Cautare: 6 rezultate dupa tagul "roselyn sanchez"

Iată în câte țări s-a difuzat serialul ”Menajere ambițioase”

acum 8 zile

La Happy Channel, poți urmări povestea simpaticelor menajere de luni până joi, de la ora 22.00.

Eva Longoria, la Happy Channel, în serialul ”Menajere ambițioase”

acum 8 zile

”Menajere Ambițioase” (titlul original ”Devious Maids”) este un serial ce s-a bucurat de un succes uriaș în Statele Unite ale Americii, dar și în celelalte țări care l-au difuzat. La Happy Channel, poți urmări ”Menajere ambițioase” de luni până joi, de la ora 22.00.

GALERIE FOTO! O nuntă de poveste! Roselyn Sanchez (Carmen) și-a întâlnit marea dragoste

acum 1865 zile

Roselyn Sanchez a devenit doamna de Winter în 2008, un eveniment pe care nu îl va uita niciodată. Povestea ei de dragoste s-a desfășurat cu ușurința și magia unei nunți de poveste!

A făcut balet la 4 ani și a început să cânte la pian la 6! Acum, Roselyn Sanchez din „Menajere ambițioase” cântă cu Flo Rida

acum 1866 zile

Roselyn Sanchez este o artistă completă! Carmen din „Menajere ambițioase” știe să danseze, să cânte la pian și are voce! Ascultă duetul ei cu Flo Rida de la Alma Awards!

De la coafor, la nuntă, la spălătorie: Ce fac fetele din „Menajere ambițioase” în culise?! Shhh!

acum 1867 zile

Fetele din „Menajere ambițioase” plănuiesc întotdeauna ceva - în fața și spatele ecranului mic. Roselyn Sanchez și Dania Ramirez demonstrează zilnic că nu au timp să se plictisească pe platourile de filmare!

GALERIE FOTO! Roselyn Sanchez, Menajera din Beverly Hills cu ambitie, atitudine si sex-appeal

acum 2113 zile

Carmen Luna este una dintre fetele rele care stiu sa faca impresie buna. Frumoasa, sexy, inteligenta, Menajera Ambitioasa din serialul difuzat de Euforia TV este alterego-ul actritei portoricane Roselyn Sanchez.  La 40 de ani, Roselyn se poate mandri cu un titlul de Miss Puerto...