Cautare: 270 rezultate dupa tagul "picioare"

Cristina Ich are lumea la picioare! Și-a luat valet, iar fanii îi pupă mâna pe stradă

acum 51 zile

Cristina Ich are lumea la picioare! Primeşte tot ceea ce îşi doreşte şi este răsfăţată în fiecare zi! Iar relaţia cu Alex Piţurcă merge tot mai bine pe zi ce trece. După ce s-au mutat împreună, cei doi încearcă să pună acum la punct toate detaliile.

T-Rex-ul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Răzvan Simion, către Dani Oțil: Tu nu ești zgârcit, doar nu ajungi la buzunare

acum 53 zile

Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a arătat, în direct, cât de scurte sunt mâinile lui Dani Oțil.

Frumusețe și eleganță la Neatza cu Răzvan și Dani! Amalia și Ramona au cele mai lungi picioare din platou

acum 62 zile

Cine are cele mai lungi picioare de la Neatza cu Răzvan și Dani? În culise, Amalia și Ramona și-au măsurat membrele inferioare, iar Răzvan și Dani vor să afle cine este câștigătoarea.

Amantul Danielei, femeia bătută cu pumnii și picioarele, recunoaște că și-a lovit iubita: Totul a fost din cauza ei

acum 85 zile

Tânăra bătută de amant povestește cum s-a ajuns de la dragoste, la ură şi ameninţări cu moartea. Iubitul recunoaște că a fost nevoit să o lovească atât pe ea cât și pe copiii ei.

Soția bătută de iubit, în casa soțului înșelat? Femeia e plină de răni, după ce bărbatul care i-a fost amant ar fi luat-o la pumni şi la picioare

acum 85 zile

Daniela a fugit cu amantul să-şi trăiască povestea de iubire! Dar în loc de dragoste, ar fi primit bătăi! O femeie se plânge că cel care i-a promis marea cu sarea a bătut-o în ultimul hal. Iar de furia bărbatului nu ar fi scăpat nici mama şi nici copiii ei.

Cum se antrenează Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez

acum 94 zile

Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez, un cuplu invidiat de mulţi Cunoscutul fotbalist, atunci când nu se află pe terenul de fotbal se antrenează intens! Însă. are parte şi de o companie pe care mulţi şi-ar dori-o!

Steliana Sima s-a operat ca să poarte tocuri! Nu mai putea să meargă de durere şi a ajuns la operaţie!

acum 102 zile

Cântăreaţa de muzică populară Steliana Sima a suferit o intervenţie chirurgicală la picioare!

Viața sexuală a Ramonei, deconspirată de Dani dintr-o singură atingere: ”Aici mă doare un pic. Mai jos. Așa, acolo. Aaaa! ”

acum 103 zile

Dani vorbește la Neatza despre vindecarea prin reflexoterapie, iar Răzvan și Ramona sunt subiecții din experimentul lui.

Dani Oțil o imită pe Ruxandra Luca: “Ați văzut ce puțin folosește din scaun"

acum 109 zile

Dani Oțil, simpaticul matinal de la Neatza, a imitat poziția de stat pe scaun a Ruxandrei Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România.

E sofisticată și arată bine de tot. Bianca Drăguşanu face ravagii când iese în oraș

acum 118 zile

Bianca Drăguşanu este genul de femeie care doar pocneşte din degete si are totul la picioare. Fetelor, luaţi lecţii. Aşa face o femeie adevărată.

Cum se tratează corect durerile de spate și de picioare

acum 145 zile

Frigul intensifică durerile provocate de anumite afecțiuni ale coloanei vertebrale. Spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza și discopatia sunt doar câteva dintre afecțiunile coloanei care se pot agrava odată cu venirea iernii. Este indicat, dacă aveți probleme cu coloana, să vă...

Costel Parnău, poveste de viață halucinantă: " În urmă cu 25 de ani am rămas fără o mână și ambele picioare"

acum 203 zile

Costel Parnău are o poveste de viață halucinantă.În urma unui accident, în urmă cu 25 de ani, concurentul a rămas fără o mână și două picioare.

Pumni și picioare în față! Mama Rodica susține că soțul i-a spart arcada: "Nu e prima dată când mă bate"

acum 244 zile

Cu ochii umflaţi, învineţiţi şi cu arcada spartă! Doar o minune a făcut ca Rodica să scape cu viaţă. Nu din mâinile celui mai mare duşman al său, ci din mâinile soţului.

Alex Filip nu mai rezistă sub patul de cuie: "Nu îmi mai simt picioarele"

acum 256 zile

Alex Filip, din echipa roșie, este primul care nu mai poate rezista sub patul de cuie. Concurentul susține că nu își mai simte picioarele.

Carmen Brumă și-a operat picioarele de fotomodel

acum 257 zile

S-a operat la picioare, iar acum s-a lăsat cu plângere penală. Carmen Brumă lămureşte situaţia! Cum arată după interventia chirurgicală şi cine a lăsat-o pe soţia lui Mircea Badea fără cont de Instagram.

Discuție între fete la salonul de înfrumusețare: "Eu am alergat după bărbați cu bani până mi-am rupt picioarele"

acum 279 zile

Ramona și Lucsandra merg la salonul de înfrumusețare. În cele șapte ore petrecute acolo, cele două fete vorbesc despre bărbații cu bani.

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o: "S-a urcat cu picioarele pe mine"

acum 301 zile

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o si încãtusat-o, iar mai apoi i-ar fi cerut 1 000 de lei! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu doar câteva zile. Atunci când fata se afla cu trei prieteni, în curtea casei. Întregul scandal a fost surprins de camerele de...

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”

acum 357 zile

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”.

Sora Deliei, mutilată pe picioare de meduze

acum 370 zile

Sora Deliei a fost mutilată pe picioare de meduze! Oana a păţit-o rău de tot, în vacanţă! Aflați cum arată rănile vedetei şi ce spun medicii.

1
2
3
4
5
»