Cautare: 248 rezultate dupa tagul "ozana barabancea"

Ozana Barabancea spune povestea crucii din faţa casei

acum 101 zile

Ozana Barabancea ne spune povestea crucii din faţa casei şi cum o ajută rugăciunea să treacă peste această perioadă În care nu are voie să iasă din casă! Şi tot atunci, aflăm cu cine trăieşte sub acelaşi acoperiş jurata de la Te cunosc de undeva!

Agenția VIP. Ozana Barabancea, imagini incredibile de acum 30 de ani. Transformările prin care a trecut vedeta

acum 155 zile

Ozana Barabancea, imagini incredibile de acum 30 de ani. Artista este surprinsă în ipostaze incendiare alături de soldaţii români. Seria transformărilor prin care a trecut vedeta de când a slăbit miraculos.

Ozana Barabancea, dezvăluiri extrem de emoţionante: Mă simt onorată că sunt mama lui

acum 205 zile

Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri extrem de emoţionante despre cele două comori ale sale: Andrew şi Gloria, copiii ei. Jurata de la "Te cunosc de undeva" l-a primit pe colegul nostru, reporterul special Dima Trofim în casa ei, chiar în ziua în care fiul său şi-a sărbătorit ziua de...

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva!: A fost un sezon greu, cu lacrimi

acum 208 zile

Ozana Barabancea a vorbit la Star Matinal despre finala ”Te cunosc de undeva!”. ”A fost un sezon greu, cu lacrimi”, a declarat aceasta.

Star Matinal. Ozana Barabancea, pe aceeași scenă cu copiii: Am o relație foarte bună cu iubita fiului meu

acum 208 zile

Ozana Barabancea, pe aceeași scenă cu copiii. ”Am o relație foarte bună cu iubita fiului meu”, a declarat artista la Star Matinal.

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva de la Antena 1: Toată lumea iubește emisiunea asta!

acum 210 zile

Ozana Baranbancea, jurata de la Te cunosc de undeva, vorbește despre marea finală a emisiunii de la Antena 1.

Ozana Barabancea, pentru prima dată pe scenă alături de copiii ei!

acum 217 zile

Ozana Barabancea pentru prima dată pe scenă alături de copiii ei! Cu mari emoţii, artista ne-a acordat un interviu în exclusivitate de la marele eveniment ce a avut loc la un castel din inima Capitalei!

Ozana Barabancea a mărturisit, la Happy Channel, că simțea încă din copilărie că va fi mamă singură a doi copii

acum 221 zile

Artista Ozana Barabancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată cum a continuat artista frazele începute de reporterul Happy Channel.

”Eu nu sunt o persoană malefică, dar pot să mă zburlesc”, a mărturisit Ozana Barabancea, la Happy Channel

acum 225 zile

Ozana Barabancea, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

Ozana Barabancea, de la operă, la teatru și la... dirijat o orchestră

acum 226 zile

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 16.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Ozana Barabancea, concert de sărbători! Hai și tu la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel"

acum 227 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasă jurată "Te cunosc de undeva", a venit cu o invitație la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel".

Ozana Barabancea cântă, LIVE la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Ochii tăi și-a mea dorință"

acum 227 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasa jurată "Te cunosc de undeva", a cântat melodia "Ochii tăi și-a mea dorință".

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu artista Ozana Barabancea

acum 228 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Artista Ozana Barabancea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 228 zile

Artista Ozana Barabancea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu artista Ozana Barabancea

acum 228 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ozana Barabancea şi Gloria, la testul cunoaşterii dintre mamă şi fiică

acum 234 zile

Ozana Barabancea îşi aduce fiica la televizor! Gloria dă tot din casă! Cât de tolerantă este acasă jurata de la Te cunosc de undeva! Cele două susţin testul pe care orice mamă şi fiică ar trebui să îl treacă cu uşurinţă

Răi da Buni. Parada actorilor. Cum să pierzi totul într-o zi!

acum 240 zile

V-aţi întrebat vreodată cum puteţi pierde totul într-o zi?! Dacă vă întrebaţi cum e posibil aşa ceva, aflaţi în curând de la Magda Catone, Silviu Biriş şi Ozana Barabancea! Ce au pierdut actorii într-o zi, ne dezvăluie chiar ei!

Ozana Barabancea a ajuns din nou la bisturiu!

acum 247 zile

Pe 20 iunie 2017, Ozana Barabancea intra în sala de operaţie şi îşi tăia stomacul. De atunci au trecut doi ani, iar Ozana a slăbit în jur de 50 de kilograme. La un an de la prima operaţie, Ozana a ajuns din nou la bisturiu. Ş-a făcut lifting circular şi blefaroplastie.

Răi da Buni. Ozana Barabancea, dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva! Ce se întâmplă la filmări și nu se vede niciodată la televizor

acum 268 zile

La Răi da Buni, Ozana Barabancea face dezvăluiri din culisele ”Te cunosc de undeva!”. Iată ce se întâmplă la filmări și nu se vede niciodată la televizor.

Ozana Barabancea, dezvăluiri de la "Te cunosc de undeva": "Nu toţi sunt încântaţi de ceea ce le pică la ruletă"

acum 282 zile

Ozana Barabancea a fost invitată în platoul de la Star Matinal unde a făcut dezvăluiri despre show-ul "Te cunosc de undeva" de la Antena 1.

1
2
3
4
5
»