Cautare: 22 rezultate dupa tagul "regina maria"

Regina Maria a României și preocuparea sa pentru frumos, pentru modă și parfumuri

acum 223 zile

Regina Maria a făcut reclamă câtorva case de cosmetice, case de parfumuri celebre în epocă. Despre acestea, a vorbit Macrina Oproiu, muzeograf la Muzeul Naţional Peleş. În România, se află, la expoziția noastră, un flacon original al unuia dintre parfumurile create special pentru Regină.

Iată ce spune academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici despre căsătoria Reginei Maria a României

acum 224 zile

Din seria “CulTOUR Special”, Happy Channel prezintă o ediție specială despre una dintre cele mai importante personalități din istoria României, Regina Maria

Vineri, o ediție de colecție ”CulTOUR”, dedicată Reginei Maria a României

acum 228 zile

Un amplu documentar despre viața Reginei Maria a României, pe 29 noiembrie la Happy Channel, la ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Still de Succes by Ellida Toma. Colecție dedicată reginei Maria

acum 425 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Liza Panait, designer, a venit cu colecție dedicată reginei Maria, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la contribuția decisivă a Reginei Maria la reîntregirea României.

Regina Maria a României, „împărăteasa tuturor românilor”

acum 589 zile

Maria a României a fost principesă de coroană și a doua regină a României, în calitate de soție a principelui de coroană devenit ulterior regele Ferdinand I al României. A fost mama regelui Carol al II-lea.

Smiley News! Pe data de 29 octombrie s-a născut Regina Maria

acum 624 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un filmuleț de pe internet.

Smiley News. Video de arhivă. Imagini de colecție de la încoronarea Regelui Ferdinand I și Regina Maria

acum 638 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, imagini de la încoronarea Regelui Ferdinand I și Regina Maria.

La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

acum 664 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

„Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

acum 664 zile

Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Elena Merișoreanu, regină pentru o seară: Când eram tânără, eram pasionată de pantofi”

acum 979 zile

Elena Merişoreanu, regină pentru o seară. Şi nu orice regină! Ne-am obişnuit să o vedem în straie populare, dar de această dată ne-a surprins pe toţi. Interpreta de muzică populară s-a transformat în Regina Maria.

Panorama: Cum a fost primita Regina Maria de americani in 1926 la New York

acum 2270 zile

Oana Stanciulescu a prezentat in cadrul emisiunii Panorama, cum a fost intampinata de americani, Regina Maria in 1926 la New York.

Randul 1: Prin testament, Regina Maria a cerut ca inima sa să fie depusă într-o casetă. În ce reşedinţă?

acum 2357 zile

Află câte blonde au eliminat Cristian Ţopescu şi Vadim Tudor cu întrebarea: "Prin testament, Regina Maria a cerut ca inima sa să fie depusă într-o casetă. În ce reşedinţă?"

40 de nave, printre care fregatele Mărășești și Regina Maria, au participat la demostrațiile de Ziua Marinei

acum 2524 zile

40 de nave au luat parte la demostrațiile militare de Ziua Marinei din portul Tomis. Printre acestea, și fregatele Mărășești și Ragina Maria.

Maia Morgenstern, despre filmul Regina Maria

acum 2626 zile

Invitată în cadrul ediţiei speciale de Paşte a emisiunii Secvenţial, Maia Morgenstern a vorbit despre documentarul "Regina Maria". Adrian Ursu a prezentat un fragment de jurnal citit de actriţă în filmul "Regina Maria", realizat de Sorin Ilieşiu, dedicat Reginei.

Secvential: Fragment din filmul "Regina Maria", realizat de Sorin Ilieșiu

acum 2682 zile

Adrian Ursu a prezentat in cadrul emisiunii "Secvential", un fragment de jurnal citit de actrita Maia Morgenstern, din filmul "Regina Maria", realizat de Sorin Ilieșiu.

1
2