Cautare: 256 rezultate dupa tagul "picioare"

Costel Parnău, poveste de viață halucinantă: " În urmă cu 25 de ani am rămas fără o mână și ambele picioare"

acum 48 zile

Costel Parnău are o poveste de viață halucinantă.În urma unui accident, în urmă cu 25 de ani, concurentul a rămas fără o mână și două picioare.

Pumni și picioare în față! Mama Rodica susține că soțul i-a spart arcada: "Nu e prima dată când mă bate"

acum 90 zile

Cu ochii umflaţi, învineţiţi şi cu arcada spartă! Doar o minune a făcut ca Rodica să scape cu viaţă. Nu din mâinile celui mai mare duşman al său, ci din mâinile soţului.

Alex Filip nu mai rezistă sub patul de cuie: "Nu îmi mai simt picioarele"

acum 101 zile

Alex Filip, din echipa roșie, este primul care nu mai poate rezista sub patul de cuie. Concurentul susține că nu își mai simte picioarele.

Carmen Brumă și-a operat picioarele de fotomodel

acum 102 zile

S-a operat la picioare, iar acum s-a lăsat cu plângere penală. Carmen Brumă lămureşte situaţia! Cum arată după interventia chirurgicală şi cine a lăsat-o pe soţia lui Mircea Badea fără cont de Instagram.

Discuție între fete la salonul de înfrumusețare: "Eu am alergat după bărbați cu bani până mi-am rupt picioarele"

acum 125 zile

Ramona și Lucsandra merg la salonul de înfrumusețare. În cele șapte ore petrecute acolo, cele două fete vorbesc despre bărbații cu bani.

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o: "S-a urcat cu picioarele pe mine"

acum 147 zile

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o si încãtusat-o, iar mai apoi i-ar fi cerut 1 000 de lei! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu doar câteva zile. Atunci când fata se afla cu trei prieteni, în curtea casei. Întregul scandal a fost surprins de camerele de...

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”

acum 203 zile

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”.

Sora Deliei, mutilată pe picioare de meduze

acum 216 zile

Sora Deliei a fost mutilată pe picioare de meduze! Oana a păţit-o rău de tot, în vacanţă! Aflați cum arată rănile vedetei şi ce spun medicii.

Răzvan Simion, împăratul tuturor, despre Dani, paharnicul său: "Să-i stea capul unde stau picioarele"

acum 223 zile

Glumele nu contenesc la Neatza! De data aceasta, Răzvan se transformă într-un împărat feroce care dorește să-l decapiteze pe Dani, paharnicul său.

Irina Loghin, probleme de sănătate înaintea de nunta fiicei sale

acum 245 zile

Problemele au lovit-o pe Irina Loghin, chiar când solistei îi era lumea mai dragă. Aflată în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Irinuca, steaua muzicii populare româneşti se confruntă cu probleme de sănătate.

Gina Matache, declarații în exclusivitate despre operația tatălui Deliei: "Eu cred că e bine, din moment ce e pe picioare, se duce de colo-colo"

acum 265 zile

Mama Deliei face declarații în exclusivitate despre perioada grea prin care trece familia. Tatăl fetelor a fost operat, dar nu a mai putut rămâne în spital. Cea care are grijă de el este Gina Matache.

Dani, uimit de lungimea picioarelor Amaliei: ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”

acum 266 zile

Dani este uimit de lungimea picioarelor Amaliei. ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”, a spus matinalul de la Antena 1.

Gabi Orban, demonstrație de mountain bike trial la "Prietenii de la 11"! Ramona: "Ăsta este cel mai periculos lucru care s-a întâmplat între picioarele mele"

acum 277 zile

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike Trial.

Ogică, proba supremă! A adus biletul câștigător: "M-au legat de mâini și picioare și au dat cu parul"

acum 284 zile

În urmă cu 17 ani, Stelian Ogică susține că a câștigat un milion de dolari la Loto, dar din păcate premiul nu l-a primit.

Smiley News. Cum se antrenează Cătălin Oprișan la sală

acum 286 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Flavia Mihășan, surprinsă de colegi cu picioarele pe sus. Uite așa se încălzește dansatoarea sexy de la Neatza

acum 294 zile

Flavia Mihășan este surprinsă de colegii de la Neatza cu picioarele pe sus. Iată cum se încălzește dansatoarea sexy înainte de a începe un atrenament.

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri

acum 301 zile

Ce trebuie să faceți pentru a avea picioare tonifiate și subțiri. Antrenorul ne vinde toate trucurile și ne învață cele mai eficiente exerciții.

Laurette: "Bărbații îmi spun că am picioare foarte lungi și frumoase"

acum 326 zile

Laurette susține că primește numeroase complimente de la bărbați. Pretendenții îi spun că are are picioare lungi și frumoase.

Smiley News! Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță

acum 335 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, Cum să-ți "lucrezi" degetele de la picioare la sala de forță.

Tânăr bătut cu pumnii și picioarele într-un bar din Gorj

acum 347 zile

Bătaie ca-n ringul de box într-un club din Gorj. Un tânăr de 26 de ani a fost călcat în picioare de patru indivizi în timp ce se afla într-un local din comuna Peştişani. A fost un conflict spontan, în urma căruia tânărul a fost trântit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv