Cautare: 107 rezultate dupa tagul "piata"

Star Matinal. Dan Diaconescu se ţine de aroganţe! Imagini inedite cu fostul om de televiziune şi o altă femeie decât consoarta sa!

acum 37 zile

A făcut avere de milionane şi chiar dacă în prezent nu mai are nicio treabă cu televiziunea, domeniu în care a făcut senzaţie ani la rând, Dan Diaconescu face ce face şi tot reuşeşte să surprindă! De curând paparazzii l-au prins pe celebrul om de televiziune la piaţă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pericolul din mâncare de post. Semnalul de alarmă de la nutriționiști

acum 90 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piața Domenii, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, ne prezintă ce putem consumă sănătos în perioada postului fără să ne îngrășam.

Naşa Anei Maria Preda, dezvăluiri despre familia lui Aurelian Preda

acum 113 zile

Vezi aici ce a povestit naşa despre clipa în care s-a reîntâlnit cu Aurelian Preda, la taraba din piaţă la care regretatul artist vindea!

Atenție, bucureșteni! În Piața Matache poți să plătești cu cardul la tarabă

acum 117 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piata Matache, a testat daca se pot face cumparaturi direct cu cardul la taraba.

Neatza cu Răzvan și Dani. Micul cu pâine și muștar, preferatul românilor la grătar

acum 140 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piata Obor, ne prezinta cum sarbatoreste omul de rand "Ziua Recoltei".

Neatza cu Răzvan și Dani. Captură record de droguri în Mangalița. Piața unde au fost găsite a fost închisă

acum 152 zile

Duminica aceasta amatorii de comedie sunt invitați să se așeze confortabil pe canapea. Antena 1 a pregătit un serial de comedie savuros, Mangalița.

Adrian Gabor, un casnic fericit, la "Chefi la Cuțite": Soția mea este șeful în casă

acum 154 zile

Adrian Gabor, casnic, din Dumbrăvița, a venit la "Chefi la Cuțite" să demonstreze că știe să gătească.

Gazda Perfectă. Camelia Mantu, aventuri la piață. Iată ce a cumpărat concurenta

acum 204 zile

Camelia Mantu are 30 de minute și 500 de lei pentru a cumpăra toate ingredintele din meniu. Iată ce a cumpărat concurenta de la piață

Cireșele au ajuns să fie un lux pentru toţi românii: 11 kilogramul

acum 276 zile

Sunt vedetele sezonului şi au ajuns să fie un lux pentru toţi românii. Colega mea, Mihaela Torcea, se află chiar acum la Târgul cireşelor.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum arată roșiile românești si cum le recunoaștem

acum 279 zile

Marian Dută, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arată ce înseamnă munca de la seră. Cultivatorii strâng deja prima recoltă de roșii românești și cu această ocazie, ne învață cum arată fructele si cum le recunoaștem în piată.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să faci corect piața! Sfaturi prețioase de la nutriționiști

acum 280 zile

Nutriționistul Cristian Mărgărit oferă câteva sfaturi pentru cei care își doresc să cumpere din piață acele produse care sunt 100% naturale.

Preţul cartofilor, cel mai popular aliment al românilor, s-a scumpit din nou

acum 288 zile

Adina Lăcătușu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piata Obor, a aflat de la Dragoș Frumosu, expert Industria Alimentară, de ce s-au scumpit cartofii.

Concurenții cumpără alimente din piața Dadar Food. Robert: Am pierdut punga mare cu cadoul!

acum 316 zile

Din Piața Dadar Food, concurenții trebuie să cumpere alimente pentru a realiza o masă în stil românesc. Preparatul va fi oferit localnicilor, dar și straiele populare românești primite de la Gina Pistol.

Traficul din România, pistol cu apă față de cel din Mumbai! Concurenții trebuie să ajungă la Dadar Food Market: Nu ne ia nimeni în nebunia asta

acum 316 zile

Traficul din România este mic copil față de cel din Mumbai! Concurenții trebuie să ajungă la piața din Dadar, dar din păcate găsesc foarte greu transport.

Teodora Burz a vândut legume în piață, iar acum face haine pentru celebrităţile de la Hollywood

acum 341 zile

Teodora Burz a început să facă haine pentru păpuşi în portbagajul maşinii, iar acum îmbracă celebrităţile de la Hollywood. Aflați povestea de succes a româncei care le-a convins pe Katy Perry, J Lo sau Mariah Carey să îmbrace haine "made în România".

Grădinarul Tudorel, părăsit și jefuit de soție? Femeia ar fi plecat cu şoferul care le căra legumele la piaţă

acum 355 zile

După 19 ani de căsnicie, soţia l-ar fi părăsit pentru şoferul care le căra legumele la piaţă. Asta povesteşte un grădinar, care, după ce nevasta ar fi plecat de acasă cu copiii şi cu agoniseala, plânge şi îi cere îndurare, culmea, tot el soţiei.

Iuliana Luciu şi Margherita, luate la mişto de pieţari! "Dacă îţi dau cu coşul în cap, mori!"

acum 379 zile

Misiunea de la piaţă le-a dat bătăi de cap, Iulianei Luciu şi Margheritei! Cele două au fost luate la mişto de localnici!

Răzvan și Dani, apreciați de colegii de platou: "Ne mulțumesc că am apărut în viețile lor, au crezut că Reșita e doar o piață în București"

acum 393 zile

Colegii de platou apreciază foarte mult munca celor doi prezentatori de la "Neatza cu Răzvan și Dani". Datorită lor au aflat că Reșita nu e doar o piață din București.

Vineri, cea mai bună zi de mers la piață: "În această zi avem cei mai mulți clienți"

acum 394 zile

Vânzătorii de la tarabe și lucrătorii de la salubritate sunt nevoiți să înfrunte frigul în fiecare zi. Ziua de vineri este cea mai bună pentru comercianți, atunci vin cei mai mulți clienți.

1
2
3
4
5
»