Cautare: 229 rezultate dupa tagul "pericol"

Star News. Cine este bărbatul care a păcălit-o pe Bianca Drăguşanu şi din cauza căruia a ajuns să dea declaraţii la Poliţie

acum 12 zile

Iată cine este bărbatul care a păcălit-o pe Bianca Drăguşanu şi despre cum a ajuns blonda să fie pusă în pericol! Care este dosarul controversat al băietaşului de oraş din cauza căruia vedeta a ajuns să dea declaraţii la Poliţie şi ce alte dive au căzut în plasa...

Neatza cu Răzvan și Dani. Căpușele, un pericol pentru copii și adulți

acum 47 zile

A crescut numărul persoanelor înțepate de căpușe, iar majoritatea pacienților au fost copiii. Specialiștii spun că paraziții s-au înmulțit din cauza ploilor.

România s-a clătinat din nou. Un cutremur a avut loc la 114 kilometri adâncime!

acum 59 zile

Seismul a avut loc în judeţul Buzău şi este al treilea din această săptămână. Un alt cutremur s-a produs luni, în Vrancea şi a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Rihter, iar un alt seism s-a produs sâmbăta trecută, cu o magnitutine de 4.1, produs tot în Vrancea. Vă reamintim...

Alexia şi Mario Fresh, în pericol chiar din cauza lui Lino Golden!

acum 90 zile

Alexia şi Mario Fresh au fost în pericol chiar din cauza lui Lino Golden! Iată cum s-a dat fiul adoptiv al lui Alex Velea în stambă pe străzile capitalei!

Elena Merișoreanu, din nou pe mâinile medicilor: Mi-am rupt ligamentele și prima operație nu a fost reușită

acum 97 zile

Elena Merişoreanu a ajuns, din nou, pe masa de operaţie! Aflați cu ce probleme se confruntă artista şi cum îşi pune viaţa în pericol.

What's Up și soția, filmați cum își pun viața în pericol

acum 108 zile

Graba strică întotdeauna treaba! De acest lucru s-a convins şi What's Up după ce a încercat să ''fenteze'' legea! Artistul a vrut să îi facă o surpriză soţiei sale şi a scos-o la un restaurant din Capitală, însă drumul până acolo s-a dovedit a fi un coşmar.

Blonda lui Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte! Maria Andria susține că i s-ar fi pus droguri în pahar

acum 116 zile

Blonda lui Chef Cătălin Scărlătescu, Maria Andria spune că a fost la un pas de moarte! Vedeta susţine că cineva ar fi încercat să o ucidă. Maria Andria mărturiseşte că i s-ar fi pus droguri în pahar! Droguri care i-au pus viaţa în pericol.

Pericol, emoţii şi suspans! Acrobaţii de senzaţie la Răi da buni!

acum 129 zile

Pericol, emoţii şi suspans. Mihai Morar îţi arată ce acrobaţii poţi să faci cu scara!

Locul în care mama Mădălina îşi ţine cei trei copii! Imagini din garsoniera groazei!

acum 130 zile

Pare imposibil, însă aceasta este cruda realitate! Este casa groazei, casa în care mama Mădălina îşi ţine cei trei copii. Dacă până acum, am tot arătat pericole, din case ghenă, unde gunoiul făcea legea, aici situaţie e mult mai gravă!

Pericolele care se află în spatele singurătăţii

acum 240 zile

La Star Matinal de Weekend, specialistul vorbește despre pericolele care se află în spatele singurătăţii! De ce nu este bine să te izolezi, dar şi cum trebuie să te vindeci!

La ce riscuri o expune Florin Salam pe mama copiilor săi

acum 266 zile

La ce riscuri o expune Florin Salam pe mama copiilor săi! Cât de periculoase sunt anturajele artistului! Ce trăieşte Roxana Dobre de când s-a căsătorit cu el şi cum rezistă în faţa ameninţărilor! Haideţi să vedem ce spune artistul după ce a fost agresat în străinătate, dar şi...

Bună dimineață, Sănătate! Care sunt pericolele pe care le ascunde stresul

acum 267 zile

Simona Dragomir, omul informat de la Neatza, a vorbit despre pericolele pe care le ascunde stresul, dar și cum le evităm.

Cei care au iubit-o pe Mădălina Manole, în pericol

acum 270 zile

S-a aflat cine vrea să şteargă, definitiv, memoria Mădălinei Manole. Blesteme, ameninţări cu moartea şi un scandal monstru! Cei care au iubit-o pe fata cu părul de foc pot fi în mare pericol!

Copilul lui Betty, pericol mare!: ”Trei luni am mâncat cartofi prăjiți și roșii”

acum 272 zile

Betty a avut o sarcină toxică, dar necazurile nu s-au terminat după naştere! Cum au fost cei doi părinţi la un pas de tragedie, aflăm de la Betty, în clipul de mai sus.

Fiul Irinei Loghin a uitat de regulile de circulație. Imaginile are dovedesc că acesta este pericol la volan

acum 314 zile

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fiul Irinei Loghin încălcând regulile de circulație. Se pară că Ciprian nu mai ține cont de nimic și de nimeni atunci când se află în trafic.

Pericolul din spatele cremelor de protecție solară: ”Acestea au un potențial cancerigen”

acum 322 zile

Adina Alberts, medic estetician, a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre efectele nocive pe care le are atât soarele, cât și cremele de protecție solară, asupra pielii.

Felix Baumgartner se teme pentru siguranța Mihaelei Rădulescu

acum 328 zile

Mihaela Rădulescu este periculoasă rău! Mai ales dacă laşi pe mâna ei. obiecte ascuţite! Mă rog, cel puţin asta deducem, după ce iubitul ei a luat o decizie care să nu-i mai pună vedetei viaţa în pericol. Cum este un mare împătimit al nucilor de cocos, Felix Baumgartner este...

Averea lui Laurențiu Reghecampf, în pericol!

acum 329 zile

Averea familiei Prodan-Reghecampf este în pericol! Afacerile lui Reghe sunt ameninţate de pesta porcină.

Fosta Miss Grăsuța XXL, în pericol de moarte! A fost nevoită să ia o decizie radicală

acum 356 zile

Fosta Miss Grăsuța XXL, în pericol de moarte! A fost nevoită să ia o decizie radicală pentru a-și salva viața.

Celebritatea i-a luat minţile! Corina Bud a fost protagonista unor momente uluitoare! Vedeta i-a pus viaţa în pericol fiului său!

acum 358 zile

Celebritatea i-a luat minţile Corinei Bud. Artista a dat cu bâta-n baltă rău de tot, iar astfel a fost protagonista unor momente uluitoare. Cel mai rău din toată această treabă este că vedeta i-a pus viaţa în pericol fiului său.

1
2
3
4
5
»