Cautare: 146 rezultate dupa tagul "record"

Număr record de îmbolnăviri în 24 ore! Au fost înregistrate 460 de cazuri de coronavirus

acum 18 zile

După patru luni de la apariția primului caz de coronavirus, în România sunt înregistrate 460 de cazuri în 24 de ore, un număr record pentru țara noastră.

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 33 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Agenția Vip. Povestea românului de 111 ani. Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii

acum 134 zile

Are peste 111 ani şi face sport în fiecare zi. Românul care a doborât recordurile mondiale, interviu exclusiv pentru "Agenţia VIP". Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii. Povestea impresionantă de viaţă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Eric de Oliveira Pereira, brazilianul care a intrat în istoria fotbalului românesc: Vreau să mențin acest record pentru copiii mei

acum 138 zile

Brazilianul Eric de Oliveira Pereira, fotbalist la FC Voluntari, a intrat în istoria fotbalului românesc după ce a reușit cel de-al 65-lea gol în Liga 1 și a devenit astfel cel mai bun marcator străin din Liga 1.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Afonii de pe scenă vs. recordul mondial de la săritura cu prăjina

acum 148 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News" două clipuri inedite.

Star Matinal. Cum ajung vedetele din România să bată recordul de like-uri

acum 254 zile

Sunt frumoase, arată bine, dar ce te faci când nu mai eşti în atenţia publicului. La ce metode au ajuns să recurgă vedetele din România pentru o fărâmă de atenţie

Neatza cu Răzvan și Dani. Record românesc: prima ștafetă de copii care a traversat Canalul Mânecii

acum 315 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la o piscină din București, alături de celebrul campion Paul Georgescu, ne prezintă prima ștafeta de copii care a traversat Canalul Mânecii. Patru copii și doi adulți, adică ștafeta ”România”, au...

Star la mare fitza. Flick a bătut recordul la rime. Prezentatorul de la Radio Zu a făcut 149 de rime în doar trei ore

acum 339 zile

Flick a bătut recordul la rime. Şi nu vă gândiţi că a făcut aşa. 40-50 de rime. Nu nu! Flick a făcut 149 de rime în doar 3 ore.

Maluma a mai bătut un record!

acum 408 zile

Maluma a devenit un fenomen în rândul tinerilor şi a ajuns cel mai popular artist de pe conturile de socializare. Cântăreţul a scos hit după hit, iar melodiile sale s-au auzit pe toate posturile de radio, iar de data asta a mai bătut un record.

Şi-a pierdut uniforma de poliţist după ce a fost la un pas să rămână paralizat pe viaţă!

acum 431 zile

Invitat la emisiunea "Răi Da Buni", Narcis Cernea, fost politist, a povestit, în direct, cum a doborat recorduri mondiale dupa ce a fost operat de hernie de disc

Alex Corneschi, performanță în SUA: Am reuși să doborâm recordul cu o oră și jumătate!

acum 463 zile

Alex Corneschi este primul român care a participat la The Speed Project, cursa care se desfășoară între Los Angeles și Las Vegas.

Paul Georgescu, primul român care a înotat 1.600 de metri în apă înghețată

acum 523 zile

Sportivul Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată

Record de apeluri la Ambulanţă în perioada sărbătorilor

acum 553 zile

Sute de persoane au apelat la serviciul de Ambulanţă în perioada sărbătorilor. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă, atenţionează că expunerea prelungită la frig poate cauza hipotermie şi degerături.

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilia, în direct, la Neatza! "Nu m-am gândit o clipă că putem să învingem Barcelona"

acum 615 zile

A intrat în Cartea Recordurilor graţie celor 4 penalty-uri apărate în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, în faţa formaţiei FC Barcelona.

Record mondial, în direct! Radu Valahu inoată cu 20 de tone pe braţe!

acum 666 zile

Radu Valahu, considerat cel mai puternic român va face o demonstraţie de forţă. După ce a tras avioane, vapoare şi vagoane cu braţele, în timp ce avea picioarele pe pământ. Azi, Radu va încerca să tragă, în not, un remorcher şi o barcă plină cu oameni.

Radu Valahu, omul record, va încerca ceva ce nu a mai făcut nimeni niciodată: Va înota cu 20 de tone în spate!

acum 666 zile

Radu Valahu, considerat cel mai puternic român va face o demonstraţie de forţă. După ce a tras avioane, vapoare şi vagoane cu braţele, în timp ce avea picioarele pe pământ. Azi, Radu va încerca să tragă, în not, un remorcher şi o barcă plină cu oameni.

Nebunie în platoul Neatza! Record de băut ouă crude de prepeliță

acum 729 zile

Performanțele lui Ghiță Tudor au la baza o terapie recomandată de un medic, în momentul în care a fost diagnosticat cu hepatită cronică ascunsă.

Plăcintă de Cartea Recordurilor, la Festivalul Cireșelor din Parcul Național

acum 760 zile

În direct de la Festivalul Cireșelor din Parcul Național, Marian Duță, a vorbit despre preparatul vedetă al acestui eveniment.

Domino cu pahare pline cu alcool, la Neatza. Dani a lovit primul pahar cu o crosă de golf!

acum 790 zile

Luca Valentin, Claudiu Vacarus și colegii lor se pregătesc să doboare recordul național de domino shots.

Totul pentru dragoste. Avram Iancu, bibliotecarul record din Petroşani

acum 799 zile

Soţia lui Avram, Ancuţa, i-a fost alături în toate aventurile sale extreme, inclusiv la reuşita incredibilă de a traversa înot Canalul Mânecii, fără costum de neopren.

1
2
3
4
5
»