Cautare: 346 rezultate dupa tagul "premiu"

Star Matinal. Trimite-ne cea mai haioasă poză din vacanță și noi te premiem!

acum 6 zile

In primele zece zile de concurs vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Atena si retur, iar in urmatoarele zece zile vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Istanbul si retur. Fiecare bilet este pentru doua persoane. Concursul are loc in perioada 4 - 24 iulie.

Concurs cu premii la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cum poți câștiga o super pernuță

acum 13 zile

Premii frumoase pentru telespectatorii Neatza cu Răzvan și Dani! Pernute vesele abia asteapta sa ajunga in casele voastre! Intra in jocul nostru si poti castiga o pernuta pentru rasfatul tau: 1.Like pagina Neatza cu Razvan si Dani si Sophia Romania 2.Raspunde la intrebarea : Pe cine iti...

Star Matinal. Concurs! Trimite-ne cea mai haioasă poză din vacanță și noi te trimitem într-o altă vacanță

acum 13 zile

In primele zece zile de concurs vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Atena si retur, iar in urmatoarele zece zile vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Istanbul si retur. Fiecare bilet este pentru doua persoane. Concursul are loc in perioada 4 - 24 iulie.

Happy Channel difuzează serialul turcesc ”Inima orașului”

acum 16 zile

Difuzat de luni până joi, de la ora 23.00, la Happy Channel, serialul ”Inima orașului” spune povestea ce se conturează în jurul celor două personaje principale: Ali Smith (Kerem Bürsin) și Derin Mirkelamoglu (Leyla Lydia Tugutlu).

O fotografie de colecţie cu Răzvan Simion din 1993: "Eram la prima competiţie de karate pe care am câştigat-o"

acum 35 zile

Răzvan Simion a prezentat la Neatza o fotografie de colecţie din anul 1993 în care apare îmbracat în kimono la prima competţie de karate pe care a şi câştigat-o

Egalitate în ultima ediție Scena Misterelor. Premiul este donat unei familii cu cinci copii

acum 47 zile

Ultima ediție Scena Misterelor se termină la egalitat, iar banii câștigați sunt donați unei familii cu cinci copii.

Imagini live din casa emisiunii Dragoste fără secrete. Iată ce mai fac concurenții

acum 48 zile

Imagini live din casa emisiunii „Dragoste fără secrete”. Cele șase cupluri sunt filmate 24 de ore din 24 și pot fi urmărite oricând pe dragostefarasecrete.ro.

Insula Iubirii. Teodora și-a învins frica de înălțime și s-a bucurat de premiul pe care l-a câștigat cu Mircea

acum 50 zile

Teodora și-a învins frica de înălțime și s-a bucurat de premiul pe care l-a câștigat cu ispita Mircea. Bungee jumping a fost una dintre activitățile extreme de care au avut parte cei doi.

Mădălina de la Dragoste fără Secrete, despre relația cu Alexandru: Nu pot să stau lângă el!

acum 54 zile

Situație incredibilă la "Dragoste fără Secrete"! Mădălina vrea să plece din casă, dar Alexandru nu vrea să o lase să plece! Alexandru: "Vreau să câștig, nu vreau să plece Madaina din casă!"

Insula Iubirii. Probe grele, premiu pe măsură! Teodora și Mircea au câștigat doua activități extreme: bungee jumping și praștia umană

acum 57 zile

Fetele și ispitele preferate fac echipă pentru a câștiga concursul de la Minitel. Teodora și Mircea au câștigat doua activități extreme: bungee jumping și praștia umană.

Cuplurile curajoase de la Dragoste fără secrete

acum 58 zile

Timp de 100 de zile, șase cupluri se vor duela pentru marele premiu, un apartament într-o zonă rezidențială de lux.

Crezi că poți rezista 100 de zile departe de familie? Șase cuplu încearcă să câștige marele premiu, un apartament de lux

acum 58 zile

Dragoste fără secrete este un format senzațional care aduce în prim plan psihologia partenerilor de viață puși în situații extreme.Timp de 100 de zile, șase cupluri se vor duela pentru marele premiu, un apartament într-o zonă rezidențială de lux.

Egalitate în cea de-a doisprezecea ediție Scena Misterelor. Premiul este donat unei mame a trei copii din Bacău

acum 61 zile

A doisprezecea ediție Scena Misterelor este câștigată de echipa Starurilor Banii câștigați sunt donați unei mame a trei copii din Bacău.

Familia Ioniță, cea mai simpatică de la Chefi la Cuțite: Am venit să câștigăm!

acum 63 zile

Carmen Ioniță, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, a revenit în competiție, alături de familia ei. De data aceasta, concurenta speră să câștige marele premiu.

Lucia Jurgeu a revenit la Chefi la Cuțite alături de familia ei: Pentru mine gătitul este din suflet!

acum 63 zile

Lucia Jurgeu, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, a revenit în emisiune alături de familia ei. Concurenta vrea să câștige marele premiu cu orice preț.

Antena Stars pregăteşte un nou proiect ce se anunţă a fi incendiar: Dragoste fără secrete!

acum 63 zile

Antena Stars pregăteşte un nou proiect! Dragoste fără secrete! Un proiect ce se anunţă a fi incendiar! Şase cupluri au şansa de a avea propria lor casă, un apartament modern situat într-o zonă rezidenţială a Capitalei! Însă totul nu este atât de simplu! Vor trebui să stea 100 de...

Eu am un superbebe, noul concurs lansat de Neatza. Luca și mămica lui, Alexandra, ne împărtășesc momente frumoase din viața lor

acum 65 zile

Emisiunea Neatza lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!” Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou! Intrați în direct cu Razvan și Dani, voi și...

Neatza lansează concursul “Eu am un superbebe!” Cei mai drăgălași bebeluși se văd la Neatza

acum 69 zile

Emisiunea Neatza lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!” Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou! Intrați în direct cu Razvan și Dani, voi și...

Ce planuri are Mircea Zamfir, câştigătorul de la Ultimul Trib, cu premiul de 100 de mii de euro

acum 87 zile

Mircea Zamfir, câştigătorul de la Ultimul Trib, face dezvăluiri din cea mai dură competiţie. Ce planuri are cu premiul de 100 de mii de euro.

Lupta pentru marele premiu, din ce în ce mai acerbă! CRBL: Oase, ai început să dezbraci oamenii pe stradă, ai luat-o razna!

acum 91 zile

Oase și CRBL fac orice ca să câștige marele premiu, dar pentru asta trebuie să găsească indiciile și cheițele.

1
2
3
4
5
»