Cautare: 151 rezultate dupa tagul "prezentator"

Andrei Ștefănescu, revenire de senzație la Star Matinal: Nu săriți amandouă pe mine, sunt bătrân! A fost greu cu Nea Mărin...

acum 5 zile

După o pauză de o lună și jumătate, Andrei Ștefănescu s-a întors la marea lui iubire. Prezentatorul a revenit în platoul Star Matinal alături de Nasrin.

Xtra Night Show. Mihai Morar a visat încă din copilărie să ajungă prezentator de radio: Am primit 150 de dolari la Radio Contact

acum 9 zile

Mihai Morar a visat dintotdeauna să ajungă prezentator la radio, la TV niciodată. În copilărie, în clasa a şasea scria editoriale politice şi le trimitea ziarelor centrale. Apărea mereu la poşta redacţiei.

Xtra Night Show. Mihai Morar, unul dintre cei mai buni prezentatori de radio din România: Toată viața mea a fost între scris și vorbit

acum 9 zile

Mihai Morar a avut primul job în timpul liceului. În clasa a zecea i s-a făcut prima dată carte de muncă pe care scria "muncitor necalificat". În primul an de facultate s-a angajat la Evenimentul Zilei secţia investigaţii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion, dornic să facă exerciții cardio la prima oră a dimineții: Stai că nu pot așa!

acum 16 zile

Răzvan Simion ne-a demonstrat în fiecare zi că este plin de energie și gata pentru orice. Astăzi, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a ales să execute câteva exerciții cardio învățate de la Diana Stejereanu, instructor de fitness.

Neatza cu Răzvan și Dani. Acupunctura, noua descoperire a lui Dani Oțil: Îmi bagă niște ace, băi Răzvane, în niște locuri... am adormit instant

acum 19 zile

Dani Oțil spune, în premieră, cum a fost la prima ședință de acupunctură. Prezentatorul a adormit extrem de repede, relaxându-se instant.

Cătălin i-a luat locul Biancăi la emisiunea "Dragoste fără secrete"

acum 32 zile

Într-una dintre pauze, Cătălin s-a transformat în Bianca, iar echipa tehnică a intrat în jocul lui!

O nouă vedetă îşi face debutul în showbizul românesc. John Dragnea se visează prezentator, iar Agenții Vip i-au pregătit cel mai dur test

acum 35 zile

John Dragnea cameleon, show incendiar, în platoul Agenţiei VIP! Se visează prezentator, aşa că i-am pregătit cel mai dur test din televiziune

Xtra Night Show. Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a lansat cartea Rămâi cu bine, rămâi cu mine: Eu scriu totul pe telefon, apoi transfer pe laptop

acum 36 zile

Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a lansat pe piaţa editorială romanul " Rămâi cu bine, rămâi cu mine". Cartea a avut un tiraj de 1.000 de exemplare care s-a epuizat.

Xtra Night Show. Dan Capatos, îndrăgostit lulea de o colegă: În școală eram căzut în cap după fata șefului securității pe Prahova

acum 37 zile

Dan Capatos face marele anunț. Prezentatorul recunoaște că a fost extrem de îndrăgostit de o colegă, în școală, dar, din păcate, fata nu îl băga prea mult în seamă.

Star Matinal. Victor Slav s-a întors la o iubire mai veche

acum 41 zile

Când toată lumea se gândea că săracul Victor Slav a petrecut de ziua lui singurel, fără o iubită pe care să o sărute suav la miez de noapte, iată că vine bomba! Prezentatorul nu este atât de singur pe cât se credea, Victoraş s-a întors la o pasiune mai veche.

Răzvan Simion şi-ar schimba religia din iubire pentru Lidia Buble

acum 43 zile

Lidia Buble, în lacrimi! Frumoasa cântăreaţă a petrecut până în zori la nunta surorii sale de la care a lipsit fix iubitul ei. Dar vestea şoc abia acum vine: Răzvan, simpaticul prezentator şi-ar schimba religia din iubire pentru artistă!

Dani Oțil a fost la prima lecție de scuba diving: M-am panicat și am scos bule peste tot

acum 66 zile

Seara trecută, Dani Oțil a fost la prima sa lecție de scuba diving. Prezentatorul spune că avut parte de o experiență inedită și că, la un moment dat, în timp ce era sub apă, s-a panicat și a scos bule peste tot.

De ce nu a dat de băut Dan Badea când i s-a născut băiatul?

acum 86 zile

Dan Badea , prezentatorul de la iUmor a devenit de curând tătic! Prietenii şi colegii nu l-au iertat însă pentru că nu a facut cinste pentru marele eveniment!

Reduceri masive la tot ce ține de căsătorie! Dani Oțil: Eu nu mă însor așa, mai aștept!

acum 88 zile

Dani Oțil a găsit reduceri la absolut tot ce ține căsătorie. În sfârșit se poate însura liniștit, dar prezentatorul nu își dorește o nuntă la reducere.

Radu Vâlcan, dezvăluiri din viața de familie: Nu mi-a fost ușor să stau departe de ei

acum 93 zile

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, susține că i-a fost foarte greu să stea departe, timp de două luni, de familia lui.

Mihai Morar a acceptat provocarea celor 61 de întrebări: Sunt un tip foarte tăcut, ascult foarte mult

acum 93 zile

Mihai Morar a acceptat provocarea celor 61 de întrebări. Prezentatorul susține că este un bun ascultător.

De Paște, Dani Oțil vrea să plece din țară: Nu găsesc bilete! Am nevoie de două sau chiar mai multe

acum 100 zile

De Paște, Dani Oțil nu vrea să stea în România. Prezentatorul a încercat să găsească bilete, dar, din păcate, nu a reușit, mai ales că are nevoie de mai multe.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 100 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Leonard Miron se luptă cu cancerul! Fostul prezentator TV, pus la zid din cauza orientării sexuale!

acum 100 zile

Printre primele vedete postdecembriste ale micului ecran s-a numărat şi Leonard Miron! Ceea ce uimeşte la bărbatul care peste puţin timp va împlini cincizeci de ani este sinceritatea cu care răspunde la cele mai incomode întrebări!

Daniel Buzdugan, portret din 61 de întrebări de la CulTour

acum 102 zile

Daniel Buzdugan, prezentatorul la Radio Zu, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»