Cautare: 31 rezultate dupa tagul "portofel"

O femeie din Călăraşi, ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel

acum 125 zile

Susţine că ar fi fost ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel, de la un alt poliţist. O femeie din Călăraşi trece prin clipe de groază, de când a fost incriminată pe nedrept, după cum spune ea.

Star Matinal. Ana și Tudor Ionescu, mereu cu portofelul plin. Ce aroganță au făcut

acum 215 zile

Tudor Ionescu de la Fly Project, împreună cu soţia lui Ana şi-au făcut bagajele şi au fugit în vacanţă! Nu singuri însă, ci însoţiţi de un oaspete surpriză.

Beyonce de România, victima hoților: Aveam în portofel peste 1500 de euro

acum 308 zile

Invitată la "Agenția Vip", Beyonce de România a povestit, în direct, cum a fost "prădată" de hoți cu 1500 de euro.

Este milionar, dar a venit la restaurant fără bani! Cum și-a spălat rușinea Augustin Oancea

acum 360 zile

Augustin Oancea este unul dintre cei mai potenţi financiar oameni din România. Are o avere de 650 de milioane de dolari, iar atunci când doreşte să servească masa în oraş nu se zgârceşte... Numai că, de data aceasta paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe "Regele Energiei" într-o...

Nae Nicolae are foarte mulți bani: De ce râdeți, se vede sărăcia pe mine?

acum 397 zile

Nae Nicolae nu face stand up comedy pentru bani, deoarece are foarte mulți în portofel.

Cum și-a pierdut Anda Adam portofelul în mall

acum 450 zile

Pe Anda Adam au trecut-o toate căldurile la mall. Şi nu de emoţie că i-ar fi plăcut filmul pe care îl viziona şi nici de plăcere că şi-a cumpărat vreo poşetuţă de fiţe. Vedeta și-a uitat portofelul şi de acolo până la o cursă printre magazine ca să îl recupereze a mai fost...

Dorian Popa, prădat de hoți: "Am uitat să închid mașina și să iau portofelul în casă"

acum 694 zile

Dorian Popa a fost prădat de hoţi! I s-a furat o sumă mare de bani, dar şi pistolul. Cântăreţul povesteşte tot, pas cu pas.

Ioniță de la Clejani a găsit un portofel plin cu bani: "Era jos, lângă mașină"

acum 749 zile

Ioniță de la Clejani Ioniță de la Clejani a găsit un portofel plin cu bani, cel care a pierdut portofelul este Tudor Cristian.

Eroul zilei: Elev de 11 ani, erou în școala lui

acum 808 zile

Eroul zilei: Elev de 11 ani, erou în școala lui.

Pepe, lăsat fără portofel la sala de fitness

acum 810 zile

Pepe a avut parte de un incident cu adevărat neplăcut în seara zilei de vineri, 19 ianuarie. Preocupat de forma sa fizică, solistul a mers, așa cum face de fiecare dată când poate, la o sală de sport cunoscută din Voluntari.

Cetăţean austriac, lăsat fără acte şi bani de o fetiţă

acum 832 zile

Un cetăţean austriac, aflat în România, a fost lăsat fără acte şi bani, de o fetiţă. Totul s-a întâmplat într-un magazin din Reşita, unde bărbatul a făcut mai multe cumpărături.

Ce trebuie să porți în geantă pentru ca să ai noroc: ”Poșeta nu trebuie să aibă defecte”

acum 890 zile

Diana Roman. maestru Feng Shui, vorbește despre noroc și cum poate să fie atras acesta. Diana oferă numeroase sfaturi utile pentru a îți putea îmbunătății Feng Shui-ul.

Bunicul din ruinele de gheaţă: "Cum să păstrez banii? Mă bate Dumnezeu!"

acum 1151 zile

A găsit pe stradă două portofele doldora cu bani, cu 1000 de lire, 1000 de euro și 2000 de lei și le-a înapoiat proprietarului. Asta chiar dacă el nu are nimic. Un bărbat de 53 de ani care stă singur, într-o casă părăsită, fără geamuri, sau uși, casă în care ar putea îngheța...

A găsit pe stradă două portofele doldora cu bani, cu 1000 de lire, 1000 de euro și 2000 de lei și le-a înapoiat proprietarului. Asta chiar dacă el nu are nimic

acum 1151 zile

Un bărbat de 53 de ani care stă singur, într-o casă părăsită, fără geamuri, sau uși, casă în care ar putea îngheța în orice clipă, peste noapte, ne dă o lecție de onestitate tuturor.

Mama eroinei "Este al doilea portofel pe care Maria l-a găsit și l-a înapoiat"

acum 1155 zile

Orice faptă bună trebuie răsplătită, mai ales atunci când vine din partea unui copil. În urmă cu câteva zile, Maria a găsit întâmplător un portofel în mijlocul străzii, pe care, fără să-l deschidă l-a înapoiat proprietarului

Smiley News: Prins pe camere în timp ce fura un portofel

acum 1170 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip în care un hoţ care este surprins pe camere în timp ce jefuia un bărbat din faţa bancomat încearcă să-şi ceara scuze într-un mod inedit!

Smiley news: Jocul "portofelul legat cu sfoară" a revenit în Brazilia

acum 1224 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant!

Ce culoare e bine să aibă portofelul ca să atragă BUNĂSTAREA. AȘA trebuie să arate ca să ai noroc la bani!

acum 1411 zile

Specialiștii Feng-Shui ne sfătuiesc să alegem cu grijă portofelul atunci când îl cumpărăm, precizându-ne că anumite culori sunt aducătoare de bunăstare. Așadar, află în materialul de mai jos, ce trebuie să ai în vedere, astfel încât să ai parte de abundență.

1
2