Cautare: 299 rezultate dupa tagul "radu"

Rădoi, ne califici și pe noi?

acum 30 zile

Rădoi, califică-ne şi pe noi! Generaţia lui Ianis, Puşcaş şi Radu e gata sa parieze că avem selecţioner de Euro. "Sper să nu-l schimbe anturajul de la naţionala mare!" spune Radu!

Pușcaș și Radu s-au dat de gol

acum 48 zile

Puscas si Radu au trecut prin toate starile cand au fost provocati de site-ul ultimafaza.ro sa spuna fiecare lucruri despre celalalt! Au ras cu lacrimi, dar s-au si enervat!

Monopoly, varianta Asia Express! Sorin Bontea: Să vină banii!

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, sunt echipele care participa la jocul de "Monopoly" ce le poate asigura un loc în marea finală.

Concurenții Asia Express, afaceriști de ocazie: bucătari, vânzători ambulanți, make-up artiști și spălător de parbrize

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și...

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, bucătari de ocazie în Taichung

acum 81 zile

În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și va trebui să-i investească așa cum vor ei, iar scopul este să facă cât mai mulți bani.

Sare și nervi! Speak și Ștefania, la un pas să cedeze nervos

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

Concurenții au cărat sare cu cârca! Speak, criză de nervi: Mor cu judecătorii ăștia!

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

Strategia lui Speak pentru a găsi o mașină: Trebuie să șchiopătezi

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală.

Semifinala Asia Express. Echipele caută monede prin canalizări!

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Taiwanul a fost până acum o țară a surprizelor, iar asta nu se schimbă nici de acum înainte. În prima ediție...

Vedetele din Asia Express își numără banii! Alex Abagiu și Radu, decizie extrem de grea

acum 94 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22 vedetele își numără monedele adunate. Alex Abagiu și Radu iau o decizie extrem de grea.

Radu şi Abagiu cu câştigat o nouă amuletă! "Am crezut că o să rămân orb după proba asta"

acum 115 zile

Vedetele s-au luptat cot la cot pentru a se califica la jocul de amuletă din capitala filipineză a surfului. Primele două cupluri ajunse la Gina Pistol care au intrat în proba pentru avantaj și suma de 1000E au fost Radu şi Abagiu şi Alina şi Carmen! Amuleta a fost câştigată de băieţi!

Momente de maximă tensiune la Asia Express. Alex Abagiu și Radu sunt în pragul de a părăsi competiția!

acum 120 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 10, Alex Abagiu și Radu au terminat cursa pentru eliminare pe ultimul loc. Cei doi sunt în pragul de a părăsi competiția!

Asia Express. Alex Abagiu și Radu au ajuns în ambulanță!: Nu s-au limitat doar la viteză, au pornit și girofarurile

acum 120 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 10, Alex Abagiu și Radu au ajuns în ambulanță! ”Nu s-au limitat doar la viteză, au pornit și girofarurile”, au spus aceștia.

Asia Express. Alex Abagiu și Radu, încetiniți de o forță divină! Adda: Dumnezeu nu bate cu parul!

acum 121 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 10, Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun, sunt încetiniți de o forță divină! ”Dumnezeu nu bate cu parul!”, a spus Adda.

Alexandru Abagiu a izbucnit în plâns în "Asia Express"! "A fost cel mai şocant moment din Asia Express"

acum 128 zile

Alexandru Abagiu a izbucnit în plâns în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, după ce, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă, a ajuns în locuințele unor familii sărace.

E oficial! Asia Express, sezonul 3, începe pe 15 februarie

acum 156 zile

Cel mai așteptat reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00.

Eu am un superbebe! Radu și mămica lui, Ana, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 412 zile

Emisiunea Neatza lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”. Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou! Intrați în direct cu Razvan și Dani, voi și...

Radu, cumătrul manelistului Costel Biju: Ăsta a fost planul ei, vrea doar bani!

acum 435 zile

O femeie spune că fiica ei a născut în urmă cu trei săptămâni un copil al cărei tată este manelistul Costel Biju. Tânăra a avut o relaţie pasageră cu lăutarul în cauză din care a rezultat acest copil, pe care Biju a refuzat să îl recunoască. Ba mai mult, Biju îi ceruse tinerei...

Mirela i-a transmis un mesaj iubitului ei, Ionuț, pe gâtul ispitei Mircea!

acum 599 zile

Cu o seară înainte de plecarea la dream date-urile pe care unii abia le așteaptă, băieții au parte de o surpriză de proporții: aceștia primesc ocazia de a vorbi față în față cu ispitele care au petrecut tot acest timp alături de iubitele lor, la Minitel.

Radu de la O-Zone și soția lui, revoltați pe sistemul medical. Viața unui copil a fost pusă în pericol

acum 600 zile

Viaţa unui copil a fost pusă în pericol pentru că ambulanţa chemată de urgenţă nu a mai ajuns. Radu de la O-Zone și soția lui, revoltați pe sistemul medical.

1
2
3
4
5
»