Cautare: 166 rezultate dupa tagul "prezentator"

Andrei Ştefănescu, doborât de programul încărcat! "Am renunţat la echipa naţională a artiştilor!"

acum 7 zile

Andrei Ştefănescu a slăbit câteva kilograme în ultimul timp pentru că munceşte mult! Artistul a filmat zilele astea Revelionul cu Liviu Vârciu şi Mirela Vaida, iar în weekend prezintă matinalul de la Antena Stars, împreună cu Nasrin

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion, de la Domnul... Păsărică la Balenciaga! Prezentatorul a defilat într-o prezentare de modă

acum 8 zile

În copilărie, Răzvan Simion a defilat într-o prezentare de modă, la Reșita. Domnul Păsărică era croitorul care îi confecționa hainele. Era cel mai bun designer vestimentar din oraș.

Neatza cu Răzvan și Dani. Greu cu iubită, greu și fără! Dani Oțil: Înainte nu aveam timp de mine, mă vedeam rar dezbrăcat

acum 9 zile

Dani Oțil îi consideră eroi pe cei care au două, trei iubite. Prezentatorului îi este destul de greu și cu o singură iubită, mai ales când se apropie luna cadourilor.

Star Matinal. Răzvan Popescu are cel mai confortabil fotoliu: M-am apucat de citit, după două pagini am adormit!

acum 10 zile

De curând, Răzvan Popescu, prezentatorul de la Star Matinal, și-a cumpărat un fotoliu extrem de confortabil. Omul de radio susține că doarme foarte bine în el.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil vrea să devină dictatorul României: O să rezolv toate problemele țării

acum 15 zile

Dani Oțil se vede un conducător de țară foarte bun. Prezentatorul vrea să devină dictator, doar așa va putea să rezolve toate problemele României.

Star Matinal. Andrei Ștefănescu s-a căsătorit

acum 54 zile

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Star Matinal, a dus-o pe Antonia, femeia vieții lui, în fața ofițerului stării civile.

Mihai Morar, pe urmele lui Gigi Becali! A fost în pelerinaj pe Muntele Athos!

acum 65 zile

Mihai Morar a fost la Muntele Athos împreună cu Daniel Buzdugan. Prezentatorul de la Răi da buni îşi propusese de mult timp să ajungă la Muntele Athos dar nu a făcut un obiectiv din asta. S-a gândit că la un moment dat Dumnezeu va face cumva să îl trimită la Athos.

Star Matinal. Victor Slav nu scapă de probleme. Cum s-a făcut prezentatorul de râs

acum 66 zile

Victor Slav nu scapă de probleme. Ies la iveală tot felul e situaţii în care a fost şi încă mai este implicat fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Vezi cum a ajuns prezentatorul să fie făcut de râs în faţa magistraţilor, dar şi ce amendă trebuie să plătească.

Star News. Mihai Morar, totul despre noua viață a familie sale: Mi-am pus ochelarii de soare ca să ascund semnele oboselii

acum 108 zile

Mihai Morar este un tătic împlinit! La doar câteva zile după ce Roua a venit pe lume, prezentatorul face declaraţii în exclusivitate despre cum i s-a schimbat viaţa.

Xtra Night Show. Liviu Vârciu, dezvăluire șoc: Vreau să mai fac copii!

acum 113 zile

Liviu Vârciu este tătic extrem de fericit. Prezentatorul mai vrea copii. Chiar dacă are două fete, artistul nu se oprește aici.

Xtra Night Show. Mihai Morar, tată pentru a treia oară: A fost greu să alegem numele fetiței

acum 113 zile

Mihai Morar este un tătic fericit. Prezentatorul a devenit tată pentru a treia oară. Acesta susține că fetița va avea o carieră în radio pentru că s-a născut în timpul programului Mornig Zu.

Mihai Morar, portret din 61 de întrebări de la CulTour (2)

acum 114 zile

Mihai Morar a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Mihai Morar, portret din 61 de întrebări de la CulTour

acum 114 zile

Mihai Morar a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Mihai Morar, interviu de excepție la "Cultour"!

acum 114 zile

Mihai Morar a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Andrei Ștefănescu, revenire de senzație la Star Matinal: Nu săriți amandouă pe mine, sunt bătrân! A fost greu cu Nea Mărin...

acum 122 zile

După o pauză de o lună și jumătate, Andrei Ștefănescu s-a întors la marea lui iubire. Prezentatorul a revenit în platoul Star Matinal alături de Nasrin.

Xtra Night Show. Mihai Morar a visat încă din copilărie să ajungă prezentator de radio: Am primit 150 de dolari la Radio Contact

acum 127 zile

Mihai Morar a visat dintotdeauna să ajungă prezentator la radio, la TV niciodată. În copilărie, în clasa a şasea scria editoriale politice şi le trimitea ziarelor centrale. Apărea mereu la poşta redacţiei.

Xtra Night Show. Mihai Morar, unul dintre cei mai buni prezentatori de radio din România: Toată viața mea a fost între scris și vorbit

acum 127 zile

Mihai Morar a avut primul job în timpul liceului. În clasa a zecea i s-a făcut prima dată carte de muncă pe care scria "muncitor necalificat". În primul an de facultate s-a angajat la Evenimentul Zilei secţia investigaţii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion, dornic să facă exerciții cardio la prima oră a dimineții: Stai că nu pot așa!

acum 133 zile

Răzvan Simion ne-a demonstrat în fiecare zi că este plin de energie și gata pentru orice. Astăzi, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a ales să execute câteva exerciții cardio învățate de la Diana Stejereanu, instructor de fitness.

Neatza cu Răzvan și Dani. Acupunctura, noua descoperire a lui Dani Oțil: Îmi bagă niște ace, băi Răzvane, în niște locuri... am adormit instant

acum 136 zile

Dani Oțil spune, în premieră, cum a fost la prima ședință de acupunctură. Prezentatorul a adormit extrem de repede, relaxându-se instant.

Cătălin i-a luat locul Biancăi la emisiunea "Dragoste fără secrete"

acum 150 zile

Într-una dintre pauze, Cătălin s-a transformat în Bianca, iar echipa tehnică a intrat în jocul lui!

1
2
3
4
5
»