Cautare: 591 rezultate dupa tagul "previziuni"

HOROSCOPUL ZILEI - 17 februarie: Nativii Vărsător se pregătesc pentru un nou începu

acum 4 ore

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 17 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 17 februarie.​

HOROSCOPUL ZILEI - 16 februarie: Leii trebuie să aibă grijă la starea de sănătate

acum 1 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 16 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 16 februarie.​

HOROSCOPUL ZILEI - 8 februarie: Nativii Leu se pregătesc pentru o cerere în căsătorie

acum 9 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 8 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 8 februarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 7 februarie: Nativii Scorpion se trezesc cu bani în cont

acum 10 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 7 februarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 6 februarie: Nativii Săgetător îşi fac planuri de viitor cu fiinţa iubită

acum 11 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 februarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 5 februarie: Nativii Taur îşi schimbă locul de muncă

acum 12 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 5 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 5 februarie.

Horoscop zilnic: Vineri, 25 ianuarie! Nativii Leu hotărăsc să spună "Da" căsătoriei

acum 23 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 25 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 25 ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 23 IANUARIE: Nativii Peşti vor primi un cadou

acum 25 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 23 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 23 ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 20 IANUARIE: Fecioarele au parte de cheltuieli mari

acum 28 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 20 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, vezi în continuare horoscopul zilei de 20 ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 19 IANUARIE: Leii reiau o legătură mai veche

acum 29 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 19 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 19 ianuarie.

HOROSCOP ZILNIC - 11 IANUARIE: Nativii Leu petrec momente de poveste în cupl

acum 37 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 11 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 11 ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 9 IANUARIE: Nativii Vărsător primesc o invitaţie la un eveniment important

acum 39 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 9 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 9 ianuarie.

Horoscopul Zilei, 8 ianuarie: Nativii Berbec sunt sfătuiţi să nu ia decizii importante

acum 40 zile

Astăzi nu sunt recomandate activităţile care necesită atenţie şi răbdare! Pentru nativii din zodia Berbec este de preferat să nu semneze documente oficiale şi să nu ia decizii importante. Sunt sfătuiţi să acorde mai multă atenţie activităţilor casnice!

Previziunile astrale pentru anul 2019

acum 41 zile

Iată care sunt previziunile astrale pentru anul 2019 pentru fiecare zodie în parte!

2019, Anul Porcului în zodiacul chinezesc! Ce se întâmplă peste tot în lume!

acum 46 zile

Anul 2019 este anul Porcului în zodiacul chinezesc! Află ce se întâmplă în viaţa ta şi de ce schimbări vei avea parte. Horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte, dar şi previziunile la nivel mondial

HOROSCOPUL ZILEI - 2 IANUARIE: Leii sunt puși pe distracție

acum 46 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 2 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei

Cum îşi petrec zodiile sărbătorile anul acesta

acum 53 zile

Nativii din Taur îşi petrec timpul printre sarmale şi cozonaci, în speranţa că cineva le observă talentul de bucătar şi le laudă efortul. Nu vrem să-i dezamăgim, dar oamenii s-ar simţi bine şi dacă le-ar pune pe masă nişte prăjituri cumpărate

Horoscopul culinar: ce mâncăruri preferă zodiile de Crăciun!

acum 54 zile

Berbecii mănâncă repede şi este prea grăbit chiar şi când se aşază la masă! Două sunt preferinţele nativilor din această zodie: mâncărurile de culoare roşie şi condimentele!

Horoscopul dragostei: Berbecii trebuie să acorde multă atenţie persoanelor din familie

acum 61 zile

Previziunile astrale în materie de dragoste! Berbecii ar face bine să acorde mai multă atenţie persoanelor din familie. Acestea le pot reproşa că îi neglijează!

HOROSCOPUL ZILEI - 18 decembrie: Taurii riscă să aibă probleme de sănătate din cauza stresului

acum 61 zile

Nativii din Taur sunt sfătuiţi să îşi rezerve mai mult timp pentru activităţi relaxante, pentru că stresul acumulat poate să provoace probleme de sănătate

1
2
3
4
5
»