Cautare: 133 rezultate dupa tagul "porc"

Emblema orașului Mangalița, porcușorul Steluțu, dispare

acum 44 zile

Primarul Stelian Manole (Teodor Corban) urmează să apară pe coperta revistei Orașe și municipii, alături de mascota urbei pe care o conduce, porcușorul Steluțu.

Friptura jupânului, mușchiuleț de porc cu un sos deosebit. Reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 46 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat dulce care conține ouă, cartofi, mușchiuleț de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptura jupânului."

Alina şi Carmen, despre proba "Prinde porcuşorul" din Asia Express: "Nu l-am ales pe cel mai uşor, ci pe cel care să fie în ton cu ţinuta"

acum 63 zile

Prinderea unui porc a fost o sarcină mai mult decât dificilă și totuși extrem de amuzantă pentru concurenții din Asia Express. Alina şi Carmen au povestit la Xtra Night Show cum a fost pentru ele această probă!

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Mușchiuleț de porc cu prune afumates

acum 70 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine muschiulet de porc, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muschiulet de porc cu prune afumate"

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Porcul domestic din Gara Centrală din Milano vs. copiii care se dau pe noroi ca pe derdeluș

acum 131 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri amuzante.

Tranșatul porcului, la Acces Direct! Maria Constantin, as în tăiatul cărnii

acum 154 zile

Carmen Șerban, Vali Vijelie, Maria Constantin, Marian Cozma, Ciprian Silaşi și Ionuț Galani au format două echipe, echipa Pofticioșilor și echipa Gurmanzilor, și s-au întrecut în tradiții de Crăciun.

Tăierea porcului, la Acces Direct! Ignat cu multe vedete!

acum 154 zile

Carmen Șerban, Vali Vijelie, Maria Constantin, Marian Cozma, Ciprian Silaşi și Ionuț Galani au format două echipe, echipa Pofticioșilor și echipa Gurmanzilor, și s-au întrecut în tradiții de Crăciun.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se spală porcul în spălătoria auto

acum 157 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip inedit.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Porcul care latră ca un câine

acum 159 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un porc care latră ca un câine.

Reţeta lui Chef Mino, la Star Matinal: Plăcintă cu carne

acum 164 zile

Chef Mino, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ouă, ceapă, carne de vită, porc, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu carne".

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Ce învățau şcolarii români despre porc, în 1870

acum 166 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant de pe net.

Rețeta Zilei - Star Matinal. Chef Berry pregătește mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre

acum 194 zile

Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ardei roșu, mazăre, ceapă, mentă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț de porc cu bacon".

Stelian Manole, primarul din Mangalița, începe să aibă accese de gelozie. Cine îl face gelos pe Stelu?

acum 211 zile

În episodul șase al serialului Mangalița, Stelian Manole, gelos, încearcă să-i saboteze intalinirea lui Relu (interpretat de Gelu Nițu) cu doctorița Emilia Vulpe.

Mangaliță, episodul 6. Primarul Stelu, vizitat de un vechi prieten: Priveliștea ta preferată sunt munții, munții de bani!

acum 211 zile

În episodul șase al serialului Mangalița, Relu (interpretat de Gelu Nițu), un vechi prieten de-al primarului Stelu, a venit să-i propună acestuia o afacere.

Chefi la Cutite. Mihaela Sontica l-a cucerit cu părul ei pe Chef Cătălin Scărlătescu

acum 245 zile

Mihaela Sontică, hair stylist, din Focșani, a venit să-i dea gata pe jurații emisiunei "Chefi la Cuțite" cu mușchiuleț de porc.

Coaste în stil grecesc, un preparat din porc absolut delicios

acum 398 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine coaste de porc, oregano, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste în stil grecesc".

Concurenții primesc o masă tradițional românească. Octavian Strunilă: Puteți face grătar cu carne de porc

acum 430 zile

Octavian Strunilă le face o surpriză concurenților. Aceștia primesc o masă cu carne de porc, pentru grătar, dar și straie românești, unele pentru ei, altele pentru localnici.

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

acum 475 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a găttit astăzi un "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

Duţă şi prietenii lui din comuna Vlad Ţepeş au întins mesele de Crăciun

acum 517 zile

Duţă şi prietenii lui din comuna Vlad Ţepeş au întins mesele de Crăciun

Nela Chișcoci umflă cu gura mațele de porc pentru caltaboș

acum 525 zile

Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul unui preparat vedetă.

1
2
3
4
5
»