Cautare: 254 rezultate dupa tagul "oua"

Desertul Zilei de la Neatza cu Răzvan și Dani: Te ador - un pandișpan delicios

acum 56 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine oua, mure, unt, zahar , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Te ador".

Rețeta zilei. Sparanghel vesel cu garnitură din două tipuri de șuncă

acum 74 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine sparanghel, ouă, cartofi noi, șuncă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sparanghel vesel”.

Şi-au spart ouă în cap la ruleta rusească! Provocarea de la Neatza pentru trupa Mandinga!

acum 81 zile

Trupa Mandinga a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, unde a fost nevoită să treacă printr-o probă de foc - Ruleta rusească cu ouă

Delia a petrecut Paştele în familie! A ciocnit ouă cu soacra!

acum 81 zile

Dacă alte vedete au preferat să sărbătorească Paştele în cluburile de fiţe, unde distracţia atinge cote maxime, Delia a preferat unul mai liniştit.

Romică Țociu și Dan Negru au ciocnit oule de Paște

acum 85 zile

Romică Țociu, coprezentator la Scenă Misterelor, l-a păcălit din nou pe Dan Negru, i-a spart un ou crud în mâna.

Chef Aida Parascan ne învață cum să înroșim corect ouăle. Cea mai simplă metodă

acum 85 zile

Chef Aida Parascan ne învață cum să înroșim corect ouăle de Paște. Luați notițe! Aceasta este cea mai simplă metodă.

Ileana Hotopilă, meșter și artist popular, încondeiază ouă de Paște într-o tehnică tradițională din Bucovina: Meseria asta se învață din familie

acum 85 zile

Ileana Hotopilă, meșter și artist popular, încondeiază ouă de la vârsta de 10 ani. Aceasta susține că este o meserie pe care a învățat-o din familie.

Copii, părinții și bunicii au dat startul la vânătoare de ouă și cadouri de Paște

acum 86 zile

Înainte de Paște, copii, părinții și bunicii au pornit vânătoare de ouă și jucării. Iată cum decurge cel mai amuzant joc din acest sezon.

Cozonac magic, un desert ușor realizabil, dar și delicios

acum 86 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine ouă, lapte dulce, lapte bătut, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cozonac magic".

Arta populară și tradițiile autentice se întâlnesc la Târgul de Paște din Capitală

acum 87 zile

La Târgul de Paște din Capitală, meșterii populari dezvăluie tehinici de decorare și încondeiere a ouălelor de Paște.

Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict!

acum 94 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.

Păsările preferate ale Ramonei: Le strigăm pe toate piu, piu, piu

acum 122 zile

Crescută la țară, Ramona, frumoasa vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum strigă păsările prin curte.

Ruby și Robert obțin imunitatea: Am așteptat-o atât de mult, nici nu știu să mă bucur

acum 131 zile

Ruby și Robert obțin, pentru prima dată în acest concurs, imunitatea. Artista susține că își va cumpăra foarte mulți cartofi prăjiți și ouă ochiuri.

Viorel Țicu, către Mihai Bendeac: "Vrei să îmi ții cocoșelul?"

acum 139 zile

A expus la Milano, Londra, Paris, un autodidact care a reușit să uimească o lumea întreagă, Viorel Țicu a venit, la iUmor, să ne împărtășească un pic din arta lui. "Am venit să vă arăt cum ne putem juca cu un cocoșel și cu ouăle"

Viorel Țicu, cel mai plictisitor concurent de la iUmor! Delia: "Nu se poate, a picat curentul"

acum 139 zile

A expus la Milano, Londra, Paris, un autodidact care a reușit să uimească o lumea întreagă, Viorel Țicu a venit, la iUmor, să ne împărtășească un pic din arta lui. "Am venit să vă arăt cum ne putem juca cu un cocoșel și cu ouăle"

Lemurii ajută o broască țestoasă să ajungă în ocean. Sorin Brotnei: "E unic momentul, nu cred că o să mă mai întâlnesc cu o așa experiență"

acum 147 zile

Lemurii ajută o broască țestoasă, care își depusese ouăle pe plajă, să ajungă în ocean. Momentul a fost unic pentru concurenți. Experiența din Madagascar i-a pe făcut pe lemuri mai bogați, acum știu cum să supraviețuiască oricărei situații.

Rețeta zilei. Ruladă de cașcaval cu spanac

acum 179 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lapte, ouă, spanac, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ruladă de cașcaval cu spanac".

”La ce Chefi la Cuțite vă uitați voi!?” Dani, luat prin surprindere de discuția despre ouă: ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”

acum 211 zile

Dani este luat prin surprindere de discuția despre ouă dintre Vlăduț și Răzvan. ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”, a spus prezentatorul tv.

"La femme fatale", o rețetă specială pentru o zi aniversară

acum 232 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, lavandă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "La femme fatale".

Ioana Filimon, cea mai sexy de la "Școala de Ucenice": "Ai ouă în casă?"

acum 261 zile

Ioana Filimon, candidată la „Școala de Ucenice”, primul interviu video cu matinalii.

1
2
3
4
5
»