Cautare: 116 rezultate dupa tagul "porc"

Concurenții primesc o masă tradițional românească. Octavian Strunilă: Puteți face grătar cu carne de porc

acum 1 zile

Octavian Strunilă le face o surpriză concurenților. Aceștia primesc o masă cu carne de porc, pentru grătar, dar și straie românești, unele pentru ei, altele pentru localnici.

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

acum 47 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a găttit astăzi un "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

Duţă şi prietenii lui din comuna Vlad Ţepeş au întins mesele de Crăciun

acum 89 zile

Duţă şi prietenii lui din comuna Vlad Ţepeş au întins mesele de Crăciun

Nela Chișcoci umflă cu gura mațele de porc pentru caltaboș

acum 97 zile

Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul unui preparat vedetă.

Cum să alegeți cea mai bună carne de porc pentru masă de Crăciun

acum 107 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, a vorbit despre cum să alegem carnea de porc pentru masă de Crăciun.

De Crăciun, românii s-ar putea să înlocuiască carnea de porc, cu miel sau curcan. Cât costa kilogramul de pastramă

acum 132 zile

Marian Popa, fermier în Teleorman, a vorbit la Neatza despre carnea de miel, dar și sărbătorile de iarnă.

"Happy pig", o rețetă simplă și delicioasă

acum 143 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, ceapă, rădăcină de păstârnac, dar și alte ingredinte delicioase, denumit burger ”Happy pig”.

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară "Fasole cu ciolan neafumat"

acum 180 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole, ciolan, carne, porc, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan neafumat ".

”Și un porc dacă e gras e fain, darămite un om...” Vegetarianul Răzvan, pus la mare încercare: ”Nici nu te mai aud de foame!”

acum 186 zile

Vegetarianul Răzvan Simion este pus la mare încercare de bucatele trandiționale din carne așezate pe masa din platoul emisiunii. ”Nici nu te mai aud de foame!”,a spus matinalul de la Antena 1.

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul se creadă căţeluş!

acum 214 zile

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul e atât de bine dresat încât a ajuns şi el să se creadă căţeluş! Ascultă cu atenţie cuvintele stăpânului, respectă oridinele şi este recompensat pe măsură!

Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tând și Cătălin Oprișan au hrănit mistreți în pădure!

acum 222 zile

Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a șasea ediție a reality show-ului „Poftiți

Smiley news! Porcul mistreț din Turcia

acum 279 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un videoclip amuzant cu un porc mistreț prins într-un canal.

Delicios! ”Tocăniță săltăreață” cu mușchiuleț de porc

acum 298 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, ardei gras, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță săltăreață".

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

acum 375 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".

Smiley News. De aici vine expresia ”pictez ca porcul”

acum 384 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Pasiunile interzise ale lui Mihalis: „Cea mai tare legumă e porcul”

acum 405 zile

Acum are succes în muzică, însă, în trecut, îşi câştiga altfel existenţa. Vorbim despre Mihalis, cel care, în adolescenţă, a muncit din greu într-un alt domeniu pentru a-şi construi cariera pe care o are acum.

Zodiacul Chinezesc - Ianuarie 2018. Șobolanii trebuie să fie foarte atenți la sănătate

acum 446 zile

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ , un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale.

Cele mai spectaculoase preparate din porc: „ Carnea trebuie ținută la marinat cu 24 de ore înainte”

acum 480 zile

Cele mai delicioase și spectaculoase preparate din porc, în platoul matinalilor. Pentru că sărbătorile ne bat la ușă, învață de la matinali cele mai gustoase rețete.

1
2
3
4
5
»