Cautare: 7 rezultate dupa tagul "roselyn sanchez"

Ana Ortiz, din ”Menajere ambițioase” a vrut să devină balerină. Din păcate, nu a putut continua

acum 116 zile

Pe Ana Ortiz o puteți urmări la Happy Channel în rolul lui Marisol Duarte, din serialul ”Menajere periculoase”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată în câte țări s-a difuzat serialul ”Menajere ambițioase”

acum 125 zile

La Happy Channel, poți urmări povestea simpaticelor menajere de luni până joi, de la ora 22.00.

Eva Longoria, la Happy Channel, în serialul ”Menajere ambițioase”

acum 125 zile

”Menajere Ambițioase” (titlul original ”Devious Maids”) este un serial ce s-a bucurat de un succes uriaș în Statele Unite ale Americii, dar și în celelalte țări care l-au difuzat. La Happy Channel, poți urmări ”Menajere ambițioase” de luni până joi, de la ora 22.00.

GALERIE FOTO! O nuntă de poveste! Roselyn Sanchez (Carmen) și-a întâlnit marea dragoste

acum 1982 zile

Roselyn Sanchez a devenit doamna de Winter în 2008, un eveniment pe care nu îl va uita niciodată. Povestea ei de dragoste s-a desfășurat cu ușurința și magia unei nunți de poveste!

A făcut balet la 4 ani și a început să cânte la pian la 6! Acum, Roselyn Sanchez din „Menajere ambițioase” cântă cu Flo Rida

acum 1983 zile

Roselyn Sanchez este o artistă completă! Carmen din „Menajere ambițioase” știe să danseze, să cânte la pian și are voce! Ascultă duetul ei cu Flo Rida de la Alma Awards!

De la coafor, la nuntă, la spălătorie: Ce fac fetele din „Menajere ambițioase” în culise?! Shhh!

acum 1984 zile

Fetele din „Menajere ambițioase” plănuiesc întotdeauna ceva - în fața și spatele ecranului mic. Roselyn Sanchez și Dania Ramirez demonstrează zilnic că nu au timp să se plictisească pe platourile de filmare!

GALERIE FOTO! Roselyn Sanchez, Menajera din Beverly Hills cu ambitie, atitudine si sex-appeal

acum 2230 zile

Carmen Luna este una dintre fetele rele care stiu sa faca impresie buna. Frumoasa, sexy, inteligenta, Menajera Ambitioasa din serialul difuzat de Euforia TV este alterego-ul actritei portoricane Roselyn Sanchez.  La 40 de ani, Roselyn se poate mandri cu un titlul de Miss Puerto...