Cautare: 47 rezultate dupa tagul "porci"

Ministerul Agriculturii dă porci gratis. Dacă are de unde!

acum 76 zile

Ministerul Agriculturii dă porci gratis. Dacă are de unde! Trei mii de fermieri stau la rând pentru exemplare din rasele Mangaliţa şi Bazna. Dar mai au de aşteptat. Crescătorii nu se-nghesuie să vândă Ministerului.

Au fost percheziţii la o fermă de porci dintr-o comună argeşeană

acum 81 zile

Iar neregulile descoperite acolo sunt nu doar grave ci şi revoltătoare. În curtea crescătoriei erau aruncate animalele moarte iar înăuntru era o mizerie cruntă. Aşa ţinea proprietarul o afacere profitabilă pentru el, dar fără autorizaţie de funcţionare. Cu instalaţie improvizată...

"Trofeele" din Dâmbovița: oi, porci și mobilă

acum 85 zile

Canapele, şine de tren, uşi de frigider sau electrocasnice. Sunt doar câteva dintre "trofeele" ridicate de pe fundul Dâmboviţei de angajaţii staţiilor de epurare. Şi, totodată, trista dovadă a faptului că românul vrea cu tot dinadinsul să scape de tot ce-i prisoseşte şi confundă,...

Urșii și porcii mistreți care se plimbă nestingheriţi pe străzile din Bușteni devin o problemă din ce în ce mai mare

acum 166 zile

Urşii care se plimbă nestingheriţi pe străzi devin, pe zi ce trece, o problemă din ce în ce mai mare! În Buşteni, 12 urşi - cu tot cu pui - au dat asaltul la tomberoanele din oraş şi i-au determinat pe oameni să se baricadeze în case.

Ce n-au reusit vanătorii intr-o luna, a facut-o un sofer in doar cateva secunde!

acum 255 zile

33 de porci mistreti au fost spulberati de pe o şosea din Gorj. Şoferul a scăpat nevătămat iar localnicii au răsuflat uşuraşi. De ceva vreme erau terorizaţi de animalele sălbatice.

Administratorul fermei de porci controlate de fiul lui Liviu Dragnea a fost reţinut

acum 256 zile

Unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, pe care îl cheamă, culmea, Ilie Dragne, a fost reţinut în această după-amiază. El e administratorul fermei de porci controlate de fiul preşedintelui PSD, iar procurorii îl acuză de evaziune fiscală.

Ferma de porci din comuna Salcia a fiului lui Liviu Dragnea a fost luată cu asalt de către mascaţi!

acum 256 zile

Nu a fost singura descindere făcută de procurori. Au fost la încă 80 de adrese.

O turmă de porci mistreți a terorizat locuitorii din judeţul Bacău

acum 338 zile

Apel disperat al fermierilor din judeţul Bacău. Mistreţii le-au distrus culturile de porumb şi sunt de neoprit. Vin în sat în fiecare noapte şi lasă ravagii în urma lor. Oamenii au ajuns să stea de pază. de cum se lasă seara, pentru a ţine animalele

Mai mulți porci lăsați liberi de proprietari au invadat străzile din Alba Iulia

acum 460 zile

Dacă în multe oraşe din România, oamenii se confruntă cu problema câinilor maidanezi, locuitorii din Alba Iulia au în faţă o altă provocare. Străzile urbei au fost invadate de. porci comunitari

Vica Blochina și Ramona Bădescu au venit pe tocuri la tăiatul porcilor

acum 482 zile

Vica Blochina și Ramona Bădescu, cele două fete din echipa lui Nea Mărin, au venit pe tocuri la tăiatul porcilor.

La un concurs de tăiat porci, s-au înscris mai multe primării din Argeș

acum 487 zile

Mai mulţi primari din Argeş s-au întrecut la un concurs de tăiat porci! Şi la glume, în acelaşi timp. Primarii au adus porci, iar câştigătorul a fost cel mai arătos şi mai mare animal. Concursul nu a fost organizat degeaba. Totul a fost în scop caritabil.

Ce trebuie să faci de ziua ignatului

acum 489 zile

Pe 20 decembrie, după cum se știe, e Ignatul. Numele acestei zile e dat de Sfântul Mucenic Ignatie Teo­fo­rul, ale cărui rămășițe pământești sălășluiesc și la Mânăstirea Tismana. Însă, în popor, obiceiurile se țin lanț la tăierea porcilor.

Porci la preţuri de nimic

acum 494 zile

Mai sunt doar 10 zile până la Crăciun, aşa că românii ştiu că nu mai au mult timp la dispoziţie pentru pregătirile de Crăciun! Şi cum nu există sărbători fără preparate din carne de porc, oamenii au început să caute cele mai bune oferte.

Plajă unde oamenii inoată printre porci!

acum 509 zile

Anul acesta, sunt porci care nu vor fi sacrificaţi de Crăciun! Ştiu că nu o să vă vină să credeţi, dar există o plajă în lume unde oamenii inoată printre porci care se relaxează la soare! Mai exact, Pig Beach, situată în Bahamas este plină de porcuşori, care umblă...

Porcii mistreţi fac ravagii prin culturile de porumb din Buzău

acum 628 zile

Au muncit toată vara, dar acum riscă să nu recolteze mai nimic. Din cauza mistretilor! Localnicii dintr-un sat din Buzău îşi păzesc lanurile de porumb noapte de noapte. Se strâng mai mulţi, fac focuri şi strigă pentru a alunga salbăticiunile care le distrug recoltele.

O şosea din nordul Chinei a fost blocată de zeci de porci

acum 841 zile

O şosea din nordul Chinei a fost temporar blocată de o turmă de porci, evadaţi dintr-un camion accidentat. Vehiculul s-a răsturnat în timp ce transporta aproape o sută de purcei, care au scăpat nevătămaţi şi s-au răspândit pe carosabil, afară de câţiva, rămaşi încarceraţi.

Comerţul cu porci crescuţi în gospodării particulare este ilegal

acum 857 zile

Porcul din bătătură este preferatul românilor. La crescători, rezervările au început încă din urmă cu două luni, iar pentru cine doreşte vânzătorul poate să şi sacrifice animalele

Porcii bio au fost scoşi deja la vânzare pe internet

acum 897 zile

Mai e o lună şi jumătate până la Crăciun, dar au început deja negocierile pentru carnea de porc. Internetul e plin de anunţuri. Cei mai căutaţi sunt porcii cu multă carne.

Daniela Gyorfi a rânit la porci pentru 30 de suflete sărace

acum 941 zile

A avut, la rândul ei, o viaţă grea, iar sărăcia părea că nu o sperie. Cu toate astea, Daniela Gyorfi a fost şocată atunci când a trăit viaţa unei familii foarte sărace de la ţară când a aflat că 30 de suflete dorm în două camere. Deşi adulţii muncesc cu ziua, oamenii nu îşi...

Bombă ecologică în apropierea unor case din județul Brăila

acum 1015 zile

Temperaturile caniculare ridică mirosuri greu de suportat în judeţul Brăila. La puţin peste 100 de metri de o casă, lângă oraşul Însurăţei, un complex de creştere a porcilor deversează ilegal dejecţiile în fostele fose septice ale unui CAP.

1
2
3

Observator.TV