Cautare: 234 rezultate dupa tagul "raluka"

Neatza cu Răzvan și Dani. Raluka și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni: Din zece invitați au venit doar patru, nici Ana Baniciu nu a venit

acum 2 zile

Raluka, celebra artistă, dar și câștigătoarea primul sezon de la Asia Express, a împlinit 30 de ani. Cântăreața și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei mai buni prieteni.

Neatza cu Răzvan și Dani. Raluka cântă piesa Dragoste n-am

acum 2 zile

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Raluka cântă piesa Dragoste n-am.

Răi da Buni. Raluka, sărbătorită cu multă ciocolată: Mi se pare că la 30 de ani arăt destul de bine

acum 4 zile

A fost ziua ei de curând, însă nu a primit cadoul pe care îl aştepta. Raluka ne dezvăluie cum şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi de ce cea mai mare dorinţă a ei a rămas neîndeplinită!

Imagini de infarct cu Raluka! A mers la terasă şi le-a dat setările peste cap tuturor bărbaţilor

acum 10 zile

Posesoarea unui corp de invidiat, Raluka nu ezită să-şi etaleze formele în văzul lumii. Recent, aflată în oraş, vedeta le-a dat setările peste cap reprezentanţilor sexului tare.

Special guests la Te cunosc de undeva! Raluka şi Ana Baniciu se transformă în Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone

acum 10 zile

În ediţia a zecea a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Raluka şi Ana Baniciu se transformă în Lady Gaga şi Beyonce - "Telephone"

Cu ce nu s-ar mai îmbrăca niciodată Raluka şi Ana Baniciu

acum 11 zile

Se afişează mereu împreună şi au o relaţie foarte bine sudată de prietenie. Nedespărţite la bine şi la rău, Raluka şi Ana Baniciu ne vorbesc despre cum le-a apropiat pe ele experienţa Asia Express.

Star News. Raluka şi Ana Baniciu, experiența care le-a unit pe viață

acum 14 zile

Se afişează mereu împreună şi au o relaţie foarte bine sudată de prietenie. Nedespărţite la bine şi la rău, Raluka şi Ana Baniciu ne vorbesc despre experienţa care le-a transformat în surori pe viaţă.

Star News. Cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Raluka pe scenă

acum 34 zile

Grea e viaţa de artist, iar Raluka o ştie cel mai bine! Cântăreaţa a dezvăluit care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o pe scenă.

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme! Vedeta e actor, în prima sa peliculă!

acum 68 zile

Şi a fost actor în mai multe filme, de această dată, Vârciu s-a întrecut pe sine. Artistul e unul dintre producătorii filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", dar, evident, şi unul dintre actorii peliculei. Aşa că, am dat şi noi buzna pe platourile de filmare. Să aflăm, înaintea...

Acces Direct. Zeci de vedete la botezul nepotului lui Romică Țociu. Connect-R, Pepe, Raluka și Ana, show incendiar

acum 74 zile

Artiștii prezenți la botezul nepotului lui Romică Țociu nu au stat cu mâinile sân. Aproape toți au urcat rând pe rând pe scenă și au făcut show.

Acces Direct. Romică Ţociu, petrecere în lux orbitor. Raluka și Ana Baniciu, zeițe sexy la botez

acum 74 zile

Botez regal, mai ceva ca un Festival! Nu e doar o rimă, ci e pura realitate! Cele mai tari VIP-uri au făcut din botezul nepotului lui Romică Ţociu evenimentul monden al toamnei. Pepe, Connect-R, Jean de la Craiova, Anda Adam şi Vali Vijelie au fost doar 5 din cei, atenţie, 300 de oaspeţi,...

Raluka, portret din 61 de întrebări la CulTour (3)

acum 84 zile

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Raluka, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 84 zile

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Raluka, portret din 61 de întrebări la CulTour (1)

acum 84 zile

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Star News. Ema Uta, make-up artistul vedetelor, super petrecere de ziua ei. Antonia, Alex Velea, Raluka și Babs au făcut senzație

acum 91 zile

Poliţia a ajuns acasă la make up artistul vedetelor! Avem imagini cu ce s-a petrecut la locuinţa Emei Uta! Vedeta şi-a serbat ziua de naştere, iar petrecerea a fost de pomină.

Raluka şi-a etalat formele super sexy, în văzul tuturor!

acum 104 zile

Imaginile care vă vor încinge imaginaţia! Raluka şi-a etalat formele super sexy, în văzul tuturor! Artista s-a afişat, la plajă şi a făcut furori, într-un costum de baie minuscul.

Star la mare fitza. De ce se teme cel mai rău Raluka: Îmi e frică de singurătate

acum 111 zile

Raluka ne-a acordat un interviu în care ne spune care este lucrul de care ea se teme cel mai rău. Artista a dezvăluit că singurătate o sperie cel mai tare.

Răi da buni. Faydee, Alina Eremia și Raluka au lansat o super piesă! Ascultă aici melodia Enchante!

acum 116 zile

Invitați în emisiunea Răi da buni, Faydee, Alina Eremia și Raluka au cântat melodia „Enchante”.

Răi da buni. Enchante, noua fiță din muzică, pe ritmuri senzuale și tribale! Alina Eremia: Eu și Raluka ne-am dat toată silința

acum 116 zile

„Enchante” reprezinta colaborarea multiculturală dintre Faydee, Alina Eremia și Raluka. Invitați în emisiunea Răi da buni, cei trei artiști au dezvăluit tot ce s-a întamplat în culisele acestei melodii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Raluka a interpretat piesa "Whole Body

acum 118 zile

Raluka a interpretat la Neatza cu Răzvan şi Dani piesa "Whole Body"

1
2
3
4
5
»