Cautare: 90 rezultate dupa tagul "regele mihai"

Smiley News. Imagini rare cu Regele Mihai la școală

acum 259 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, imagini rare cu Regele Mihai la școală.

Silviu Nedelea a gătit pentru Regele Mihai: "Nu există personalitate mondenă, în țară, căruia să nu-i fi preparat ceva"

acum 259 zile

Silviu Nedelea a gătit pentru foarte multe personalități atât din țară cât și din străinătate. Concurentul a gătit chiar și pentru Regele Mihai.

Nunta Regală, un exemplu de eleganță și rafinament. Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit cu aleasa lui

acum 324 zile

Nunta Regală a fost una de poveste! Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit cu aleasa lui Alina-Maria Binder .Totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu! Invitaţi de seamă şi decor special ales, doar pentru a le oferi proaspeţilor căsătoriţi o zi de neuitat.

Dana Grecu, de vorbă cu militarii Brigăzii 30 Gardă, la ”Sinteza Zilei”

acum 610 zile

Dana Grecu, de vorbă cu militarii Brigăzii 30 Gardă, la ”Sinteza Zilei”

Militarii Brigăzii 30 Gardă, la ”Sinteza Zilei” (II)

acum 610 zile

Militarii Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” au fost prezenți luni, în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei”, unde au vorbit despre ce au însemnat funeraliile Regelui Mihai.

Militarii Brigăzii 30 Gardă, la ”Sinteza Zilei”

acum 610 zile

Militarii Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” au fost prezenți luni, în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei”, unde au vorbit despre ce au însemnat funeraliile Regelui Mihai.

Profețiile lui Nostradamus. Cel de-al treilea război mondial va dura 27 de ani

acum 612 zile

Care sunt profețiile cumplite care ne amenință în anul 2018, dar și care profeții s-au adeverit.

Majestatea Sa este condus pe ultimul drum. Trenul regal a ajuns la curtea de Argeș

acum 612 zile

Majestatea Sa este condus pe ultimul drum. Trenul regal a ajuns la Curtea de Argeș, iar Majestatea Sa urmează să fie înmormântat în necropola Familiei Regale.

Regele Mihai, ultimul drum cu trenul regal. Cortegiu funerar a ajuns în gara Băneasa

acum 612 zile

Majestatea Sa. Regele Mihai plecă pe ultimul drum cu trenul regal. Majestatea Sa urmează să fie înmormântată la Mânăstirea Curtea de Argeș.

Slujba de înmormântare s-a încheiat. Corpul neînsuflețit va fi transportat cu trenul regal la Curtea de Argeș

acum 612 zile

România! Regele Mihai I este condus pe ultimul drum! Poporul român îşi plânge regele! Majestatea Sa Defunctă închide o pagină de istorie! Omenirea a pierdut ultimul lider de stat care a luptat în război! S-a terminat slujba de înmormântare de la Catedrala Patriarhală, iar cortegiul...

Cum arată semnătura Regelui Mihai I. Majestatea Sa s-a stins din viață după o luptă cruntă cu boala

acum 612 zile

Imagini cu semnătura regelui Mihai. Majestatea Sa a semnat cartea în timpul primei sale vizite la o biserică din România.

Zi tristă pentru România și pentru poporul Român. Regele Mihai, condus pe ultimul drum

acum 612 zile

Este o zi tristă pentru poporul român. Majestatea sa urmează să fie condus pe ultimul drum către Mânăstirea Curtea de Argeș.

România își plânge regele. Majestatea Sa defunctă va fi condus pe ultimul drum

acum 612 zile

Majestatea Sa, Regele Mihai I al României este condus pe ultimul drum. Acesta a murit la vârsta de 96 de ani după o lungă luptă cu boala.

Contextul abdicării Regelui Mihai, explicat de un tânăr profesor de istorie: ”Regele Mihai a abdicat, însă nu a dorit. Și-a iubit țara”

acum 613 zile

Din locul unde s-a născut și a copilărit Rege Mihai, Gabriel Barbu, un tânăr profesor de istorie, le-a spus copiilor ce a însemant regalitatea pentru țară.

Istoria Casei Regale a României, în imagini

acum 613 zile

Vestea că Regele Mihai a murit a lăsat un gol în conștiința românească. Se cuvine, așadar, să cunoaștem istoria Casei Regale.

Zsolt Torok, alpinist, întâlnire emoționantă cu Regele Mihai: ”L-am întâlnit într-o sală de așteptate de clasa a doua. Era singur”

acum 613 zile

Unul dintre cele mai importante momente pentru cunoscutul alpinist Zsolt Torok a fost acela când, în urmă cu 11 ani, l-a întâlnit pe Regele Mihai pe aeroportul din Viena.

Legătura din orașul Sinaia și Regele Mihai: ”A copilărit aici. Foarte mulți locuitori îl cunoșteau”

acum 613 zile

Primarul orașului Sinaia a vorbit la Neatza despre legătura dintre Regele Mihai și comunitatea pe care o conduce.

Funeraliile Regelui Mihai. Coroana de pe sicriul Majestății Sale, realizată dintr-un afet de tun

acum 614 zile

Cătălin Oprișan a explicat la Neatza cum a luat naștere coroana care se află pe sicriul Majestății Sale.

Pelerinaj impresionant în Capitală! Mii de oameni au trecut prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I

acum 614 zile

Pelerinaj impresionant în Capitală. Mii de oameni au trecut prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I, în sala tronului, la Palatul Regal.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, la înmormântarea Regelui Mihai!

acum 614 zile

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, la înmormântarea Regelui Mihai! Povestea incredibilă şi averea fabuloasă a multimiliardarului care vine în România, chiar acum!

1
2
3
4
5