Cautare: 9 rezultate dupa tagul "radacini"

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 33 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Audiență record pentru mini-seria ”Roots – Next Generation”

acum 347 zile

Lansată în Statele Unite ale Americii în 1979, miniseira ”Roots – Next Generation” a stabilit un record de audiență fabulos, greu de egalat de alte producții tv.

16,6 milioane de dolari pentru realizarea mini-seriei ”Roots - Next generation”

acum 355 zile

Seria ”Roots - Next Generation” o poți urmări la Happy Channel, în format HD, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00.

Povestea lui Kunta Kinte continuă. De sâmbătă, seria a doua a poveștii: ”Roots - Next Generation”

acum 361 zile

”Roots - Next Generation” se difuzează la Happy Channel, în format HD, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00.

Actorii de la Hollywood cu origini româneşti

acum 894 zile

Hollywoodul a impresionat dintotdeauna nu doar prin producțiile cinematografice, dar și prin celebritățile care au interpretat roluri memorabile. Un aspect mai puțin cunoscut este că unii dintre aceștia au origini românești.

O nouă tendință în materie de hairstyle face furori pe internet! Ai încerca-o?

acum 1706 zile

Vopsirea părului în culori strălucitoare (precum argintiu, albastru marin sau curcubeu) este mereu o activitate amuzantă, dar atunci când rădăcinile încep să se remarce, ce metodă ar trebui să adopți?

Ți se văd rădăcinile dar nu ai timp să ajungi la salon? Cum să le ascunzi FĂRĂ VREUN PRODUS COSMETIC!

acum 1941 zile

Nu ai avut timp să ajungi la un salon iar rădăcinile firelor de păr și-au pierdut culoarea? Uite cum să le ascunzi, fără să fii nevoită să te vopsești acasă!

Ți se văd rădăcinile? Trucul care te va ajuta să mai amâni puțin vizita la salon

acum 2099 zile

Ai constatat că rădăcinile au început să ți se vadă din ce în ce mai mult, pentru că nu ai mai ajuns la salon de mult? Dacă nu ai timp să te vopsești, descoperă cum să-ți camuflezi șuvițele mai închise!

Cum sa-ti camuflezi radacinile crescute

acum 2688 zile

Ai urmat trendul vedetelor din afara si ai acum un par in degrade superb - inchis la radacini, pana la jumatatea lungimii podoabei capilare, deschis catre varfuri. Dar ce te faci daca parul tau inchis este de fapt vopsit si radacinile crescute au inceput sa se vada? Iata un truc simplu...