Cautare: 264 rezultate dupa tagul "picioare"

Cum se antrenează Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez

acum 1 zile

Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez, un cuplu invidiat de mulţi Cunoscutul fotbalist, atunci când nu se află pe terenul de fotbal se antrenează intens! Însă. are parte şi de o companie pe care mulţi şi-ar dori-o!

Steliana Sima s-a operat ca să poarte tocuri! Nu mai putea să meargă de durere şi a ajuns la operaţie!

acum 8 zile

Cântăreaţa de muzică populară Steliana Sima a suferit o intervenţie chirurgicală la picioare!

Viața sexuală a Ramonei, deconspirată de Dani dintr-o singură atingere: ”Aici mă doare un pic. Mai jos. Așa, acolo. Aaaa! ”

acum 10 zile

Dani vorbește la Neatza despre vindecarea prin reflexoterapie, iar Răzvan și Ramona sunt subiecții din experimentul lui.

Dani Oțil o imită pe Ruxandra Luca: “Ați văzut ce puțin folosește din scaun"

acum 16 zile

Dani Oțil, simpaticul matinal de la Neatza, a imitat poziția de stat pe scaun a Ruxandrei Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România.

E sofisticată și arată bine de tot. Bianca Drăguşanu face ravagii când iese în oraș

acum 25 zile

Bianca Drăguşanu este genul de femeie care doar pocneşte din degete si are totul la picioare. Fetelor, luaţi lecţii. Aşa face o femeie adevărată.

Cum se tratează corect durerile de spate și de picioare

acum 52 zile

Frigul intensifică durerile provocate de anumite afecțiuni ale coloanei vertebrale. Spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza și discopatia sunt doar câteva dintre afecțiunile coloanei care se pot agrava odată cu venirea iernii. Este indicat, dacă aveți probleme cu coloana, să vă...

Costel Parnău, poveste de viață halucinantă: " În urmă cu 25 de ani am rămas fără o mână și ambele picioare"

acum 109 zile

Costel Parnău are o poveste de viață halucinantă.În urma unui accident, în urmă cu 25 de ani, concurentul a rămas fără o mână și două picioare.

Pumni și picioare în față! Mama Rodica susține că soțul i-a spart arcada: "Nu e prima dată când mă bate"

acum 151 zile

Cu ochii umflaţi, învineţiţi şi cu arcada spartă! Doar o minune a făcut ca Rodica să scape cu viaţă. Nu din mâinile celui mai mare duşman al său, ci din mâinile soţului.

Alex Filip nu mai rezistă sub patul de cuie: "Nu îmi mai simt picioarele"

acum 162 zile

Alex Filip, din echipa roșie, este primul care nu mai poate rezista sub patul de cuie. Concurentul susține că nu își mai simte picioarele.

Carmen Brumă și-a operat picioarele de fotomodel

acum 163 zile

S-a operat la picioare, iar acum s-a lăsat cu plângere penală. Carmen Brumă lămureşte situaţia! Cum arată după interventia chirurgicală şi cine a lăsat-o pe soţia lui Mircea Badea fără cont de Instagram.

Discuție între fete la salonul de înfrumusețare: "Eu am alergat după bărbați cu bani până mi-am rupt picioarele"

acum 186 zile

Ramona și Lucsandra merg la salonul de înfrumusețare. În cele șapte ore petrecute acolo, cele două fete vorbesc despre bărbații cu bani.

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o: "S-a urcat cu picioarele pe mine"

acum 208 zile

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o si încãtusat-o, iar mai apoi i-ar fi cerut 1 000 de lei! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu doar câteva zile. Atunci când fata se afla cu trei prieteni, în curtea casei. Întregul scandal a fost surprins de camerele de...

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”

acum 264 zile

Dani Oțil stă la umbra picioarelor unei frumoase domnișoare. Răzvan: „De aici se vede altceva”.

Sora Deliei, mutilată pe picioare de meduze

acum 277 zile

Sora Deliei a fost mutilată pe picioare de meduze! Oana a păţit-o rău de tot, în vacanţă! Aflați cum arată rănile vedetei şi ce spun medicii.

Răzvan Simion, împăratul tuturor, despre Dani, paharnicul său: "Să-i stea capul unde stau picioarele"

acum 284 zile

Glumele nu contenesc la Neatza! De data aceasta, Răzvan se transformă într-un împărat feroce care dorește să-l decapiteze pe Dani, paharnicul său.

Irina Loghin, probleme de sănătate înaintea de nunta fiicei sale

acum 306 zile

Problemele au lovit-o pe Irina Loghin, chiar când solistei îi era lumea mai dragă. Aflată în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Irinuca, steaua muzicii populare româneşti se confruntă cu probleme de sănătate.

Gina Matache, declarații în exclusivitate despre operația tatălui Deliei: "Eu cred că e bine, din moment ce e pe picioare, se duce de colo-colo"

acum 326 zile

Mama Deliei face declarații în exclusivitate despre perioada grea prin care trece familia. Tatăl fetelor a fost operat, dar nu a mai putut rămâne în spital. Cea care are grijă de el este Gina Matache.

Dani, uimit de lungimea picioarelor Amaliei: ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”

acum 327 zile

Dani este uimit de lungimea picioarelor Amaliei. ”Ce să faci cu un metru și zece de picior...? Ce poţi să faci cu atâta corp?, decât să-l...! Ups, te-am iubit cu voce tare”, a spus matinalul de la Antena 1.

Gabi Orban, demonstrație de mountain bike trial la "Prietenii de la 11"! Ramona: "Ăsta este cel mai periculos lucru care s-a întâmplat între picioarele mele"

acum 338 zile

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike Trial.

1
2
3
4
5
»