Cautare: 322 rezultate dupa tagul "picioare"

Gabi Orban, demonstrație de mountain bike trial la "Prietenii de la 11"! Ramona: "Ăsta este cel mai periculos lucru care s-a întâmplat între picioarele mele"

acum 3 zile

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike Trial.

Ogică, proba supremă! A adus biletul câștigător: "M-au legat de mâini și picioare și au dat cu parul"

acum 10 zile

În urmă cu 17 ani, Stelian Ogică susține că a câștigat un milion de dolari la Loto, dar din păcate premiul nu l-a primit.

Smiley News. Cum se antrenează Cătălin Oprișan la sală

acum 12 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Flavia Mihășan, surprinsă de colegi cu picioarele pe sus. Uite așa se încălzește dansatoarea sexy de la Neatza

acum 20 zile

Flavia Mihășan este surprinsă de colegii de la Neatza cu picioarele pe sus. Iată cum se încălzește dansatoarea sexy înainte de a începe un atrenament.

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri

acum 27 zile

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri. Antrenorul ne vinde toate trucurile și ne învață cele mai eficiente exerciții.

Are sute de mii de fani datorită picioarelor xtraordinar de lungi

acum 39 zile

Un model suedez are sute de mii de fani pe Instagram, datorită picioarelor sale. Tânăra se mândreşte cu picioare extraordinar de lungi. Cu toate acestea, în adolescenţă, lungimea picioarelor i-a atras nenumărate comentarii răutăcioase din partea colegilor, iar asta i-a provocat o...

Laurette: "Bărbații îmi spun că am picioare foarte lungi și frumoase"

acum 52 zile

Laurette susține că primește numeroase complimente de la bărbați. Pretendenții îi spun că are are picioare lungi și frumoase.

Smiley News! Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță

acum 61 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță.

Tânăr bătut cu pumnii și picioarele într-un bar din Gorj

acum 73 zile

Bătaie ca-n ringul de box într-un club din Gorj. Un tânăr de 26 de ani a fost călcat în picioare de patru indivizi în timp ce se afla într-un local din comuna Peştişani. A fost un conflict spontan, în urma căruia tânărul a fost trântit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele.

Cel mai iubit accesoriu de către femei dăunează grav sănătăţii. Genţile mari şi pline până la refuz afectează coloana şi chiar picioarele doamnelor

acum 84 zile

Geanta uriaşă a devenit ca o boală a femeilor active. Pentru că sunt încăpătoare şi ajung să se asorteze la multe ţinute, poşetele supradimensionate sunt încărcate până la refuz. Târziu, îşi dau seama că banalul accesoriul le-a afectat sănătatea. Un experiment pe stradă...

Simona Gherghe, cea mai frumoasă surpriză la început de an: „Este foarte fericită când o țin în picioare”

acum 107 zile

Simona Gherghe este o mamă fericită. Fetiţa sa a făcut deja primii paşi, chiar dacă are doar şapte luni şi jumătate. Deşi îi va fi foarte greu, săptămâna viitoare, prezentatoarea va reveni în faţa micilor ecrane. Cine va avea grijă de micuţă cât timp ea va fi la muncă aflăm...

A dat în mintea copiilor și s-a lovit. Daniela Crudu a căzut ca secerată din picioare!

acum 138 zile

Daniela Crudu a căzut ca secerată din picioare în timp ce sărea coarda. Cei prezenți au răs cu lacrimi.

Oprah, femeia care are America la picioare

acum 144 zile

S-a născut într-o familie săracă, a devenit mamă la 14 ani, însă copilul pe care în născuse în acea perioadă a murit la scurt timp. A fost abuzată sexual de unchiul său și de alți membrii ai familiei, dar asta nu a oprit-o să meargă mai departe și să guste din succesul mondial....

Sună primejdios! Ramona, costumaţie sexy la "Prietenii de la 11"! Florin Ristei își dă palme

acum 154 zile

Ramona, frumoasa vecină de la "Prietenii de la 11", a venit îmbrăcată super sexy la emisiune.

După șase ani de tratamente, părinții Biancăi Petronela, copila bolnavă de cancer, refuză operația: "Mi-au zis că trebuie să-i amputeze fiicei picioarele"

acum 166 zile

După 6 ani de tratamente, mama Maria, dar și tata Petru spun că nu vor să audă de nicio operație! Iar motivul pentru care aceștia nu sunt de acord ca fiica lor să fie urcată pe masa de operație e scandalos.

Claudia Pavel, cel mai frumos cadou de ziua ei: "Momentul când s-a ridicat băiatul meu în picioare și a început să meargă"

acum 186 zile

Claudia Pavel își sărbătorește ziua de naștere în platoul de la "Prietenii de la 11". Artista povestește cu drag momentul în care fiul ei s-a ridicat în picioare și a început să meargă.

Topește grăsimea din interiorul coapselor într-o săptămână! Ai nevoie de 3 pași simpli!

acum 191 zile

Există anumite zone ale corpului care ne dau de obicei bătăi de cap, motiv pentru care trebuie să insistăm cu antrenamentele.

Exerciții de fitness HOT! Flavia Mihăşan, poziţie de yoga pe fotoliu

acum 193 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă câteva pozitii de yoga pe fotoliu.

Remedii naturiste pentru picioarele umflate

acum 206 zile

Îți simți picioarele grele? Ai gleznele umflate și te dor? Nu poți purta rochii pentru că îți este jenă să-ți afișezi picioarele pline de vânătăi și umflături? Specialistul îţi spune ce trebuie să faci pentru a scăpa de această afecţiune.

Mai provocatoare ca niciodată! Amna, picioare sexy și o rochie pe măsură

acum 215 zile

Amna și Dorian Popa a venit la Neatza și a vorbit despre ultima lor colaborare muzicală, ”Nu poți să mă uiți”.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV