Cautare: 7 rezultate dupa tagul "programe"

Modificări în grila de programe Happy Channel, valabile din octombrie

acum 196 zile

Octombrie vine, la Happy Channel, cu schimbări în grila de programe.

AntenaPlay are un design nou! În 2018 au fost 10 mii de materiale video urcate şi 12 de milioane de ore vizionate!

acum 384 zile

Antena Play are o nouă identitate. Aplicaţia aduce o experiență complexă pentru telefoanele mobile şi nu numai prin îmbunăţirea designului. În 2018 au fost 10 mii de materiale video urcate şi 12 de milioane de ore vizionate!

Vize Schengen pentru bani

acum 2372 zile

Bani în schimbul unei vize Schengen, aşa sună programele unor ţări care sunt dispuse să ofere permis de rezidenţă celor care fac investiţii imobiliare pe teritoriul lor. Este nevoie de cel puţin 100.000 de euro, iar cu aceşti bani, orice chinez, arab sau rus se poate plimba pe...

Antena 2, aniversare cu programe speciale

acum 2559 zile

Diana Munteanu Niculescu a venit la Neatza si a vorbit despre aniversarea care va avea loc la Antena 2, in data de 9 aprilie.

Surpriză de proporţii în grila de programe, pentru 1 milion de abonaţi ai Romtelecom

acum 2650 zile

Toate posturile trustului Media Pro au fost scoase din grila Romtelecom din cauza negocierilor eşuate între cele două companii. Romtelecom nu a agreat condiţiile cerute de Pro Tv. Începând din 3 ianuarie cei peste un milion de abonaţi pot vedea in locul celor 11 canale, HBO, HBO Comedy dar...

Se pot falsifica mesaje vocale, jongland cu cuvinte si silabe

acum 3459 zile

Vali Rotaris, inginer de sunet, a intervenit telefonic pentru a explica procedeul prin care o voce poate fi prelucrata in studio cu programe specializate. Initial se inregistreaza vocea reala, apoi se jongleaza cu cuvintele si silabele astfel incat topica si mesajul sa fie total diferite.

Primul televizor Razvan si Dani

acum 3779 zile

Implinind azi 6 ani de Bucuresti, Razvan si Dani au vorbit despre primul lor televizor.