Cautare: 263 rezultate dupa tagul "preot"

Vulpiţa, emoţii şi lacrimi amare, în timpul orei de religie, din sufragerie. Preotul Emilian Prodan le-a deschis ochii și sufletul

acum 2 zile

Într-un moment de sinceritate maximă, Vulpiţa a făcut dezvăluiri pe care, până acum, le-a ţinut bine ascunse în sufletul ei în fața preotului Emilian Prodan.

Vulpița și Viorel, daruri culinare pentru preotul Emilian Prodan

acum 2 zile

Vulpița și Viorel îl primesc în casa lor pe preotul Emilian Prodan. Cei doi soți îi dau părintelui câteva daruri culinare.

Clanul Cocoșatu, pe urmele preotului parior Eugen (Constantin Florescu). Ce a pariat

acum 11 zile

În serialul Mangalița, sezonul 2, episodul 5, părintele Eugen, preotul localității (Constantin Florescu), cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, nu se poate abține să parieze un bun care nu este al său. De această dată, însă, în “combinație” îi implică și pe...

Bebe și preotul orașului Mangalița, complici într-o înșelătorie!

acum 18 zile

Interpretul de manele Bebe și preotul orașului Mangalița au pus la cale un plan să facă rost de bani, după ce i-au pierdut la pacanele.

Smiley News. Preotul biciclist, polițiștii șpăgari, căprioara care trece pe verde și puii de păsărele

acum 20 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", patru clipuri amuzante.

Răi da Buni. Monica Tatoiu, sechestrată în propria casă de preot

acum 26 zile

Monica Tatoiu, sechestrată în propria casă de preot. "Doamna de fier" nu mai vede lumina zilei până la Paşte.

Un preot îşi ieşe din fire şi loveşte telefonul cu care un bărbat îl filma

acum 46 zile

Întâmplare neaşteptată cu un preot, la Râmnicu Vâlcea. Popa este acuzat că a adresat injurii credincioşilor la o slujbă de cununie.

Lumea Nevăzută. Ce se întâmplă în creierul uman în timpul rugăciunii

acum 59 zile

Invitată la "Lumea Nevăzută", Dr. Raluca Mititelu, Șeful Laboratorului de Medicină Nucleară, ne explică ce se întâmplă în creierul uman în timpul rugăciunii.

Lumea Nevăzută. Cât de mare este puterea rugăciunii

acum 59 zile

Părintele Visarion Alexa, invitat la "Lumea Nevăzută", ne învață cum să ne păstrăm echilibrul între rău și bine.

Lumea Nevăzută. Războiul nevăzut cu forțele întunericului

acum 59 zile

Părintele Visarion Alexa, invitat la "Lumea Nevăzută", ne învață cum să ne păstrăm echilibrul între rău și bine.

Star News. Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu. Preoţii refuză să citească rugăciunea Tatăl nostru

acum 77 zile

Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu! Se spunea că preoţii ar refuza să citească rugăciunea Tatăl nostru şI că mama jurnalistei ar fi făcut scandal!

Răi da Buni. Cuvântul duhovnicesc de la părintele care a botezat-o pe Roua Morar

acum 100 zile

Părintele Vasile Ioana, invitat la "Răi da Buni", a explicat, în direct, care este reţeta pentru pace şi bucurie.

Teleshopping la Antitalent. Te urmărește ghinionul? Tenişii lui Iisus Hristos te scapă de orice!

acum 129 zile

Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipurile acestui domeniu, de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile...

Iulian Gabriel, preotul candidat la "Cel mai sexy tătic!", în direct la Neatza cu Răzvan și Dani: Am fost înscris de soție

acum 135 zile

Cei mai sexy tătici vor fi descoperiți la Neatza! Emisiunea Neatza lansează prima ediție a concursului “Cel mai sexy tătic”. Vino cu farmecul tău în emisiunea noastră și, dacă poți convinge telespectatoarele, ai șansa să câștigi titlul CEL MAI SEXY TĂTIC!

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Mina, la Neatza cu Razvan si Dani

acum 143 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Biserica Sf. Mînă din București, ne explică care sunt tradițiile și obiceiurile de Sfântul Mina.

Primarul Stelian Manole şi preotul comunei, negocieri dure pentru terenul pe care trebuie să se construiască Mangalițaland

acum 152 zile

Primarul Stelian Manole este hotărât să obțină terenul pe care vrea să construiască cel mai mare „porc de distracții” din România. Pentru asta, l-a chemat la o rundă de negocieri pe preotul orașului.

Antonia Enache, profesoara sedusă de preot, la testul poligraf! A avut sau nu o relaţie intimă cu acesta?

acum 154 zile

Antonia Enache, profesoara de limba engleză de la Academia de Studii Economice din Bucureşti, care a acuzat un preot că i-ar fi promis că o va lua de soţie, a fost supusă testului poligraf!

Xtra Night Show. Antonia Enache, profesoară sedusă de preot: Mă rog să mă ia de soție!

acum 161 zile

Profesoara Antonia Enache, cea care a declanşat rumoare în sânul Bisericii, după ce a declarat că preotul bisericii Parohia Sfânta Treime Tei ar fi sedus-o, a venit cu noi acuzații la adresa preotului.

Xtra Night Show. Antonia Enache, femeie îndrăgostită de un preot, s-a apucat de scris poezii de dragoste în limba engleză!

acum 161 zile

"Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte"! Cât de bine se potrivesc aceste versuri ale lui Nichita Stănescu în cazul profesoarei de limbă engleză, Antonia Enache! O femeie îndrăgostită de un preot care, spune ea, i-a înşelat iubirea! Iar dragostea neîmplinită s-a...

Star Matinal. Rugăciunile care îți aduc noroc în dragoste și te feresc de ghinion

acum 169 zile

Invitat la "Star Matinal", părintele Visarion Alexa, paroh al Bisericii Pogorârea Sfântului Duh și Sfântul Nicolae – Militari, a explicat de ce este bine să faci o rugăciune.

1
2
3
4
5
»