Cautare: 241 rezultate dupa tagul "primavara"

Sărbătoarea care alungă iarna

acum 4 zile

Calendaristic, primăvara bate la uşă, dar iarna nu se dă dusă cu una cu două. Ca să fie siguri că se apropie de final, localnicii unui sat din Harghita au luat măsuri. drastice. Au îngropat FĂR-ŞAN-GUL, aşa cum cere, în zonă, o tradiţie veche de sute de ani. De la sărbătoare nu...

Ce cuprinde grila de primăvară a postului de televiziune Happy Channel

acum 12 zile

Productii in premiera si in exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel!

Culturile de primavară ar putea fi compromise pentru că nu există un strat de zăpadă care să le protejeze

acum 13 zile

Veste proastă pentru agricultorii romani: culturile de primavara ar putea fi compromise. Sunt zone întregi unde nu există un strat de zăpadă care să le protejeze. Meteorologii avertizeaza ca va veni din nou frigul, iar o perioadă cu temperaturi geroase, mai lungă de trei zile, va avea un...

Au fost 18 grade în sudul ţării. Un val de căldură record a adus primăvara peste România, mai devreme ca niciodată

acum 17 zile

Cu temperaturi care depăşesc chiar şi cu douăsprezece grade media normală din această perioadă, România trece printr-unul dintre cele mai călduroase începuturi de februarie din istoria recentă. Iar vremea de primăvară nu se grăbeşte să lase loc temperaturilor negative.

Două săptămâni de iarnă, una de primăvară. De la minus 20 de grade temperaturile vor urca până la 15 grade

acum 22 zile

Iarna nu a stat prea mult, se întoarce primăvara. Meteorologii anunţă o încălzire bruscă a vremii, iar temperaturile la sfârşit de ianuarie ar putea ajunge la 15 grade. Ceea ce înseamnă cu peste 30 de grade mai mult faţă de ce am trăit în această săptămână.

Trei zile de iarnă și vine iar primăvara. Ce anunță meteorologii

acum 34 zile

Iarna ne-a vizitat scurt şi-acum ne face din nou cu mâna. Se-ncălzeşte de mâine. Însă până atunci, mai tremurăm puţin de frig. Azi-noapte în Capitală s-au întregistrat -8 grade. Iar străzile au fost acoperite cu zăpadă. Şoselele au fost curăţate. Pietonii, în schimb, au avut...

Temperaturi de record încălzesc România

acum 43 zile

Avem sărbători de iarnă şi vreme de primăvară. Temperaturile au bătut astăzi recordul: au fost aproape 20 de grade în mai multe oraşe, mai cald ca niciodată în 2018. Bineînţeles, parcurile şi terasele au fost pline.

Boboteaza vine cu adieri de primăvară

acum 45 zile

În loc de ger, Boboteaza vine anul acesta cu adieri de primăvară. Vom avea chiar şi 16 grade în termometre - cea mai caldă zi de Bobotează din ultimii 10 ani. Între vremea de anul trecut şi cea de acum sunt 25 de grade diferenţă sau chiar mai mult.

Zi caldă de primăvară, în Ajun de Bobotează

acum 45 zile

Anul acesta, nu vom mai putea vorbi despre gerul Bobotezei! Mâine, când ar trebui să crape pietrele şi să apară flori de gheaţă pe ferestre, temperaturile vor ajunge chiar şi la 14 grade Celsius! În Târgu Jiu au înmugurit magnoliile, ghioceii sunt pretutindeni şi tot oraşul e animat...

Vreme de primăvară la malul mării

acum 54 zile

Crăciunul cu peisaje albe pare să fie doar o amintire! De sărbători, turiştii au avut parte de zăpadă numai pe pârtii pentru că, în restul ţării, vremea a fost parcă de primăvară. Inclusiv la malul mării.

Temperaturi de primăvara, apoi ger cumplit: ”Sunt perturbații peste tot, în emisfera nordica”

acum 66 zile

Vin temperaturi anormale pentru această perioadă, iar apoi ne loveşte gerul cumplit? Climatologul Roxana Bojariu are toate amănuntele.

Asia Express, cel mai dur reality show, în primăvară, la Antena 1

acum 90 zile

ventura Asia Express a început, aşa că picanteriile nu întârzie să apară. Priviți cum o duc vedetele de la noi, în show-ul care va începe din primăvară la Antena 1.

Pitty Uomo, târgul de fashion unde se fac comenzi pentru sezonul primăvară - vară 2018

acum 249 zile

Adina Buzatu, stilist, are 24 de participări la Pitty Uomo, târgul de fashion unde se fac comenzi. De două ori pe an, doritorii pot lua parte la acest eveniment.

Zăpadă în prag de vară, temperaturi sub limita înghețului

acum 268 zile

Zăpadă în prag de vară, temperaturi sub limita înghețului

De ce păsările, care nu au corzi vocale, cântă atât de tare primăvara. Explicația este incredibilă!

acum 277 zile

Desi nu au corzi vocale, cantecele paserilor se aude imediat ce se instaleaza vremea buna.

Horoscop 09/04/2017 Peştii trebuie să acorde atenţie sănătăţii

acum 317 zile

Peştii ar trebui să acorde o mai mare atenţie sănătăţii. Nu este exclus ca aceştia să se confrunte cu o răceală sau cu o astenie de primăvară.

Previziuni pentru luna aprilie: Vor avea loc ÎNTÂLNIRI DE DESTIN

acum 319 zile

Ce surprize ne aduce cea de-a doua luna a primaverii.

Șase metode de prevenire a alergiilor de primăvară

acum 325 zile

Cum puteti sa pacaliti alergiile de primavara.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV