Cautare: 12 rezultate dupa tagul "prioritate"

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier

acum 220 zile

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier în Bucureşti. Cântăreaţa neacordând prioritate unui taximetrist.

Sergiu: ”Pentru mine fizicul este prima prioritate”

acum 1269 zile

Sergiu are 28 de ani și este din Sighetul Marmației: ”Pentru mine fizicul este prima prioritate. Sunt bun din toate punctele de vedere. Aș renunța la tot bugetul meu pe o săptămână, ca să fac o femeie fericită!”

Bolnavii de hemofilie, prioritate în Voluntari

acum 2149 zile

Bolnavii de hemofilie vor deveni o prioritate pentru autorităţile din Voluntari. Conducerea oraşului a anunţat că îi va include în programele de sănătate publică ce vor fi puse în aplicare anul acesta. Pentru ca totul să devină oficial, autorităţile au semnat şi un protocol cu...

Dinu Săraru, despre cel mai mare reformator al societăţii româneşti

acum 2323 zile

Maestrul Dinu Săraru, invitat special la "Sinteza Zilei", în ediţia în care Mihai Gâdea şi-a propus să afle care este prioritatea zero a României, a vorbit despre "cel mai mare reformator al societăţii româneşti, Spiru Haret".

Sinteza Zilei: Pledoaria Ecaterinei Andronescu pentru EDUCAŢIE

acum 2323 zile

"Eu cred că lumea este creaţia minţii omeneşti. De-a lungul istoriei, aşa a fost mereu şi nu cred că va fi altfel, altădată", a spus Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei.

Răzvan Dumitrescu: Niciunul din capitolele astea nu e prioritate, deşi totul ar trebui să funcţioneze ca un lanţ

acum 2323 zile

"E foarte greu să dai un verdict. Pare un lanţ cu nişte verigi. Societatea înseamnă lanţul respectiv şi toate celelate sunt verigi. Cum poţi să funcţionezi ca societate dacă măcar una dintre verigi lipseşte, sau dacă una dintre ele se rupe. Eu am însă senzaţia că noi ne aflăm...

Mircea Badea: Cel mai mult reacţionez la justiţie!

acum 2323 zile

"Cel mai mult reacţionez la justiţie, dar sigur că justiţia este întemeiată pe foarte multe ingrediente, poate cel mai important fiind educaţia", a afirmat juratul Mircea Badea.

Alessandra Stoicescu: Un popor needucat este mult mai uşor de condus ca o turmă

acum 2323 zile

"Un popor needucat este mult mai uşor de condus ca o turmă. Nu ştie care îi sunt drepturile, (....) ce să facă. Nu poţi să faci excelenţă în sănătate fără să nu fii educat, nici măcar să numeri banii", a subliniat juratul Alessandra Stoicescu la Antena 3.

Sinteza Zilei: CULTURA, prioritatea zero a României?

acum 2323 zile

Adrian Ursu a prezentat la "Sinteza Zilei", motivele pentru care susţine că tradiţia, dar mai ales CULTURA este prioritatea zero a României.

Şoferul maşinii lui Ciprian Marica nu a acordat prioritate

acum 2427 zile

Din primele cercetări şi în urma declaraţiilor martorilor oculari, anchetatorii au stabilit că şoferul maşinii nu a acordat prioritate la ieşirea pe un drum principal. Un motociclist a murit , după ce a fost lovit de maşina lui Cprian Marica. Motociclistul a murit la scurt timp după...

Camelia Potec, implicată într-unaccident în Capitală

acum 2556 zile

Camelia Potec a fost implicată într-un accident rutier. Din primele informaţii, Camelia Potec nu a acordat prioritate într-o intersecţie şi a lovit un scuterist. La scurt timp, Ion Ţiriac a apărut la locul accidentului, însoţit de gărzile de corp. Ion Ţiriac şi Camelia Potec plecau...

Bun simt pentru persoanele cu proprietate!

acum 3255 zile

Reporterul Neatza Ruxandra Luca a vorbit despre facilitatile persoanelor cu dizabilitati, femeilor insarcinate sau a persoanelor insotite de copii mici.