Cautare: 940 rezultate dupa tagul "proba"

Proba cu expresii românești. Bella Santiago și Wilmark, moment super amuzant

acum 9 zile

Moment super amuzant. Bella Santiago și Wilmark au participat la Neatza cu Răzvan și Dani la proba cu expresii românești.

Ultima zi de Bacalaureat! Elevii susțin proba la alegere

acum 16 zile

Elevii de la profilul Real au avut de ales între disciplinele Fizică, Chimie, Biologie și Informatică, iar cei de la Uman au de ales între Geografie, Filosofie, Logică și Argumentare, Economie, Psihologie sau Sociologie.

Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la limba și literatura română: Gabriel Călinescu arăta bine pentru vârsta lui, mai ales că se apropia să moară!

acum 17 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, o parte din perlele de la Bacalaureat, proba la limba și literatura română.

Emoții mari pentru absolvenții de liceu! Tinerii susțin proba obligatorie a profilului

acum 18 zile

Accesul elevilor în unitatea de învățământ se face până la 8:30. Probele scrise pentru Bacalaureat încep la 9:00. Subiectele la matematică sunt alese în funcție de profilul și specializarea pe care le urmează candidații.

Probă de perspicacitate și îndemânare, în casa Mireasa

acum 28 zile

Teama de necunoscut, cea mai profundă provocare pentru concurenții din casa Mireasa. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi...

Jocurile olimpice de izolare continuă la Neatza! Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion au lansat avioane de hârtie!

acum 74 zile

Jocurile olimpice de izolare continuă la Neatza! Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion au inventat o nouă probă!

Frișca buclucașă, o nouă probă de la jocurile olimpice de izolare, de la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 78 zile

Un nou joc pentru cei aflați în izolare oferit de la echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cine prinde frișca în gură câștigă proba.

Carmen și Sabina Zaharescu au câştigat 16.152 RON la prima probă - "Cădere liberă"

acum 86 zile

Carmen și Sabina Zaharescu sunt mamă și fiică și au venit pentru a-și încerca norocul în fața destinului!

Ulciorul cu vin, o probă epuizantă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor: Am cărat în jur de 25 de kilograme timp de o oră pe scări

acum 89 zile

Sorin Bontea și Răzvan Fodor vorbesc despre experiența din Asia Express, mai ales momentul în care au fost nevoiți să care ulciorul cu vin pe scări.

Jocurile olimpice de izolare continuă la Neatza! Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion au inventat o nouă probă!

acum 89 zile

Jocurile olimpice de izolare continuă la Neatza! Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion au inventat o nouă probă!

Abagiu şi Radu Vlăduţ, despre nervii scăpaţi de sub control! "După ce am ajuns în Taiwan, atitudinea lui Alex s-a schimbat"

acum 95 zile

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ explică momentul de tensiune petrecut în Taiwan, la proba cu numele statuilor de la muzeul Chimei!

Arta caligrafiei chineze le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor! Sorin Bontea: "Dacă se apucă Speak de scris pleacă pe 32"

acum 96 zile

Caligrafia chinezilor este considerată cea mai elevată formă de artă a lumii antice! Concurenţii de la Asia Express au avut parte de o nouă probă ce le-a pus răbdarea la încercare!

Iată care sunt cele trei cupluri care vor trăi o experienţă în lumea operei chineze!

acum 96 zile

Primele trei echipe, pe lângă amuletă şi stresul căutării de cazare, vor petrece seara alături de câţiva actori de la opera chineză din oraş. Speak şi Ştefania, Fodor şi Bontea şi Abagii sunt echipele norocoase!

Concurenţii şi-au demonstrat talentul de make-up artist! Alex Abagiu: "Pentru prima dată am parte de o probă care îmi vine mănuşă!"

acum 96 zile

Toate echipele sunt în drum spre următoarea misiune la templul Thousand Buddha Bodhi Temple! Acolo vedetele trebuie să-şi demonstreze talentul de make-up artist!

Bețișoarele chinezești, o probă grea pentru concurenții din Asia Express: Nu înțelegi, habar nu ai ce să faci cu ele!

acum 97 zile

Următoarea probă din Taiwan se dovedește una destul de complicată pentru concurenții din Asia Express. Aceștia trebuie învețe să folosească bețișoarele chinezești.

Cursa pentru ultima şansă! Vedetele trebuie înveţe să folosească sulița și să arunce cu ea spre o țintă fixată pentru a însuma 16 puncte!

acum 108 zile

Una dintre probele serii îi provoacă pe concurenţi să folosească sulița și să arunce cu ea spre o țintă fixată pentru a însuma 16 puncte. Misiunea nu este deloc ușoară, căci echipele trebuie să își calculeze atent mișcările pentru a nu depăși punctajul cerut, căci doar așa...

Concurenţii trebuie să vândă 15 bucăţi de suman în piaţa publică din Banaue

acum 108 zile

Costumați într-o ținută tradițională a războinicilor Ifugao, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au făcut iar autostopul și au mers degrabă în piața publică din Banaue, pentru că misiunea îi obligă de data aceasta să vândă 15 bucăți de suman, la prețul...

O nouă probă care le testează îndemânarea şi talentul! Concurenţii au trebuit să refacă un desen tribal în cele mai mici detalii pe mâna coechipierilor!

acum 109 zile

O nouă probă care le testează concurenţilor îndemânarea şi talentul! Concurenţii au trebuit să refacă un desen tribal în cele mai mici detalii pe mâna coechipierilor.

Alina şi Carmen, despre proba "Prinde porcuşorul" din Asia Express: "Nu l-am ales pe cel mai uşor, ci pe cel care să fie în ton cu ţinuta"

acum 110 zile

Prinderea unui porc a fost o sarcină mai mult decât dificilă și totuși extrem de amuzantă pentru concurenții din Asia Express. Alina şi Carmen au povestit la Xtra Night Show cum a fost pentru ele această probă!

Un test de popularitate pentru concurenţi! Cine sunt perechile cele mai simpatice şi cele mai puţin simpatice

acum 110 zile

Proba de popularitate nu a avut rolul doar de-a arăta care sunt cele mai îndrăgite și apreciate echipe din Asia Express, ci și de-a determina ordinea de plecare la drum, pentru următoarea destinație.

1
2
3
4
5
»