Cautare: 158 rezultate dupa tagul "romica tociu"

Romică Ţociu, gazdă pentru o zi la "Prietenii de la 11"!

acum 40 zile

Pentru că Florin Ristei se află încă în vacanţă, Romică Ţociu a fost gazdă pentru o zi la "Prietenii de la 11"!

Romică Țociu și Cornel Palade, moment umoristic la "Show și-așa"

acum 47 zile

Romică Țociu și Cornel Palade, moment umoristic la "Show și-așa"

Romică Țociu se transformă în Charlie Chaplin - "Non- sense song"

acum 63 zile

În marea finală a sezonului XIII de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Charlie Chaplin - "Non- sense song".

Cel mai tare Revelion e la Antena 1! Jorge, Nicole Cherry și Romică Țociu, printre vedetele care vor apărea în show-ul lui Dan Negru

acum 68 zile

Echipa "Prietenilor de la 11" este în culisele celui mai așteptat show de Revelion. Dan Negru va fi realizatorului show-ului.

Te cunosc de undeva. Romică Țociu s-a transformat în Michael Jackson - Blame It On the Boogie

acum 71 zile

În a 14-a ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu s-a transformat în Michael Jackson și a cântat melodia "Blame It On the Boogie"

Romică Ţociu își dorește un nepot fotbalist!

acum 71 zile

Romică Ţociu a primit o veste care l-a lăsat fără cuvinte. Aceea că va fi bunic! Renumitul actor a vorbit despre ce meserie i-ar plăcea să aibă nepotul lui şi cum şi-ar dori să îi spună micuţul.

Romică Țociu este bunic: "O să am un nepot, are cine să-mi ducă numele mai departe"

acum 73 zile

Romică Ţociu, vedeta incontestabilă a revistei de comedie de la mijlocul anilor 90 sfidează, la cei 56 de ani, codul vestimentar! Parcă şi îmbrăcămintea pe care o afişează la evenimentele mondene este croită astfel încât să îţi lase impresia că, peste câteva momente, intră în...

Romică Țociu a declarat, la emisiunea ”CulTOUR”, că va fi socru mare și bunic

acum 75 zile

Din culisele showului ”Te cunosc de undeva”, unde Romică Țociu cântă așa cum puțini telespectatori l-au auzit, artistul a făcut mărturisiri emoționante pentru emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare,d e la 23.00), de postul Happy Channel.

Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

acum 75 zile

Romică Țociu vorbește despre cea mai frumoasă zi din viața lui. ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”, a spus actorul.

Romică Țociu: ”Voi fi bunic!”

acum 75 zile

Romică Țociu se pregătește să devină bunic.

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

acum 76 zile

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

Romică Țociu se transformă în Constantin Enceanu şi cântă alături de el - "Anii care îi am acuma"

acum 77 zile

La Gala de 1 Decembrie de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Constantin Enceanu şi cântă alături de el, melodia "Anii care îi am acuma"

Romică Țociu se transformă în Hussain Al Jassmi - "Boushret Kheir"

acum 84 zile

În a douasprezecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Hussain Al Jassmi - "Boushret Kheir".

Romică Țociu se transformă în Liviu Vasilică - "Pe la noi pe Teleorman"

acum 91 zile

În a unsprezecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Liviu Vasilică - "Pe la noi pe Teleorman"

Te cunosc de undeva. Romică Țociu s-a transformat în Jean de la Craiova - "Viață de golan"

acum 99 zile

În a zecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Jean de la Craiova - "Viață de golan".

Romică Țociu, Cornel Palade și Cezar Ouatu se transformă în cei trei mari tenori, José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti

acum 99 zile

Trei tenori irepetabili, Plácido Domingo, José Carreras și Luciano Pavarotti vor urca pe scena transformărilor să interpreteze cel mai cunoscut cântec napoletan, “O, sole mio”, vechi de peste un secol, în deschiderea celei de-a zecea gale a acestui sezon. Cei trei mari tenori vor fi...

E unul dintre cei mai iubiţi actori, dar are o pasiune secretă! Romică Ţociu e as în bucătărie!

acum 99 zile

E unul dintre cei mai iubiţi actori, dar are o pasiune secretă! Romică Ţociu e as în bucătărie! Ba chiar aş putea spune că este atât de priceput, încât sunt convinsă că mulţi vor deveni invidioşi, după ce îl vor vedea în acţiune! Imaginile nu necesită comentarii! Priviţi!

Chef Romică Ţociu, dezvăluiri la cratiță!! Află-i toate trucurile din bucătărie, dar şi secretele din casă

acum 99 zile

E unul dintre cei mai iubiti actori de comedie, dar puţină lume ştie că Romică Ţociu este as şi în bucătărie! Chef Romică îşi răsfaţă familia şi, de câte ori are timp, găteşte diferite feluri de mâncare de-ţi lasă gura apă! Actorul este atât de priceput, încât suntem...

Romică Tociu s-a decis să participe la emisiunea „Chefi la cuţite” pentru a arăta ce minuni face în bucătărie

acum 103 zile

Pe lângă actorie şi muzică, Romică Tociu mai are un talent, gastronomia. Simpaticul actor s-a decis să participe la emisiunea „Chefi la cuţite” pentru a arăta ce minuni face în bucătărie. El a uimit cu preparatul gătit ca la carte, dar la rândul lui a fost şocat când a văzut...

Romică Țociu, cel mai tare banc cu scoici: "Le-a făcut Scărlătescu pe toate"

acum 103 zile

Romică Țociu spune cel mai tare banc despre scoici, dar și despre Cătălin Scărlătescu. Actorul îi face să râdă copios pe cei trei jurați.

1
2
3
4
5
»