au murit, se pare, de boli care ar fi putut fi tratate, iar unii ar fi ajuns să-și dea ultima suflare din cauza tratamentelor inumane primite în orfelinat. Foarte mulți copii au murit iarna, cei mai mulți din cauza pneumoniei, afecțiunilor cardiace, renale ori hepatice.

Mărturii de copii orfani din orfelinatul de la Siret! Marian: "O iubesc pe mama chiar dacă m-a abandonat"

acum 439 zile

Marian a fost abandonat de cei care l-au adus pe lume. A fost lăsat, pur și simplu, de izbeliște, în voia sorții. Iar soarta lui a fost aspră, mult prea aspră cu el.

Marian și Viorica au scăpat din orfelinatul de la Siret: "Nu gândeam că o să fiu liber vreodată"

acum 439 zile

Şi-au văzut colegii de suferinţă cum le mureau pe capete, pe când erau doar nişte. copii. Viorica Păun, una dintre supravieţuitoarele din orfelinatul groazei de la Siret îşi aminteşte şi acum gustul pe care o avea pâinea mucegăită mâncată de foame. Iar Marian nu a uitat nici...

Interzis la viață, în pușcăria copiilor! Vasile și Ileana au supraviețuit masacrului din Orfelinatul de la Siret

acum 440 zile

340 de copii, de suflete fără nicio vină, au pierit în închisoarea pe care soarta le-a pregătit-o încă de când au venit pe acest pământ. În această lume atât de păcătoasă. Atât de nemiloasă cu ei, cu bieții copilași.

Petruța a avut o copilărie chinuită, petrecută în orfelinat. Tânăra își caută sufletul pereche

acum 482 zile

Petruța a avut o copilărie chinuită, petrecută în orfelinat. Tânăra își caută sufletul pereche cu ajutorul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Supraviețuitoarei lagărului-orfelinat Cighid: ”Cimitirul unde sunt îngropații copiii este imprejmuit cu fierul de la pătuțuri”

acum 606 zile

Acum e femeie în toată firea. Mamă a 2 copii. Dar niciodată nu va uita lagărul în care a fost aruncată, lagărul în care prietenii îi erau exterminați, pe capete, chiar în castelul groazei de la Cighid. Nu doar copilăria, ci întreaga viață a supraviețuitoarei s-a schimbat radical...

Copila nimănui își contrazice bunicii: ”Bunica nu mă lăsa să dorm, deși dimineața mergeam să muncesc”

acum 634 zile

Georgiana povesteste ca pana la varsta de 18 ani a fost chinuita, cat timp a fost in grija statului. La 18 ani a plecat la munca in Germania, impreuna cu iubitul ei. A lucrat in curatenie. Intre timp si-a descoperit bunicul.

Aruncat de familie într-o gară, a ajuns într-un orfelinat. Strigătul disperat a lui Dacian

acum 640 zile

Familia l-a aruncat într-o gară şi a ajuns într-un orfelinat. Dar soarta i-a pregătit altceva. A crescut frumos şi a ajuns să lucreze în America, la Google.

Mama își aruncă copiii în orfelinat! Bunica se opune deciziei: "Nu se poate să-i dea la stat! Nu o să-i dau niciodată"

acum 650 zile

O bunică bolnavă de cancer își crește singură cei trei nepoței, după ce mama și tatăl lor i-au părăsit. Femeia nu luptă doar cu boala cumplită, ci și cu ignoranța celor doi părinți. Durerea este cu atât mai puternică cu cât femeia știe că ar putea fi despărțită de...

Elena, mama Lăcrămioarei, explică motivul abandonării în orfelinat: "S-a născut cu o malformație la gură"

acum 650 zile

Lăcrămioara a fost unul dintre copiii Generației HIV, dar a supraviețuit acestei boli și s-a luptat cu destinul nemilos pentru că, de când se știe, și-a dorit un singur lucru: o familie. Familia pe care niciodată nu a avut-o alături.

Povestea starului producțiilor pentru adulți! Ştefan Octavian Gheorghe: "M-am născut în 1997, în România, părinții mei m-au lăsat la un orfelinat"

acum 661 zile

Ştefan Octavian Gheorghe a fost adoptat de un cuplu islandez pe când avea doar trei ani. Tânărul a ajuns să lucreze în industria filmelor pentru adulți.

1
2
3