Cautare: 243 rezultate dupa tagul "ozana barabancea"

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva!: A fost un sezon greu, cu lacrimi

acum 3 ore

Ozana Barabancea a vorbit la Star Matinal despre finala ”Te cunosc de undeva!”. ”A fost un sezon greu, cu lacrimi”, a declarat aceasta.

Star Matinal. Ozana Barabancea, pe aceeași scenă cu copiii: Am o relație foarte bună cu iubita fiului meu

acum 3 ore

Ozana Barabancea, pe aceeași scenă cu copiii. ”Am o relație foarte bună cu iubita fiului meu”, a declarat artista la Star Matinal.

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva de la Antena 1: Toată lumea iubește emisiunea asta!

acum 2 zile

Ozana Baranbancea, jurata de la Te cunosc de undeva, vorbește despre marea finală a emisiunii de la Antena 1.

Ozana Barabancea, pentru prima dată pe scenă alături de copiii ei!

acum 9 zile

Ozana Barabancea pentru prima dată pe scenă alături de copiii ei! Cu mari emoţii, artista ne-a acordat un interviu în exclusivitate de la marele eveniment ce a avut loc la un castel din inima Capitalei!

Ozana Barabancea a mărturisit, la Happy Channel, că simțea încă din copilărie că va fi mamă singură a doi copii

acum 13 zile

Artista Ozana Barabancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată cum a continuat artista frazele începute de reporterul Happy Channel.

”Eu nu sunt o persoană malefică, dar pot să mă zburlesc”, a mărturisit Ozana Barabancea, la Happy Channel

acum 17 zile

Ozana Barabancea, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

Ozana Barabancea, de la operă, la teatru și la... dirijat o orchestră

acum 18 zile

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 16.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Ozana Barabancea, concert de sărbători! Hai și tu la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel"

acum 19 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasă jurată "Te cunosc de undeva", a venit cu o invitație la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel".

Ozana Barabancea cântă, LIVE la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Ochii tăi și-a mea dorință"

acum 19 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasa jurată "Te cunosc de undeva", a cântat melodia "Ochii tăi și-a mea dorință".

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu artista Ozana Barabancea

acum 19 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Artista Ozana Barabancea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 19 zile

Artista Ozana Barabancea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu artista Ozana Barabancea

acum 19 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ozana Barabancea şi Gloria, la testul cunoaşterii dintre mamă şi fiică

acum 26 zile

Ozana Barabancea îşi aduce fiica la televizor! Gloria dă tot din casă! Cât de tolerantă este acasă jurata de la Te cunosc de undeva! Cele două susţin testul pe care orice mamă şi fiică ar trebui să îl treacă cu uşurinţă

Răi da Buni. Parada actorilor. Cum să pierzi totul într-o zi!

acum 32 zile

V-aţi întrebat vreodată cum puteţi pierde totul într-o zi?! Dacă vă întrebaţi cum e posibil aşa ceva, aflaţi în curând de la Magda Catone, Silviu Biriş şi Ozana Barabancea! Ce au pierdut actorii într-o zi, ne dezvăluie chiar ei!

Ozana Barabancea a ajuns din nou la bisturiu!

acum 39 zile

Pe 20 iunie 2017, Ozana Barabancea intra în sala de operaţie şi îşi tăia stomacul. De atunci au trecut doi ani, iar Ozana a slăbit în jur de 50 de kilograme. La un an de la prima operaţie, Ozana a ajuns din nou la bisturiu. Ş-a făcut lifting circular şi blefaroplastie.

Răi da Buni. Ozana Barabancea, dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva! Ce se întâmplă la filmări și nu se vede niciodată la televizor

acum 60 zile

La Răi da Buni, Ozana Barabancea face dezvăluiri din culisele ”Te cunosc de undeva!”. Iată ce se întâmplă la filmări și nu se vede niciodată la televizor.

Ozana Barabancea, dezvăluiri de la "Te cunosc de undeva": "Nu toţi sunt încântaţi de ceea ce le pică la ruletă"

acum 74 zile

Ozana Barabancea a fost invitată în platoul de la Star Matinal unde a făcut dezvăluiri despre show-ul "Te cunosc de undeva" de la Antena 1.

Agenția Vip. Ozana Barabancea, victima unui furt de identitate: Este neplăcut să afli că îți este folosită imaginea pentru diverse medicamente

acum 87 zile

Ozana Barabancea este victima unui furt de identitate. ”Este neplăcut să afli că îți este folosită imaginea pentru diverse medicamente”, a declarat vedeta la Agenția Vip.

Invitație la teatru, la Neatza cu Răzvan și Dani! Actrița Crina Matei: Joc în piesa "O noapte furtunoasă"

acum 90 zile

Actrița Crina Matei, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu o invitație la teatru. Frumoasa artistă poate fi văzută în piesa "O noapte furtunoasă", unde interpretează rolul "Veta".

Star Matinal. Ozana Barabancea, dezvăluiri din culisele noul sezon Te cunosc de undeva

acum 99 zile

Cele patru perechi de artiști vor fi formate din Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade, pe când ceilalți patru concurenți, Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman, vor evolua...

1
2
3
4
5
»